a nejake informacie co sa tej prace tyka, vdaka
Zepter
Re: Zepter
No mne ked zacnu vyvolavat z tychto firiem tak poznam len slova: nie, nemame zaujem, nehnevajte sa ale my uz take mame atd. 
ja som tam dnes bol na pohovore v BB... budem informovať keď budem vedieť viac 
da sa tam zrobit kariera s hrncami?
lebo viem ze niesu najlacnejsie tak malokto siahne ponich
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kamarát robil pre Zepter cez zimu tu v Prahe, najprv mu tlačili do hlavy omáčky klasické ako bude mať zľavy od Zepter, aký ho čaká úžasný plat a kariérny postup, ale boli to fakt len sračky, ktoré ti tlačí do hlavy každá takáto firma.
Jeho práca vyzerala tak, že ho poslali na ulicu aby splašil čo najviac ľudí, ktorí prídu na tie predvádzacie akcie. Bol tam iba raz, takže toľko. Platený mal byť minimálne, ale fixne (strelím - 50kč/hod) + mal dostať nejaké percentá z predaja tých výrobkov, ktoré sa predajú na tých akciách.. Ja osobne by som toto nikdy nerobil.
btw, Zepter nemajú len hrnce a kuchynské pomôcky, ale aj rôzne zdravotnícke pomôcky, lampy, atď.
Jeho práca vyzerala tak, že ho poslali na ulicu aby splašil čo najviac ľudí, ktorí prídu na tie predvádzacie akcie. Bol tam iba raz, takže toľko. Platený mal byť minimálne, ale fixne (strelím - 50kč/hod) + mal dostať nejaké percentá z predaja tých výrobkov, ktoré sa predajú na tých akciách.. Ja osobne by som toto nikdy nerobil.
btw, Zepter nemajú len hrnce a kuchynské pomôcky, ale aj rôzne zdravotnícke pomôcky, lampy, atď.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zepter tu s akciami na predvadzanie bol uz v roku 1997, aspon co mam ja skusenost, takze si myslim, ze za tych skoro 15 rokov ma uz v uliciach podstatne viacej ludi a tak je tazke na tom zarobit, akurat tak zarobia ti, ktori s tym zacali uz pred 15-timi rokmi.
kks to bol najdlhší pohovor v živote na akom som bol ... to ani nevyzeralo že ma chcú zamestnať ale že mi chcú predať mixér
od 9:00 do 13:30 som tam bol a nezaujalo ma to hlavne to že nieje fixný plat a žiadna istota... aj tak som trošku z kaluže do blata skočil a predávam okuliare na námestí za 1,5€ na hodinu čo tiež nieje zrovna žiadna výhra...