O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
Re: O2 Fér
DObrý, prosim ako aktivujem SIM kartu O2 fér cez Zakaz.linku?
Po 7-mich rokoch v Orange-i som prešla do O2..
Neviem si to vynachváliť..
Som tu rok, ale faktúry, keď som chodila do zahraničia a nemala som tam net, tak z orange-u mi chodili cca od 6000 - 10.000 korún. - to sú ale moje najvyššie faktúry a najnižšie neboli v Orange-i pod 15€...
Naposledy, keď som bola v Nemecku po príchode do O2 mi väčšia faktúra ako 15€ neprišla..
Ale vďačím aj rôznym akciám v O2, napr. mms-ky celé leto neobmedzene zadarmo..
Zvyknem využívať niektoré balíčky O2-fér, aj keď mmnt nemám aktivovaný žiaden balíček.
Faktúry mi chodia cca 7-10€, keďže priateľ ma na mňa zadarmo volania, rodičia takisto, máme to poprepájane, takže veľa sa na tom ušetrí.. Vrele odporúčam O2
Neviem si to vynachváliť..
Som tu rok, ale faktúry, keď som chodila do zahraničia a nemala som tam net, tak z orange-u mi chodili cca od 6000 - 10.000 korún. - to sú ale moje najvyššie faktúry a najnižšie neboli v Orange-i pod 15€...
Naposledy, keď som bola v Nemecku po príchode do O2 mi väčšia faktúra ako 15€ neprišla..
Ale vďačím aj rôznym akciám v O2, napr. mms-ky celé leto neobmedzene zadarmo..
Zvyknem využívať niektoré balíčky O2-fér, aj keď mmnt nemám aktivovaný žiaden balíček.
Faktúry mi chodia cca 7-10€, keďže priateľ ma na mňa zadarmo volania, rodičia takisto, máme to poprepájane, takže veľa sa na tom ušetrí.. Vrele odporúčam O2
-
Nicolas Black
Amateur
ako zistim ze ci mam O2 fer? lebo si nie som istý
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Vsak vies co si podpisoval nie a hlavne kedy?
musim si nieco aktivovat aby som mohol prijmat hovori v roamingu? viem, ze Pomaranc co defaultne blokuje, preto sa radsej pytam...
Nemusis si aktivovat nic pokial viem
-
K€NNY
Light Star
ja som prenášal číslo asi pred 2-3 rokmi a nemal som aktivovaný roaming ale tetuška cez zákaznícku linku za minutku aktivovala...
-
nejakymarko
Addict
nemate niekto zakulisne info?
nechysta sa na jul a august nieco podobne, ako bolo minuleho roku a sice mms (alebo aspon sms) v o2 zadarmo?
priatelka je v nemecku a bojim sa, ze faktury budu astronomicke
nechysta sa na jul a august nieco podobne, ako bolo minuleho roku a sice mms (alebo aspon sms) v o2 zadarmo?
priatelka je v nemecku a bojim sa, ze faktury budu astronomicke
-
MirecPB
Medium Star
ponuka na leto uz je davno znama nie? http://www.o2.sk/smsparty/sms-zadarmo pravdepodobne uz nebude nic.
staci sa do moje o2 prihlasit a pozriet ci mate v moje sluzby medzinarodny roaming
a ten roaming, niektore treba aktivovat niektore nie, ja budem asi jeden z tych co budem musiet ist si ho aktivovat ked budem mat cestu do zahraniciaAk si počas platnosti ponuky (od 1.6. do 30.9. 2011) dobiješ kredit akýmkoľvek spôsobom na karte O2 Fér s dobíjaním kreditu v hodnote 10 € a viac, nasledujúcich 30 dní budeš môcť posielať SMS do siete O2 Slovensko bez poplatku (bez poplatku sú aj SMS na čísla TESCO Mobile, NAY Mobile, SWAN Mobile).
-
nejakymarko
Addict
no ja tajne dufam ze este nieco spustia, aj pre uzivatelov platiacich na fakturu, lebo minuleho roku boli tie mmsky na jul a august
no, bol som sa nato pýtať v O2, lebo ma to tiež štvalo a bolo mi povedane tetou z O2, že sa určite ešte niečo chystá, ale že nevie ešte presne čo, ale že vraj(!!!) čoskoro sa to uvedieSkolacik napísal:no ja tajne dufam ze este nieco spustia, aj pre uzivatelov platiacich na fakturu, lebo minuleho roku boli tie mmsky na jul a august
-
nejakymarko
Addict
hm takze je 1.7. a nevyzera to nijak ruzovo 
alebo mi nieco uniklo?
alebo mi nieco uniklo?
no veru nevyzera, ja som si vybavil kartu na kredit, po lete ju asi necham tak alebo niekomu dam, nic ma to nestoji a smskujem zadara
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2011, 13:02)
ale principialne som sklamany, ze to takto obmedzili
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2011, 13:02)
ale principialne som sklamany, ze to takto obmedzili
-
MarkAurel
Medium Star
tiez som cakal ze budu zase mmsky a zatial nic, no aj tak robia viac akcii pre zakaznikov ako orangutan, osobne nelutujem ze som presiel na o2
pred par dnami mi prisla(ako asi vsetkym) sms o miliontom zakaznikovy a ze v najblizsom case mam cakat darcek. cize urcite bude nejaka akcia.
hm, mne neprišla žiadna sms... (myslím z O2
)
-
Soviet
Darca
Pochybujem, ze sa daco planuje, nakolko mi prisiel newsletter na Jul a nic tam nieje take relevantne 
O2 SK
Je nás už 1 000 000! Ďakujeme, ďakujeme, ďakujeme, a miliónkrát ďakujeme. Sme radi, že ste s nami a vážime si vašu podporu. A keďže si túto podporu naozaj ceníme, niečo milé sa pre vás všetkých "pečie v našej kuchyni".
Je nás už 1 000 000! Ďakujeme, ďakujeme, ďakujeme, a miliónkrát ďakujeme. Sme radi, že ste s nami a vážime si vašu podporu. A keďže si túto podporu naozaj ceníme, niečo milé sa pre vás všetkých "pečie v našej kuchyni".
-
Fabo
Hardcore addict
ja som tiez ziadnu sms nedostal...
inak mam 3 otazky:
-Ako funguje neobmedzeny internet v mobile, ked mam kredit? Stiahnu mi pri aktivacii 6 eur z kreditu a potom mi mesiac pojde net? A o mesiac aktivujem zas?
-Nedalo by sa to nejak prilepit aj k cislu u Tesco Mobile? Tam su ceny o cosi lepsie nez u o2, ale zas nemaju poriadny net. Tesco mobile poskytuje O2.
-Nemate predstavu kolko bude stat 3G net?
inak mam 3 otazky:
-Ako funguje neobmedzeny internet v mobile, ked mam kredit? Stiahnu mi pri aktivacii 6 eur z kreditu a potom mi mesiac pojde net? A o mesiac aktivujem zas?
-Nedalo by sa to nejak prilepit aj k cislu u Tesco Mobile? Tam su ceny o cosi lepsie nez u o2, ale zas nemaju poriadny net. Tesco mobile poskytuje O2.
-Nemate predstavu kolko bude stat 3G net?
tak ako hovoris - aktivujes si, stiahne ti to kredit a mas net na mesiac, akurat, ze kym si to nedeaktivujes, tak sa ti to bude predplacat pravidelne kazdy mesiac