Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Nuž, ak to nepôjde bez JB, tak to budem musieť spraviť s JB, na výber nemám. Baseband je 05.12.01
Keď robíš jailbreak nemusíš vymazať veci v iPhone. Použi redsn0w, a potom cez cydiu ultrasn0w. Podrobnejšie návody sú na iphone.cz fóre.
-
seth82
Darca
Nuž, niečo skúšam, ten redsn0w odo mňa chce originál IPSW of my current FW, takže ho momentálne sajem (3.1.3) a uvidíme, že čo to spraví :3
--tak zjavne sa tomu niečo nepáči...Hneď prvý FAIL - redsn0w 0.9.4. mám, sosnul som spomínaný firmware presne taký, aký mám v kraxni a keď ho chcem redsn0wom otvoriť, sprdne ma, že ho nemôže rozoznať (súbor určite nie je chybný, stiahol som ho pre istotu dva krát z iných zdrojov. Takže asi skúsim niečo iné...
//Tak som to JB s nejakým Spiritom, fungovalo to, ešte to unlocknúť...
--->OK, podarilo sa, síce som haluzil, ale nejako som sa k tomu úspešne prilamil :3 Vďaka za to iPhone.cz, pozrel som a podľa toho som sa riadil.
--tak zjavne sa tomu niečo nepáči...Hneď prvý FAIL - redsn0w 0.9.4. mám, sosnul som spomínaný firmware presne taký, aký mám v kraxni a keď ho chcem redsn0wom otvoriť, sprdne ma, že ho nemôže rozoznať (súbor určite nie je chybný, stiahol som ho pre istotu dva krát z iných zdrojov. Takže asi skúsim niečo iné...
//Tak som to JB s nejakým Spiritom, fungovalo to, ešte to unlocknúť...
--->OK, podarilo sa, síce som haluzil, ale nejako som sa k tomu úspešne prilamil :3 Vďaka za to iPhone.cz, pozrel som a podľa toho som sa riadil.
Vie mi niekto povedat ako je to s O2 a micro sim kartami ? Planujem na Vianoce prejst na novy iPhone a neviem ako u nich prebieha vymena a ci je nejaky poplatok 
YES! Len nech nebude ten istý hnusný hranatý design
http://www.geohot.ca/2011/06/report-iph ... ement.html
http://www.geohot.ca/2011/06/report-iph ... ement.html
//eidit: hej viem, že je to staré ale keď som na to klikol tak toto bolo prvé, čo ma napadlo
Ved to je uz snad 3 mesiace stara sprava
Imho Apple zachova sucasny iPhone 4 dizajn. Urcite to nebolo pre nich lacne prijst s tym novym dizajnom a koncepciou externej anteny cize minimalne raz sa to este musi recyklovat. Alebo si uvedomili ze kvoli antennagate problemom je ten dizajn fail a nebudu ho dalej vylepsovat. Tak v tom pripade vidim navrat ku 3GS dizajnu.
Imho Apple zachova sucasny iPhone 4 dizajn. Urcite to nebolo pre nich lacne prijst s tym novym dizajnom a koncepciou externej anteny cize minimalne raz sa to este musi recyklovat. Alebo si uvedomili ze kvoli antennagate problemom je ten dizajn fail a nebudu ho dalej vylepsovat. Tak v tom pripade vidim navrat ku 3GS dizajnu.
Shwollo, ten design je hrozne starý, je to len neaká práca človeka
rochedo ja tam vidím June 23.
rochedo ja tam vidím June 23.
Sorry, koncept toho dizajnu je stary 3 mesiace. Aj tak je tato sprava len spekulacia. Netreba sa hned zlaknut.
Ja dufam ze sa dizajn nebudu menit. Iphone 4 je jeden z najkrajsich telefonov imho.
Ja dufam ze sa dizajn nebudu menit. Iphone 4 je jeden z najkrajsich telefonov imho.
telefón je to skvelý, no aby som za ním bláznil tak to nie. moje 3GSko sa mi páči omnoho viac, som viac na oblé línie
-
moosha
Darca
Ale Apple skoncil s oblimi liniami asi pred siestimi rokmi, ked vydal posledny iBook 
Teraz som si vsimol tento dizajn. Zatial sa mi pozdava asi najviac. Jednoducho prekrasny koncept. I ked sa mozno zda ze je to len preskinovany 3GS dizajn ale aj tak to vyzera perfektne. Toto by som bral ihned.
-
moosha
Darca
Oble ROHY (hranate rohy by robili z iPhonu 4 chladnu zbran...).
Takto vyzeral 1999(!!!) iBook. Tusim posledny obly notebook z dielne Apple (neviem ci nebol este jeden v 2001, nemam zmaknuty MacTracker) Tento je obly aj po bokoch, navrchu, tak ako iPhone 3G/s.
A takto vyzera MacBook Pro (premenovany z iBooku cca v 2003) z roku vydania iPhone 3Gs, tusim 2008-9. Apple dba neskutocne na dizajn, a pochybujem ze sa budu vracat spat k dizajnu spred troch rokov, ktory je uz ajtak recyklacka dizajnu stareho jednu dekadu.
Takto vyzeral 1999(!!!) iBook. Tusim posledny obly notebook z dielne Apple (neviem ci nebol este jeden v 2001, nemam zmaknuty MacTracker) Tento je obly aj po bokoch, navrchu, tak ako iPhone 3G/s.
A takto vyzera MacBook Pro (premenovany z iBooku cca v 2003) z roku vydania iPhone 3Gs, tusim 2008-9. Apple dba neskutocne na dizajn, a pochybujem ze sa budu vracat spat k dizajnu spred troch rokov, ktory je uz ajtak recyklacka dizajnu stareho jednu dekadu.
Asi neni normalne ked mi na dvoch 3GS-kach hraje hudba, ale aj zvonenie len z laveho reproduktora? Mal by som to ist asi reklamovat vsak? lebo na 3G mi hraje z oboch repro 
-
moosha
Darca
No way, reprak je len jeden, to druhe je mikrofon.
Asi nemas 3G, ale nejaky SciPhone.
Nic prevratne ohladom dizajnu sa uz asi vymysliet neda. Cize stale to uz len bude tensie a tensie. Pripadne vacsi displej.
Ahamoosha napísal:No way, reprak je len jeden, to druhe je mikrofon.
kazdopadne dik moc
-
moosha
Darca
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Akurat som riesil zabezpecenie iPhonu pomocou Find my iPhone za pouzitia SBSettings.
Ako prve som si vypol moznost launchu SBS ked je telefon locknuty (na passcode) - kedze pripadny zlodej by mohol jednoducho vypnut 3G, Wi-Fi, GPS cez SBStoggles a ja by som hladal marne.
Ale jedna vec ma sere-ved iPhone sa da vpohode vypnut ked je locknuty. Tomuto sa neda nejak zabranit? Ze aj vypnut sa bude dat az ked zadam passcode?
Ako prve som si vypol moznost launchu SBS ked je telefon locknuty (na passcode) - kedze pripadny zlodej by mohol jednoducho vypnut 3G, Wi-Fi, GPS cez SBStoggles a ja by som hladal marne.
Ale jedna vec ma sere-ved iPhone sa da vpohode vypnut ked je locknuty. Tomuto sa neda nejak zabranit? Ze aj vypnut sa bude dat az ked zadam passcode?
Tomu nezabranis nijako.
Mne vystrihli s pôvodnej O2 SIM na microSIM, zadarmo.rochedo napísal:Vie mi niekto povedat ako je to s O2 a micro sim kartami ? Planujem na Vianoce prejst na novy iPhone a neviem ako u nich prebieha vymena a ci je nejaky poplatok