Ceny tabak / alko v Maďarsku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DR8PruBr
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Ceny tabak / alko v Maďarsku

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Aké sú ceny cigariet poprípade alkoholu v maďarsku? Oplatí sa to tam kupovať viac ako na SK či nie? Ja len preto, lebo sa chystáme do HR o cca mesiac a či by sa neoplatilo cigarety kúpiť tam. Minulé leto som tam podobné cigarety ako LM kúpil v prepočte za 1,80€ a tu vtedy LM stáli 2,30...

ďakujem za odpovede...Aké sú ceny cigariet poprípade alkoholu v maďarsku? Oplatí sa to tam kupovať viac ako na SK či nie? Ja len preto, lebo sa chystáme do HR o cca mesiac a či by sa neoplatilo cigarety kúpiť tam. Minulé leto som tam podobné cigarety ako LM kúpil v prepočte za 1,80€ a tu vtedy LM stáli 2,30...

Poprípade existuje nejaký „cenník“ aspoň cigariet?!

Ďakujem za odpovede...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Ceny tabak / alko v Maďarsku

Príspevok od používateľa moosha »

Cigarety som tam lacnejsie, okolo 600-800 Ft. tusim. A alkohol je tusim drahsi, ale vsimal som si len typicke madarske vina a destilaty. Okolo 5000 Ft. je taka normalka za sedmicku barackovice/ceresnovice (ale podotykam, zvyknu to byt ozajstne destilaty, nie liehoviny). Taktiez si nechaju zaplatit za tokajske vina, ale myslim ze cene zodpoveda aj kvalita (okolo 2000 Ft.)

Ale v HU som bol naposledy cca pred rokom, takze ceny isli urcite hore.
(zistim, ked sa tam o take dva tyzdne vratim spat :) )
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

tusim tam vysli cigy 1,90 - 2,20 co som pozeral pred nejakym pol rokom ..co sa tyka chlastu, moc lacne to tam nie je.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Zdravím, nemá niekto možnosť zistiť aktuálne ceny cigeriet v Maďarsku? Zaujímali by ma značky Camel, Marlboro a Davidoff.

Ďakujem
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Marlboro bolo pred začiatkom marca (pred zdražením) 2,35€ +- (od kurzu). Predvčerom som tam kupoval tabak, ktorý z cca 2300Ft stúpol na 2950Ft, takže aj klasické cigarety zdraželi. Ale jednoznačne sú lacnejšie ako tu. (pozor ale, červené Marlborky sú tam slabšie ako u náš, a nie len Marlborky. Ak chceš silnú kávu, tak čierne Dunhill, tie sú o pi*ný chlp silnejšie ako naše Marsky alebo Ronsonky).
Napísať odpoveď