Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa vrtulnik »

http://www.protein.sk/whey-professional ... p-764.html - napr. otcovi to chuti. Ten to pije kazdy den. :D Este pokukam nejake info o gaineroch. Mozno si nejaky kupim.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

si si mohol vziať radšej niečo takéto:
http://www.protein.sk/whey-protein-cisl ... -p-43.html
alebo
http://www.protein.sk/combat-muscle-pharm-p-1536.html
Scitec je fajn, má veľmi dobre vitamíny atď no proteíny od nich mi nikdy neboli po chuti
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Nuz, ked som kkt, a nedal som si poradit, tak co uz. Len dumam, ci sa mi oplati ten Gainer. Ci to vlastne nebudu vyhodene peniaze, kedze ako sam vies cvicim doma. Cvicim vsetko, co sa mi da. (hrazda, jednorucky, vlastna vaha (+ 19kg vak)).
Filipito
Darca
Darca

to už neviem, no mal by si vedieť že z gaineru ti všetko ide do tukov, keďže sú to len cukry. ja som s ním išiel dosť rýchlo hore, len fakt treba dávať vysoke dávky
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

LOL, to čo máte za žalúdky ? Inak to je strašné, čo počúvam takto od ľudí..

Hento je hnus, nedá sa to vypiť, napína ma..pff :)
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

dobre tak aka je este moznost okrem gaineru?..pretoze co sa tyka zradla tak zeriem vsetko co pride a snazim sa vela :) ale mam strasne rychly metabolizmus tak to hned spalim a este k tomu hram futbal :)
Filipito
Darca
Darca

hughito napísal:LOL, to čo máte za žalúdky ? Inak to je strašné, čo počúvam takto od ľudí..

Hento je hnus, nedá sa to vypiť, napína ma..pff :)
ono vypiť sa to dá, ale pokiaľ niečo tlačíš do hlavy 3x za deň každý deň tak ver mi že aj tebe by sa to prejedlo :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

phatres ..jednoducho nejes dost ..rozky a salamiky sa nerataju ..ked zozeres denne (kazdy den) kilo kuraciny a kilo ryze.. a po 3 mesiacoch nepriberies..vtedy je nieco zle :D

/// napis co si dneska zjedol
phatres1994
Star
Star

dobre tak nejem kilo ryze a prs kazdy den ale jem kilo niecoho ineho :P ale ten gainer mozem skusis alebo je to strata penazi?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

gainer skus, ale pojdes ztoho do sadla, podstatna je strava
phatres1994
Star
Star

ale pokial budem cvicit ako doteraz tak to az tak velmi do sadla nepojde nie?

//autoeditácia príspevku (21 Jún 2011, 22:43)
dnes...rano som si dal musli..v skole rohliky so syrom a paradajkami..po skole kuraci vyvar...rizoto s kuracim masom...vecer posilka..jogurty a musli
hughito
Redeemer
Redeemer

Filipito napísal: ono vypiť sa to dá, ale pokiaľ niečo tlačíš do hlavy 3x za deň každý deň tak ver mi že aj tebe by sa to prejedlo :)
No sotva, keďže proteín žeriem 4-krát denne. :lol: (3-krát bežný a 1-krát nočný, všetko čokoláda od Stillmassu, čiže chuť podobná).

Tlačil som do hlavy však aj proteín bez chute od nutriexact a v pohode. Dokonca som raz vypil aj práškové BCAA rozpustené iba vo vode, to už bol síce riadny hnus, ale tak, dalo sa. :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

tak ked cvicis take az tak ne, ale urcite viac ako keby si namiesto toho zaradil trosku masa...a teraz k jedalnicku nechce sa mi rozpisovat sa, ale v skratke to ze nie si hladny je mozne, ale jedalnicek sportovca vyzera inak...
priklad:
rano chleba so sunkou,vajicka/ovsene vlocky+protein
desiata podla chuti najlepsie nejaky syr/tvaroh/kus masa (rozumej cokolvek sa ti da, aj ten rohlik by clovek prezil, chapem ze je divne v skole rozbalovat nachystane kuracie prsia)
obed 200g kuracich prs + adekvatne ryze+ zelenina
olovrant ako desiata
pred posilkou pred treningovy napoj (menej proteinu, viac malty)
po posilke hned po treningovy napoj (viac proteinu a rovnako malty)
hodinu po posilke hlavne jedlo ako na obed
vecera(ak nevychadza po posilke) : ako obed
druha vecera podla chuti nieco ako olovrant
pred spanim tvaroh 200g/kaseinovy protein

brat s rezervou, je neskoro, keby som zostavoval jedalnicek sebe vyzeral by inak, je to len ukazka

cize nepriberas preto, lebo vobec nejes, ked sa dostanes na uroven toho co som napisal cca a po mesiaci furt nebudes priberat je ca sporadit sa s odbornikom
Filipito
Darca
Darca

Posilovanie

hughito napísal: No sotva, keďže proteín žeriem 4-krát denne. :lol: (3-krát bežný a 1-krát nočný, všetko čokoláda od Stillmassu, čiže chuť podobná).

Tlačil som do hlavy však aj proteín bez chute od nutriexact a v pohode. Dokonca som raz vypil aj práškové BCAA rozpustené iba vo vode, to už bol síce riadny hnus, ale tak, dalo sa. :)
StillMass ma skvele protaky. 6:3:1 klasika prijemna chut, toho sa asi prejest neda :) .
Btw co hovoris na tu novinku od SM Protein Complex?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

phatres1994 napísal:dobre tak aka je este moznost okrem gaineru?..pretoze co sa tyka zradla tak zeriem vsetko co pride a snazim sa vela :) ale mam strasne rychly metabolizmus tak to hned spalim a este k tomu hram futbal :)
Toto si vela ludi mylis... Nemas rychly metabolizmus, ale ho mas na prd.
Rychly metabolizmus rychlo vyuzije vacsinu toho, co zjes. Ked ho mas na prd, tak to co zjes, rychlo cez teba prejde a takmer s tou istou nutricnou hodnotou z teba aj vybehne.
Este k tomu, ked hras futbal, necakaj nejake horibilne objemove prirastky.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

phatres1994 napísal:ale pokial budem cvicit ako doteraz tak to az tak velmi do sadla nepojde nie?

//autoeditácia príspevku (21 Jún 2011, 22:43)
dnes...rano som si dal musli..v skole rohliky so syrom a paradajkami..po skole kuraci vyvar...rizoto s kuracim masom...vecer posilka..jogurty a musli
- rohlik a paradajky, trocha rizota- z takeho jedalnicka sa da iba tazko priberat, uvedom si ze denne by si mal prijat vzhladom k svojej vahe /cca 70kg/ MINIMALNE 140g kvalitnych bielkovin, rozdelenych rovnomerne pocas celeho dna. Ak toto nesplnas, tak je uplne zbytovne rozoberat treningovy plan a ako s ktorou cinkou kolko cvicit. Strava je uplny zaklad, toto treba poriesit, potom vsetko ostatne..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: rady ako od porofesionalov, ja osm to tu pisal uz davno pradavno a napisem to znova. z gaineru ides hore hmotu, tuk a vahu proste protein je kokteil, lepsi a lacnejsi ako v meste v kokteil bare. Creatin chuti nijako ,ako cista voda to je bez chuti asopn co som mal ja, klasicky .... dostal som zadarmo mi dali do ruky tak co s nim nevysypem to do zachoda no nie ? :D

gainer a protein si miesajte so studenym MLIEKOM, polotucnym. Chuti to super, a kto to nevie dobre rozmiesat odporucam ponorny mixer, 15 sekund a je to tak rozmiesane ze az.

:wink: kto chce dlhodobo pribrat na vahe nech si kupi gainer, postup je nasledovny. Najprv sa nazeriete, normalne vecera alebo obed a POTOM do seba vylejete gainer. :wink: zacne vas boliet brucho a niekoho aj napina, kruti sa hlava je vam zle. MNO a tento postup je TEN SPRAVNY. pretoze ste dali do zaludka viacej ako zvlada a ked to nevyvraciate tak zaludok sap risposobi a pomaly sa zacne zvacsovat, po niekolkych opakovaniach a dnoch (zaciatky su strasne, lezite na posteli a odfukujete ako prezrata svina) sa vam zaludok roztiahne a budete chciet aj viacej jest. aaaaa ed si budete len ako ja sediet na riti tak vam to vsetko pojde do pupku, ked ale budete makat ako blazni, mate prazdniny mozte, tak to bude ako tak v pohode. :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

To si si uz len profesionalne poradil, teda... Vdaka, ze si nam to sem prisiel objasnit, bez teba by sme boli naozaj strateni. :roll:
Pozabudol si na jeden podstatny fakt a sice, ze bavime sa o naberani svalovej hmoty. Kto chce pribrat sadlo, tak nech zerie aj 2kg slaniny na veceru, to je fuk.
phatres1994
Star
Star

ale ako som napisal cvicim pravidelne uz viac ako 3 mesiace a mam 52 kg a nechcem mat hned 80 :) a ani nechcem byt hned nabijak :) proste chcem mat 60 kg a byt vyrysovany....teraz uz som vyrysovany no ale aj chudy :) preto ten gainer a stravu sa pokusim si upravit...precital som si zopar stran aj nasial na nete a snazim sa tym riadit aku a co jest
hughito
Redeemer
Redeemer

To takto nefunguje. Ako chceš rysovať, keď nemáš z čoho ? Zo vzduchu ? Ako chceš rysovať z 52 na 60 ? Rysuje sa vždy z väčšej váhy na nižšiu.
Napísať odpoveď