Možno audio zmení prepočet
Zmysel fóra Hojko
-
lekoklatik
VIP
Re: Zmysel fóra Hojko
lebo boli donedávna málo obľúbené.
Ani raz som nehovoril, že idem preč, niesom Mečiar...
Iba som navyknutý komunikovať, ale nemusím všade, nie?
Azda máte dosť odborníkov na HW, nie? Tak to preberte, poradím, a uvidíme. To je ale na roky, nie? 
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Bratm, ja ti neviem. Ved pis radsej po cesky ked ti nejde slovencina. Lebo fakt hovoris hluposti ktore nedavaju zmysel. Akokeby si si odbehaval na zachod pocas pisania spravy. Ale obavam sa toho najhorsieho a to ze zmenou jazyka sa az tak vela nezmeni.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Uz len tym , ze si zalozil tuto temu si dal najovo ze ti ta karma neni az tak u riti ako to pises
a zmysel tejto temy vidim len v tom, ze si sa chcel pochvalit ako velmi "pomahas" ludom , aby to co najviac ludi vedelo
a este si sa prisiel povysovat nad druhych
GL takto to v zivote daleko "dotiahnes"
a zmysel tejto temy vidim len v tom, ze si sa chcel pochvalit ako velmi "pomahas" ludom , aby to co najviac ludi vedelo
a este si sa prisiel povysovat nad druhych
GL takto to v zivote daleko "dotiahnes"
Nečakal som, že užívateľa s tvojím počtom príspevkov na fóre ešte budú trápiť také veci 
Já doopravdy nejsem dobrý objekt na mobbing. Vím, že kdo jsi a co jsi, čtu fórum. Chceš indície pro pokračování? KE staré město panelák, adresa, telefon, mail... raději to nekonkretizuji. Neblbni, jsem v informatice od XT, to jsi ještě nebyl ani plánován. Já jsem mezitím prošel spoustou vzdělávání v režimu proti informatice, takže ne SK, a s klidem to vezmu i ve FR...
Tí dva nado mnou - mne je to ozaj šuvix, ja nepristupujem na Vašu hru. To je cieľ iných /nepíšem radšej slaboduchých, lebo .../. Rozmýšľajte nad mojou motiváciou. Nič z toho nemám, a burani mňa naháňajú - HOJKO má šanciu to tu spacifikavať a mne je to ozaj jedno.
Tí dva nado mnou - mne je to ozaj šuvix, ja nepristupujem na Vašu hru. To je cieľ iných /nepíšem radšej slaboduchých, lebo .../. Rozmýšľajte nad mojou motiváciou. Nič z toho nemám, a burani mňa naháňajú - HOJKO má šanciu to tu spacifikavať a mne je to ozaj jedno.
Nevedel som, že farebné políčka môže niekto považovať za šikanu. Opäť viem niečo nové. Možno nabudúce sa dozviem, že z niekoho semafor spravil neurotika.
-
Homer J Simpson
Medium Star
Chod von medzi ludi. Neries blbe forum. ( Ja mam vas rad ja len podpichujem
)
nevykaj mu 
-
Fabo
Hardcore addict
kriste, ublizenost a la Pavel Macha. 
Jardoooo, ked uz teda vies kto ta bezdovodne bombarduje neg. karmou, nahlas ho moderatorom. Karma sa ti vrati, a keby si nezalozil tuto superinteligentnu temu, tak kludne aj do zeleneho.
Co sa tyka fora vseobecne: nevnimam tu nikde ziaden mobbing. Existuje hromada prispievatelov, ktori sa dostali zo zelenej karmy do cervenej a samozrejme aj naopak. Staci sa spamatat a rozumne prispievat. Priklad ma napada tusim ephramko bol vyrazne cerveny a ked sa prestal zbytocne hadat na blbostiach dostal sa vcelku rychlo do zeleneho.
Este raz pripominam, karma ma svoje pravidla, a ak mas podozrenie, ze ta niekto z nejakeho dovodu anonymne sikanuje, tak vedz ze to nie je az tak anonymne a da sa s tym spravit dost.
Jardoooo, ked uz teda vies kto ta bezdovodne bombarduje neg. karmou, nahlas ho moderatorom. Karma sa ti vrati, a keby si nezalozil tuto superinteligentnu temu, tak kludne aj do zeleneho.
Co sa tyka fora vseobecne: nevnimam tu nikde ziaden mobbing. Existuje hromada prispievatelov, ktori sa dostali zo zelenej karmy do cervenej a samozrejme aj naopak. Staci sa spamatat a rozumne prispievat. Priklad ma napada tusim ephramko bol vyrazne cerveny a ked sa prestal zbytocne hadat na blbostiach dostal sa vcelku rychlo do zeleneho.
Este raz pripominam, karma ma svoje pravidla, a ak mas podozrenie, ze ta niekto z nejakeho dovodu anonymne sikanuje, tak vedz ze to nie je az tak anonymne a da sa s tym spravit dost.
Fabo, prvý rozumný príspevok v tejto téme.
Mne ide o zneužívanie niečoho anonýmne. Viac nemám čo dodať. A nechť si to vyhodnocuje riadenie fóra, vidia a čítajú. Ja karmu nepotrebujem pre nikoho, nepoužívam ju. Debatujeme,nie? A každý tak, ako vie. a tak to má byť.
Mne ide o zneužívanie niečoho anonýmne. Viac nemám čo dodať. A nechť si to vyhodnocuje riadenie fóra, vidia a čítajú. Ja karmu nepotrebujem pre nikoho, nepoužívam ju. Debatujeme,nie? A každý tak, ako vie. a tak to má byť.
-
audiotrack
VIP
sorry cica, hral som sa s pumping lemma a skriptamikafiatko napísal:a ani jeden mod..?? wtf.. už to dávno malo byť locknuté
a kedy prosím ťa, keď nemám čas ani témy zamykať?lekoklatik napísal: Možno audio zmení prepočet
lock, toto je už moc veľký offtopic a flamewar. Ak máš nejaké konkrétne výhrad, ozvi sa v pripomienkach. Myslím že som ti podstatu zodpovedal hneď v prvej správe