Nevedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý fotomobil s xenónovým bleskom? Mal by byť s operačným systémom. Dosť často vonku fotím a za zníženej viditeľnosti led blesk nestačí. Fotka je rozmazaná a je na nej vidieť šum. Mám digitálny foťák ale keď chodievam s kamarátmi von nechce sa mi ho brať pretože mi zavadzá. A mobil s foťákom a klasickým led bleskom dobrú fotku nespraví. Za zníženej viditeľnosti je fotka strašne tmavá a nie je na nej nič vidieť.
Tak aby som to zhrnul potrebujem mobil s:
- xenónovým bleskom
- operačným systémom
- GPS
do 300€
Vopred ďakujem za radu
Hej zhanam novy telefon. moc ich teda fakt nie je. nechapem preco nerobia viac mobilov s xenonovym bleskom. ked uz tam spravia 5 a viac mpix rozlisenie preco tam daju led blesk. Ked uz nie je tolko mobilov s xenonom viete poradit nejaky z led s ktorym mate skusenosti ze robi dobre fotky aj v sere?
Tomculo napísal: nechapem preco nerobia viac mobilov s xenonovym bleskom. ked uz tam spravia 5 a viac mpix rozlisenie preco tam daju led blesk.
Pretože xenon je drahši ako led a je aj zbytočny, kedže kvalita fotiek z telefonu pri foteni za tmy je na 2 veci (sice aj za svetla, ale to je o inom). A ani xenon ti nepomôže.