lubit 2 muzov sucasne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: lubit 2 muzov sucasne

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

takze po prve, srat vsetky prispevky doteraz !!!!

po druhe --- kamarat je kamarat, mala si dost casu si rozmysliet ci s nim chces chodit, ... poviem ti tajomstvo. NECHCES!!! kamarat sa vo vztahu zmeni a teba prestane pritahovat, doserie sa ti aj kamaratsvo aj vztah!!!

po tretie --- kebyze mam podobny problem a sa o tom ako frajer dozviem, tak sa do mojej imaginarnej M82A1 zasuva plny zasobnik!!!

po stvrte--- ked si nevies ako dat rady dalej, lebo mas rozhadzane city a lubis obidvoch (z duse nenavidim tieto dievcenske zvasty) tak si vytlac na laserovej tlaciarni na A3 ku papier obrovsky CIERNY KRUH. lepiacou paskou znacky tesco si ho prilep o ZELEZOBETONOVU STENU...... nasledne poloz ruky, lavu na lavu stranu okraja papiera a pravu na pravy okraj. a BUM s hlavou do steny, terapiu treba opakovat pokym ti nedojde co robis zle, kludne aj viackrat za den, a tyzden v kuse.

po piate --- Ked uz budes mat dost vytrieskanu hlavu v stene a DOJDE TI co robis zle, tak sa zamysli preco si sa dala dokopy s frajerom, a preco je to tvoj frajer, a preco je tamten len kamarat. PRESTAN sa viazat na kamarata a zacni sa plne venovat FRAJEROVI. A ked sa rozidete, NEDAVAJ sa dokopy s kamaratom, ale hladaj si noveho frajera a na kamarata SER!!!
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

qwerty-xyz napísal:takze po prve, srat vsetky prispevky doteraz !!!!
Veru tak, iba z príspevku vyššie dostaneš rady na nezaplatenie. :smt048
Ja som ešte chcel spýtať, prečo nepomohlo nestretávať sa s jedným z tých dvoch a nájsť mu inú frajerku, no teraz, keď prišli rady od kolegu nado mnou, to už je asi zbytočné.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

lilien: Nechceš to počuť, ale poviem Ti to. Skonči to s oboma a začni nanovo - s čistým štítom, nakoľko obidva tieto vzťahy ktoré v súčasnosti simultálne prežívaš sú už poškvrnené a s tým sa musí ťažko žiť. Proste so všetkým sekni a daj si chvíľu oddych. Emocionálne musíš byť poriadne strhaná. Ak chceš, aby Ti zostal aspoň dobrý kamarát, čo si ho mala x rokov, tak ten vzťah/y ukonči.
Viem, je to dosť radikálne, no ktorýkoľvek vzťah by si ponechala a dala by si mu šancu - vždy by v Tebe boli výčitky kvôli tomu druhému. Takto skončíš oba a môžeš voľne dýchať.

qwerty-xyz: Ako som Ti už mnohokrát povedal. Viem čo chceš povedať, sčasti s tým aj súhlasím... Ale prečo musíš svoje príspevky formulovať ako impulzívny kretén, to nepochopím...asi nikdy.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

jin: Môže mať oboch, neukončí to, ľudia sú pokrytci. Chápem tým sračkám, že citom nerozkážeš, ja len prajem tvojmu frajerovi, aby po rozchode s tebou (ktorý myslím čoskoro príde), nemal depky. Ja moc neviem čo je láska, ja som nikdy nikoho nelúbil, ale keď lúbiš svojho priateľa, prečo mu chceš ublížiť? To mi ako láska nepríde.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:jin: Môže mať oboch, neukončí to, ľudia sú pokrytci. Chápem tým sračkám, že citom nerozkážeš, ja len prajem tvojmu frajerovi, aby po rozchode s tebou (ktorý myslím čoskoro príde), nemal depky. Ja moc neviem čo je láska, ja som nikdy nikoho nelúbil, ale keď lúbiš svojho priateľa, prečo mu chceš ublížiť? To mi ako láska nepríde.
Bushido, ja viem, že sa podľa toho nebude riadiť, zrejme silu ľudského charakteru mierne preceňujem. Škoda. Ale z morálneho aj ľudského hľadiska som jej to musel napísať. Budúcnosť ukáže najlepšie, na tom s aasi zhodneme, aj keď ju asi nebudeme poznať.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

A teraz sa pýtam sám seba, či by som dokázal takto rozmýšlať v prípade, že som tiež zalúbený... Držiac sa svojho vzťahu a dúfajúc, že z neho vybudujem niečo viac...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

jin napísal:Bushido, ja viem, že sa podľa toho nebude riadiť, zrejme silu ľudského charakteru mierne preceňujem. Škoda. Ale z morálneho aj ľudského hľadiska som jej to musel napísať. Budúcnosť ukáže najlepšie, na tom s aasi zhodneme, aj keď ju asi nebudeme poznať.
z moralneho hladiska? prepac jin, co je na tom tak nemoralne:) dilemy su v zivote cloveka bezna vec, ide o to len sa "spravne rozhodnut
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ithory napísal:
z moralneho hladiska? prepac jin, co je na tom tak nemoralne:) dilemy su v zivote cloveka bezna vec, ide o to len sa "spravne rozhodnut
Z morálneho - nakoľko to je podľa mojej morálky najsprávnejšie možné riešenie.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

jin preco by mala zahodit fungujuci vztah, len na zaklade nejakej nezrovnalosti vo svojich citoch? prosim ta, keby touto cestou riesil kazdy tak je 50% manzelstiev/vztahov v prdely
staci si uvedomit co je laska a co je tuzba a moze ist dalej ..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ithory napísal:jin preco by mala zahodit fungujuci vztah, len na zaklade nejakej nezrovnalosti vo svojich citoch? prosim ta, keby touto cestou riesil kazdy tak je 50% manzelstiev/vztahov v prdely
staci si uvedomit co je laska a co je tuzba a moze ist dalej ..
Nemám pocit, že tie vzťahy by boli fungujúce. Zdá sa mi skôr, že sú kolidujúce a nie je ľahké skrátka len tak jeden odpísať - po čase to zničí aj ten druhý (true story). Naviac nepaušalizujem, napísal som radu len konkrétne na tento prípad, no keď už si načala manželstvá, predpokladám, že poznáš štatistiku rozvodovosti na slovensku a jej stúpajúcu tendenciu (samozrejme, že sú tam aj iné dôvody, ako nezrovnalosti v citoch, ale na margo toho, som to musel dodať). Čo je láska a túžba si uvedomujem, no evidentne prvá láska nebola v tomto prípade dostatočná a evidentne tu bol priestor ešte aj na druhú. Srdce sa nedá rozdeliť.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

ty jej radis aby sa vykaslala na oboch, a ja vravim - staci si ujasnit ..preco hned palit mosty?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ithory napísal:ty jej radis aby sa vykaslala na oboch, a ja vravim - staci si ujasnit ..preco hned palit mosty?
Je jasné, že obaja radíme niečo iné. Otázne je však, či sem ešte zakladateľka témy chodí, alebo aj keď áno, či si niečo z toho čo je tu vezme ku srdcu. Nuž srdcu nerozkážeš a pre ňu to bude veľmi ťažké. Akokoľvek sa rozhodne. Otázkou ešte môže byť, aký / ako silný je vzťah ku "neskoršiemu objektu". Či jej len pomotal hlavu, alebo je to soulmate. Ale opakujem - je a bude to ťažké a vidím v tom mizivý potenciál.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

to si dobry .. ked do toho vidis .. ja ich ani jedneho nepoznam:)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ithory napísal:to si dobry .. ked do toho vidis .. ja ich ani jedneho nepoznam:)
Nevidím do toho, je však otázne, či má vzťah s tým druhým chalanom potenciál, alebo je to iba a len následok ľahšieho úpalu.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ithory napísal:ty jej radis aby sa vykaslala na oboch, a ja vravim - staci si ujasnit ..preco hned palit mosty?
ja som tiez radila v podobnej situacii jednej babe, aby sa s obomi rozisla. dodnes je s "kamaratom" a tvoria par uz niekolko rokov.
lilien
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lilien »

no takze po dlhej dobe
situacia... s frajerom som stale a mame sa radi
kamaratovi hladam priatelku este stale
ukoncit vztah s oboma ci uz partnersky abo kamaratsky sa neda... bo ich oboch vidam kazdy den v praci takze palit mosty teraz proste nepripada do uvahy
rozhodla som sa ze priatelovi o mojom zmatku nikdy nepoviem. bo je to iba moja hlupost... on z toho smutny byt nemusi... a proste iba pockam kym ma to prejde...
ps. nie niesom z trnavy ani sirokeho okolia :)
ps2. kritiku beriem, ale ja som to tiez takto neplanovala
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ale to bo je krasne vychodniarske :))) cize ides lizat med cez sklo? (:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vynimocne suhlasim s qwertym v jeho prvom a druhom bode. najme s tym sranim.
za dalsie, kebyze si s tym svojim "najuzasnejsim" kamaratom mala byt, tak by si uz bola a po dalsie najuzasnejsi som tu ja, a o mne nepises, takze ten kamarat az taky uzasny nebude a teda si sa rozholda spravne.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kamaratovi hladam priatelku este stale
pre mňa by to bolo dosť ponižujúce keby mi niekto hľadal priateľku...
Napísať odpoveď