Zmysel fóra Hojko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Zmysel fóra Hojko

Príspevok od používateľa lekoklatik »

lebo boli donedávna málo obľúbené.
Možno audio zmení prepočet :D
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Ani raz som nehovoril, že idem preč, niesom Mečiar... :D Iba som navyknutý komunikovať, ale nemusím všade, nie? :) Azda máte dosť odborníkov na HW, nie? Tak to preberte, poradím, a uvidíme. To je ale na roky, nie? :lol:
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Bratm, ja ti neviem. Ved pis radsej po cesky ked ti nejde slovencina. Lebo fakt hovoris hluposti ktore nedavaju zmysel. Akokeby si si odbehaval na zachod pocas pisania spravy. Ale obavam sa toho najhorsieho a to ze zmenou jazyka sa az tak vela nezmeni.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Uz len tym , ze si zalozil tuto temu si dal najovo ze ti ta karma neni az tak u riti ako to pises :D
a zmysel tejto temy vidim len v tom, ze si sa chcel pochvalit ako velmi "pomahas" ludom , aby to co najviac ludi vedelo :D
a este si sa prisiel povysovat nad druhych

GL takto to v zivote daleko "dotiahnes" :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Nečakal som, že užívateľa s tvojím počtom príspevkov na fóre ešte budú trápiť také veci :shock:
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Já doopravdy nejsem dobrý objekt na mobbing. Vím, že kdo jsi a co jsi, čtu fórum. Chceš indície pro pokračování? KE staré město panelák, adresa, telefon, mail... raději to nekonkretizuji. Neblbni, jsem v informatice od XT, to jsi ještě nebyl ani plánován. Já jsem mezitím prošel spoustou vzdělávání v režimu proti informatice, takže ne SK, a s klidem to vezmu i ve FR...

Tí dva nado mnou - mne je to ozaj šuvix, ja nepristupujem na Vašu hru. To je cieľ iných /nepíšem radšej slaboduchých, lebo .../. Rozmýšľajte nad mojou motiváciou. Nič z toho nemám, a burani mňa naháňajú - HOJKO má šanciu to tu spacifikavať a mne je to ozaj jedno. :D
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Nevedel som, že farebné políčka môže niekto považovať za šikanu. Opäť viem niečo nové. Možno nabudúce sa dozviem, že z niekoho semafor spravil neurotika.
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Chod von medzi ludi. Neries blbe forum. ( Ja mam vas rad ja len podpichujem :P )
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nevykaj mu :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

kriste, ublizenost a la Pavel Macha. :D

Jardoooo, ked uz teda vies kto ta bezdovodne bombarduje neg. karmou, nahlas ho moderatorom. Karma sa ti vrati, a keby si nezalozil tuto superinteligentnu temu, tak kludne aj do zeleneho.

Co sa tyka fora vseobecne: nevnimam tu nikde ziaden mobbing. Existuje hromada prispievatelov, ktori sa dostali zo zelenej karmy do cervenej a samozrejme aj naopak. Staci sa spamatat a rozumne prispievat. Priklad ma napada tusim ephramko bol vyrazne cerveny a ked sa prestal zbytocne hadat na blbostiach dostal sa vcelku rychlo do zeleneho.
Este raz pripominam, karma ma svoje pravidla, a ak mas podozrenie, ze ta niekto z nejakeho dovodu anonymne sikanuje, tak vedz ze to nie je az tak anonymne a da sa s tym spravit dost.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Fabo, prvý rozumný príspevok v tejto téme.
Mne ide o zneužívanie niečoho anonýmne. Viac nemám čo dodať. A nechť si to vyhodnocuje riadenie fóra, vidia a čítajú. Ja karmu nepotrebujem pre nikoho, nepoužívam ju. Debatujeme,nie? A každý tak, ako vie. a tak to má byť.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

kafiatko napísal:a ani jeden mod..?? wtf.. už to dávno malo byť locknuté
sorry cica, hral som sa s pumping lemma a skriptami
lekoklatik napísal: Možno audio zmení prepočet :D
a kedy prosím ťa, keď nemám čas ani témy zamykať?

lock, toto je už moc veľký offtopic a flamewar. Ak máš nejaké konkrétne výhrad, ozvi sa v pripomienkach. Myslím že som ti podstatu zodpovedal hneď v prvej správe
Zamknuté