Apple/Mac
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Apple/Mac
Podľa mňa to dali schválne tak, kvôli autorským právam loga aj keď defakto každý vie čo to znamená.
-
moosha
Darca
Zajtra sa kona WWDC - WorldWide Developers Conferrence. Tento rok by to mal byt obzvlast specialny event pre Apple, kedze ma predstavit az tri novinky, a to Mac OS X Lion, iOS 5 a iCloud.
Mac OS X asi netreba predstavovat, ultimatny operacny system, ktory by mal byt prave zajtra updatnuty na verziu 10.7 - Lion. Mal by sa uberat smerom k iOS UI, co ma podla mojho nazoru vela vyhod, ale aj celkom peknu kopku nevyhod. Snad sa to dozvieme uz zajtra.
iOS 5 poznate tiez asi vsetci, zajtra by mala byt predstavena jeho piata verzia, ktora opat rozkope papule Androidakom a budu mat opat plno prace s hladanim chyb, ktore robi iPhone uplne nepouzitelnym (napriklad nemoznost pretaktovania procesora alebo nemoznost vymeny ROMky - MAKES IT A USELESS RUBBISH!)
iCloud je uplne nova sluzba z dielne Applu, ktora bude mat na starosti streaming hudby do vaseho iDevice alebo Macu. Taktiez by mala pracovat ako iDisk.
Live textovy/vizualny streaming bude hostovany na Letem světem Applem, ktory si pre tuto prilezitost nechal posilnit servery o znacnu mieru.
www.letemsvetemapplem.cz @ 17:00
Mac OS X asi netreba predstavovat, ultimatny operacny system, ktory by mal byt prave zajtra updatnuty na verziu 10.7 - Lion. Mal by sa uberat smerom k iOS UI, co ma podla mojho nazoru vela vyhod, ale aj celkom peknu kopku nevyhod. Snad sa to dozvieme uz zajtra.
iOS 5 poznate tiez asi vsetci, zajtra by mala byt predstavena jeho piata verzia, ktora opat rozkope papule Androidakom a budu mat opat plno prace s hladanim chyb, ktore robi iPhone uplne nepouzitelnym (napriklad nemoznost pretaktovania procesora alebo nemoznost vymeny ROMky - MAKES IT A USELESS RUBBISH!)
iCloud je uplne nova sluzba z dielne Applu, ktora bude mat na starosti streaming hudby do vaseho iDevice alebo Macu. Taktiez by mala pracovat ako iDisk.
Live textovy/vizualny streaming bude hostovany na Letem světem Applem, ktory si pre tuto prilezitost nechal posilnit servery o znacnu mieru.
www.letemsvetemapplem.cz @ 17:00
Skor obycajny omyl, vsak kto by sa za to sudil, obzvlast ked je to podarena viralna reklama uplne zdarma.johny541 napísal:Podľa mňa to dali schválne tak, kvôli autorským právam loga aj keď defakto každý vie čo to znamená.
co sa tyka WWDC, tak Mac OSX ma nezaujima, kedze Mac nemam, od iOS5 si slubujem dost vela, tak dufam ze nesklamu (predstavte si nieco taketo, celkom bomba) a iCloud bude samozrejme u nas na dve veci - nemame ani vlastny iTunes Music Store, operatori ponukaju slabo pokryty mobilny internet + casto s FUPom. Skoda, ze nebude predstaveny aj novy iPhone 
-
moosha
Darca
Ten clovek, ktory robil tu prezentaciu na iWork.com by mal mat miesto v Apple iste. Genialne.
-
viper1993
Medium Professional
Nevie niekto ako to byva ked vyjde novy OS? Mac mam totiz prvy rok tak neviem ci za upgrade na Lion budem platit respektive kolko. Niekde som cital ze 99$ ale neviem co je na tom pravdy.
//$29.99, ziadne dvdcka, vsetko z Mac App Store, parada.
//$29.99, ziadne dvdcka, vsetko z Mac App Store, parada.
-
johny541
King
Neviete ako to bude s iOS 5? To čo teraz predstavili ešte nie je oficiálna verzia? Idem sa trochu pošmátrať v gúglovi.
-
krankenwagen
Professional
iOS 5 vychadza dnes pre developerov, pre verejnost az na jesen, mozno s novym iPhonom 
-
moosha
Darca
Za par chvil bude na Letem svetem Applem kompletne zhrnutie WWDC, ale takto v skratke:
OS X Lion - iOS like, vela novych funkcii, podla mna su niektore dost zbytocne - release zaciatkom Jula jedine cez Mac AppStore za 29.99USD, a kedze na AppStore sa prepocitava do inych mien, tak cca 23€ (FUCK YEA.)
iOS5 - pre mna vrchol celeho WWDC, vyzera uplne uzasne - release na jesen
(GM pre developerov je vonku za chvilu)
iCloud - nieco ako Dropbox, je tam toho prilis vela a nepamatam si vela veci, ale je to uplne zadarmo.
o par minut sledujte zhrnutie na http://www.letemsvetemapplem.eu/
OS X Lion - iOS like, vela novych funkcii, podla mna su niektore dost zbytocne - release zaciatkom Jula jedine cez Mac AppStore za 29.99USD, a kedze na AppStore sa prepocitava do inych mien, tak cca 23€ (FUCK YEA.)
iOS5 - pre mna vrchol celeho WWDC, vyzera uplne uzasne - release na jesen
iCloud - nieco ako Dropbox, je tam toho prilis vela a nepamatam si vela veci, ale je to uplne zadarmo.
o par minut sledujte zhrnutie na http://www.letemsvetemapplem.eu/
Mám otázku.
Koľko stojí cca Mac Mini? Niekto mi písal že okolo 600€ Ale chcel by som skôr presnejšiu cenu
Koľko stojí cca Mac Mini? Niekto mi písal že okolo 600€ Ale chcel by som skôr presnejšiu cenu
Ahojte. Mám veľkú dilemu. Neviem sa rozhodnúť medzi I-Phone 4 16gb a I-Pad 2 32gb. Zariadenie chcem prevažne na zábavu. Viac by som chcel I-Pad ale odrádza ma, že nemá jailbreak a na app nemám zbytočné peniaze. Som vďačný za každú radu. PS: Veľmi sa v tom nevyznám apple som v živote nemal ale na kamarátovom I-Pade 2 som sa mal možnosť hrajkať a bol som s toho hotový
. Oplatí sa čakať na I-Phone 5, lebo pre mňa zase neuspokojivá správa, že zase bude problém s jailbreakom.
Porovnavat mobil a tablet.. Mobil mozes mat stale pri sebe. Zmesti sa ti do vrecka a je to aj akysi handheld ako nahrada nintenda a psp..
Pochybujem ze tablet budes nosit stale pri sebe. Navyse na iPad 2 stoja apps viacej penazi pretoze ide o HD verzie a vo vyssom rozliseni. Na iPhone mas vacsinu dobrych aplikacii za 0.79 centov. Vzdy tam narazis na rozne zlavy alebo free applikacie. Takze v tom az taky problem nevidim. Okradat vyvojarov aj o tych par centov je uz trochu smutne.
Ja by som bral iPhone pretoze je to o viac univerzalnejsie zariadenie nez iPad.
Pochybujem ze tablet budes nosit stale pri sebe. Navyse na iPad 2 stoja apps viacej penazi pretoze ide o HD verzie a vo vyssom rozliseni. Na iPhone mas vacsinu dobrych aplikacii za 0.79 centov. Vzdy tam narazis na rozne zlavy alebo free applikacie. Takze v tom az taky problem nevidim. Okradat vyvojarov aj o tych par centov je uz trochu smutne.
Ja by som bral iPhone pretoze je to o viac univerzalnejsie zariadenie nez iPad.
Rochedo to je práve to, že mobil nosím furt pri sebe. Iphone som síce neskúšal ale s Ipadu som bol unesený. Ten parádny displej... Moje +: Iphone by som furt nosil pri sebe, retina display. Ipad má super internetové prehliadanie, a taktiež aj hry ale sú drahšie. A ešte k tomu jailbreaku. Nemám zbytočné peniaze budem šťastný ak si našetrím na jednu s týchto vecí.
iPad je v podstate zvacseny iPhone. Vsetky veci ktore vies robit na iPade - spravis aj na iPhone s tym rozdielom ze na iPad-e mas aplikacie prisposobene na velky displej. A niektore aplikacie ktore vyzaduju velky displej nemusia byt na iPhone.
Ak mas nejaky schopny mobil tak potom radsej ber ten iPad. Jailbreak bude imo na 100% ked vyjde iOS5 final.
Ak mas nejaky schopny mobil tak potom radsej ber ten iPad. Jailbreak bude imo na 100% ked vyjde iOS5 final.
S mobilom som spokojný 5800XM. Má WiFi, prehráva mp3 a to je pre mňa hlavné. K Ipadu sa od začiatku prikláňam viac.
5800 je solidna dotykovka. Zober radsej iPad.