Slovenska Policia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Doverujete PZ SR?

ano
105
25%
nie
216
51%
ACAB
104
24%

Celkom hlasov: 425

Linnhe
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Slovenska Policia

Príspevok od používateľa Linnhe »

Ale urcite ich nepresunu na vychod. Ved musia robit v kraji aspon, v ktorom maju podpisanu zmluvu. Ale je smutne, ze kvoli takymto policajtom ludia vsetkych hadzu do jedneho vreca. Lebo o uspechoch sa nepise, len o pochybeni a potom to tak vyzera a o to viac, ked su ludia schopni mat dokonaly nazor aj na to, v com sa vobec nevyznaju,
robert656
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robert656 »

Super, vsetkych magorov nech posielaju na vychod...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

šak magorov ku magorom
robert656
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robert656 »

No ved aaaano, vy ste vsetku mudrost pojedli :) Este ze vas mame bratislavcanov a ostatnych obyvatelov zapadneho slovenska, inak by sme si bez vas neporadili.
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

len sa spomenie vychod, a uz sa tu riesi pripad zapad-vychod? resp. BA-vychod? naco je to dobre? a spominat, ze je to uplne off topic ani netreba, ze...
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Chcem sa spytat, ze ci este existuje nieco ako Urazka verejneho cinitela, resp. ak poviem policajtovi ze je kok*t, tak ci z toho mozu byt nejake dosledky. Lebo niekde som uz davnejsie cital ze nic ako Urazka verejneho cinitela uz neexistuje, ale neviem sa k tomu nikde dopatrat. :?:
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Neviem sice ci nieco take existuje, ale malo by. Dalsi hrdina, ktory v 2,9 promile potrebuje zamachrovat pred babou a vynada policajtom do ko... a potom sa bude ohanat milion paragrafmi keby nahodou?!? :roll:
ziegel
Star
Star

No rozpravkar by bol z teba dobry :D Chcem to vediet len preto lebo sme sa minule o tomto rozpravali s kamosmi a ja som im tvrdil, ze by to uz malo byt zrusene, ale nejak sme sa nevedeli zhodnut.
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Útok na orgán verejnej moci
§ 321
(1) Kto použije násilie v úmysle pôsobiť na výkon prá-
vomoci orgánu verejnej moci, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
(2) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa pá-
chateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 zá-
važnejším spôsobom konania.
(3) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť.
(4) Odňatím slobody na dvanásť rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví viacerým osobám alebo smrť viacerých osôb, alebo
b) a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu alebo iný obzvlášť závažný následok.
§ 322
(1) Kto sa inému vyhráža usmrtením, ublížením na
zdraví alebo spôsobením malej škody
a) v úmysle pôsobiť na výkon právomoci orgánu verejnej moci, alebo
b) pre výkon právomoci orgánu verejnej moci,
potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
(2) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa pá-
chateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 zá-
važnejším spôsobom konania.

Takze, ak povies, ze je ko*ot, tak by to mohol brat ako obycajnu urazku na cti, ale ak sa mu budes vyhrazat tym, ze ho zabijes, uz mas pruser.
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Ja mam taku fajn skusenost teraz z vikendu... privyrabam si ako taxikar a urcite viete ze na stanovisti nemame kde ist na zachod... tak som si o stvrtej rano odskocil pocas cakania na objednavku (ktora bola v nedohladne) k muriku za taku malu trafo stanicu - na zemi je tam strk a burina, vsimla si ma hliadka prechadzajuca okolo, tak na ludoprazdnej ulici za mnou vyskocili ze okamzite nech im ukazem doklady, tak som im doniesol z auta obciansky a nedali si vysvetlit ze kam inam som sa mal ist vycurat, dali mi hajzlici 20 € pokutu a to sa mi este predtym vyhrazali ze ma zoberu na stanicu... od tohto momentu stratila u mna SR policia akykolvek predosly kredit ktory u mna mali... Ja nemam nic proti keby som cural v strede ulice, ale fakt kulturne pri muriku, navyse nie na asfalt? Takze o tazko zarobene peniaze ma takto pripravili, za takuto uplnu kravinu, to ze denne tadial v noci chodia ozrate individua, to uz neriesia, ale ze slusny pracujuci clovek co nema inu moznost, to uz do uvahy nevezmu, sa im cudujem ze im to nebolo trapne z ludskeho hladiska - a to podotykam ze som bol na nich od zaciatku slusny, lebo som fakt myslel ze si to nechaju vysvetlit...

Mame tam cez cestu podnik, kde na zachod chodievame, ale ten bol uz o stvrtej v noci zavrety... :(
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Plexxak : poďakuj sa Jarovi S. a jeho novému bodovaciemu systému pre zelených...sú hodnotení od zisteného protiprávneho konania t.j. keď Teba chytili ako cvargáš (§ 47 Zák.č. 372/90) je to v podstate na tej istej úrovni ako chytiť páchateľa lúpeže a pod. je to choré, ale je to tak...
Tvoje štanie Ti inak pôjde do tvojej karty, čo by mohlo inak mnohým mladým ľudom, ktorí sa niekedy dopustili takých závažných priestupkov ako rušenie nočného kľudu, odpľutie, odhodenie špaku v budúcnosti narobiť problémy pri snahe o vstup do zamestnania v štátnom sektore a tam už sranda končí..
btw pre zaujímavosť z druhej strany zelení ( obvodné oddelenia, pmj ) niesú hodnotení za chytenie vodiča pod vplyvom alkoholu...tak načo potom dávať fúkať vrahom, logika nie? :pivko:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nie síce slovenská polícia, ale česká.

Napití policajti zo špeciálnych protiextrémistických oddielov a neviem čoho prišli do kasína a začali robiť bordel. Barmanka zavolala ochranku, prišli dvaja týpci a ..prekvapenie. :D

Pozrite si reportáž: http://www.mojevideo.sk/video/11d3d/plu ... akcii.html
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

schw33k napísal:Tvoje štanie Ti inak pôjde do tvojej karty, čo by mohlo inak mnohým mladým ľudom, ktorí sa niekedy dopustili takých závažných priestupkov ako rušenie nočného kľudu, odpľutie, odhodenie špaku v budúcnosti narobiť problémy pri snahe o vstup do zamestnania v štátnom sektore a tam už sranda končí..
Odkedy sa bezuhonnost dokazuje inak ako registrom trestov? Co s tym maju priestupky?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

schw33k napísal:do zamestnania v štátnom sektore
ale no fuj :sly:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Prihliada sa ako na bezúhonnosť, tak aj na spoľahlivosť....
Bezúhonnosť je o čistom odpise z registra trestov a spoľahlivosť je veľmi široký pojem zahŕňajúci práve aj tie priestupky....
ziegel
Star
Star

http://www.profutbal.sk/clanok132570.htm
Zase sa raz mozem nasim sudruhom policajtom podakovat. Sprijemnili ste mi cely tyzden kedze ste zrusili tuto udalost na ktoru sa tesim uz rok. Dakujem. A.C.A.B.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja pridam udalost z ineho sudka, rozpraval mi to clovek ktoreho poznam len tak, ze sa obcas stretneme pri venceni psa, teraz isiel jeho pes s golierom, kanylou a chybajucim kusom stehna, on mal dve ruky ofacovane, X stehov, kedze v parku ho pri venceni psa napadli dva pustene vlciaky, bez panov, v snahe ratovat svojho psa ktoreho zobral na ruky potom co ho zacali trhat napadli aj jeho, zachranila ho okolo iduca hliadka mestskej policie, nebyt ich niet pochyb ze tie psy by ho zabili, to, ze by roztrhali aj jeho psa, ktory to len tak tak prezil ani nespominam, takze ja osobne skusim byt pri najblizsej prilezitosti k nasim "sudruhom" trosku milsy kedze predsalen si svoju pracu robia
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

http://pospolitost.wordpress.com/2012/0 ... -obuskami/

Odhliadnuc od toho, ze je to na fasistickom blogu co na to hovorite? Mam znamych zo ZM a vraj to naozaj prebiehalo +- tak ako je to tam opisane.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

ziegel napísal:http://www.profutbal.sk/clanok132570.htm
Zase sa raz mozem nasim sudruhom policajtom podakovat. Sprijemnili ste mi cely tyzden kedze ste zrusili tuto udalost na ktoru sa tesim uz rok. Dakujem. A.C.A.B.
takv Prahe dokazali Spartanov a Slavistov zvladnut 5 krat po sebe, ale my sme na slovensku :D

mna konkretne dorazilo toto:
"Podľa policajných odhadov sa na turnaj chystalo do 1200 fanúšikov Spartaka Trnava, vrátane zhruba dvoch stoviek rizikových chuligánov. „Títo fanúšikovia sa často prezentujú extrémistickými symbolmi a ich správanie aj proti bezpečnostným zložkám je agresívne a smeruje k páchaniu trestnej činnosti,“ upozornil riaditeľ krajskej polície v Bratislave Csaba Faragó. Predpokladá, že je vysoké riziko ich fyzického konfliktu s podobne agresívnymi fanúšikmi Slovana Bratislava, ktorých polícia očakávala v podobnom zastúpení."

skoda, nemozme ist pojest deti, znasilnit dochodcov, slovanisti by nam urcite podminovali sektor atd...
nevim ci sa mam smiat alebo plakat...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Keby bol Csaba Faragó riaditel z Komarna ci Novych Zamkov, tak to beriem, ale v Bratislave s takymto menom :D

Neviem na co to pchali do Bratislavy, malo to pekne ostat v Prahe a mohol byt pokoj.
Napísať odpoveď