xperia x 8

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
evilbanana
Medium Star
Medium Star

xperia x 8

Príspevok od používateľa evilbanana »

zdravim mam tento fon 2 hodky a este sa nevyznam... vedla ukazatela nabitia baterky a signalu mam take E co to zbnamena?mam pausal a nechcem byt na platenom nete... dakujem

//autoeditácia príspevku (21 Jún 2011, 19:28)
tak som na to prisiel.. mobilna siet prenos udajov podla mna niektore spoplatnovane... ak sa mylim opravte ma
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: xperia x 8

Príspevok od používateľa hojko »

Prenos dat cez mobilny internet. Ak mas predplatene data, tak pohoda. Ak nemas, tak si treba radsej vypnut prenos dat v nastaveniach.
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Dikec hojko velmi si mi pomohol pretoze som to pozeral aj v strucnom manuali tak sa doslova vola... no vypol som to a nastavil pripajanie len cez wifi .. btw mam predplatene ale istota je istota.. K+ asi nema zmysel ti davat kedze jej mas veelmi vela. Este raz dakujem,, pekny den

//autoeditácia príspevku (24 Jún 2011, 18:05)
Inak este by som sa spytal nejde mi pozerat moje video.cz youtube ano chyba flash player neviete ako to poriesit?
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Flash tam nerozbehas
evilbanana
Medium Star
Medium Star

aha.. skoda preco ? mam 2.1 android (myslim) :)
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Flash je podporovaný od OS Android 2.2. Na Android 2.1 nenájdeš flash player.
evilbanana
Medium Star
Medium Star

aha,dakujem vam..a keby vysiel su tam nejake updaty? ze nakliknem automaticky updatne ci uz mam smolu a 2.2 mat nebudem ?
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

oficialne posledna verzia je a aj bude 2.1
len Xperia X10 (velka) dostane update na anr.2.3
evilbanana
Medium Star
Medium Star

ok dakujem Vam :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mas mozost si tam spravit root, nahodit xRecovery, potom si flashnut custom rom (firmware) napriklad na FroyoBread, co je akysi neoficialny firmware vytvarany XDA komunitou a nahodit si tam teda Android 2.2. Nevyhoda je, ze firmware este nie je dostatocne stabilny, ale ponuka daleko viacej moznosti, neobsahuje zbytocne veci, telefon je rychlejsi, mozes instalovat veci na pamatovu kartu, samozrejme je to zalozene na Android 2.2, jedina nevyhoda je strata zaruky.
sobrancan16
Star
Star

Príspevok od používateľa sobrancan16 »

je moznost dat na x8 android 2.2.1 alebo 2.3.3 ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

sobrancan16: Ano, vid. moj prispevok vyssie. Potrebujes spravit root telefonu, nahodit rRecovery a potom pouzijes jednu z Custom ROM na verzii Android 2.2. Postupy, programy, ROMky atd... najde tu: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=849
tomasc000
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tomasc000 »

je niekde na nete podrobny navod ako na to najlepsie v slovencine?? chcel by som tam dostat floyo-0.30 ale neviem ako zatial. dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

V nastaveniach telefonu, tusim medzi aplikaciami zapnes ladenie cez USB (vyvoj), pripojis telefon. Potom si stiahnes SuperOneClick, neviem aka je aktualna verzia, nieco okolo 1.9 zrejme, spustis tento program, kliknes na Root a tym padom rootnes telefon. Ked budes mat root, pojdes do Marketu a stiahnes si Busybox, ten nainstalujes, tusim je potrebne restartnut telefon. Nasledne si stiahnes xRecovery E15i installer, je to normalna .apk instalacia, takze to stiahni cez mobil alebo do PC a prenes do mobilu, pusti instalaciu (napr. cez File Manager, Astro...) a nainstaluj. Najdi si cutom ROM, ktoru chces pouzivat, stiahni si ju do PC, nakopiruj na pamatovu kartu a premenuj na update.zip. Potom restartni telefon, resp. vypni a zapni. Pri zapinani telefonu hned na zaciatku stlacaj tlacitko spat (velke tlacitko vpravo), az kym ti nenabehne xRecovery. Staru ROMku si mozes tusim zalohovat, ale ja som to nerobil. Vyberies tam instalaciu custom ROM, resp. vyberies aktualizaciu z update.zip, pockas zo dve minutky. Potom treba zmazat nastavenia, takze das clear cache, wipe, full wipe (neviem co presne tam je, tusim cache a full wipe), naslednes restartujes telefon. Este dodam, ze xRecovery sa ovlada tlacitkam na bodnej strane telefonu, cize tymi, ktorymi nastavujes hlasitost a enter je stredove tlacitko. Ked telefon restartnes, tak sa ti zacne nacitavat nova ROMka, co moze trvat kludne aj 5 minut, takze to nechaj bezat v klude. Niektore ROMky maju mensi problem, ze pri prvom nastaveni sice nastavis jazyk na slovencinu, ale aj tak ti prve spustenie ostane v anglictine. Taktiez moze 2x vypytat pin kod, jeden pin je normalne pre SIM kartu, druhy pre siet. Ak by ti vypytalo druhy pin pre siet, tak nezadavaj nic a daj zrusit. Nastav telefon a potom opat restartni. Malo by to uz bezat normalne.

Ak vsak nerozumies kvalitnym navodom z internetu, ktore su 100 percentne popisane, tak nechapem na co sa vobec do toho chces pustit.
tomasc000
Medium Expert
Medium Expert

pred chvilou som nasiel jeden kvalitny ale tento potesil viac idem sa s tym pobavit dakujem

az po to update.zip sa to podarilo potom to vzdy nacita 2.1

problem vyrieseny :) lock
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Aby som nezakladal novú tému:

Mám problém s baterkou na Xperii X8. Pred pár dňami bolo všetko v poriadku, ale teraz 3-4 dni dozadu sa mi rýchlo vybíja baterka. Dnes som asi zistil aj prečo, teda z časti... Vonku sa mi mobil vybíja úplne minimálne, za hodinu mi ubudlo 2%, za to cez noc čo som spal mi ubralo až 30%.

Nič som za posledné dni neinštaloval, skúšal som zapnúť a vypnúť všetko (navigáciu, GPS, Wifi, net, bluetooth, prehrávač...), vypol som nejaké nepodstatné aplikácie/procesy ako napr. Google Talk, Timescape a neviem čo ešte, no nepostrehol som nejaké výraznejšie zlepšenie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

rados915: Tie procesy sa aj tak zapnu. Telefon zvladne normalne tie 2 dni na baterke, ak sa s nim dost hras, surfujes atd..., tak ti zvladne len taky den. Nedavno mi t0m4s3 vravel, ze pokial mas vypnuty prenos dat, tak telefon vydrzi podstatne dlhsie, tak to skus.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

lenze necakaj ziadne mms-ky
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Kde to vypnem?
tomasc000
Medium Expert
Medium Expert

ano ved tym vypnes vsetky datove prenosy :)
Napísať odpoveď