Kua, zobral si mi poslednu nadej, ze aspon ten pes bol stale rovnaky...
Dva a pol chlapa / Two and half men
-
KaptMichal
King
Re: Dva a pol chlapa / Two and half men
Jasne, aj Kobra 11 a mozme pokracovat, ale urcite tieto zmeny menili sledovanost, a nie vzdy stali potom za to...taky Lost som sice pozeral sviatocne ale neskor to bolo fakt na prd (aspon podla mna). A tiez nie vsetky serialy su tak strasne zamerane na hlavnu postavu ako to bolo tu - kde Charlie tvoril 90% vsetkych vtipnych situacii a hlasok, zo zvedovosti si to ale urcite pozriem...
-
Thrash/Death
Star
ktorá epizóda bola s tou staršou dámou ktorá chcela Alana a kúpila mu rolexky a potom zomrela?
- už som našiel, s03e09, bombové hlášky sú tam
tak ale zas Two and the half porovnavat s Kobrou a Rexom 
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jej prve vianoce boli naozaj prve?Thrash/Death napísal:ktorá epizóda bola s tou staršou dámou ktorá chcela Alana a kúpila mu rolexky a potom zomrela?
dobra epizoda je ešte ked alan spal s rose a skladal tie autička .. you and my car we can do what we want / btw. v slovenskom dabingu uplne pokazene, stratilo to pointu odporučam pozrieť v originale je to 6ta seria ale čast vam nepoviem 
-
Smoulinka22
Amateur
úplne super seriál
)
Podľa mňa to je skvelý seriál, perfektné hlášky a dobrý humor. Dá sa pri tom dobre zasmiať. 
-
DeJF
Addict
Neviete kedy približne sa chystá pokračovanie bez Sheena?
-
hojko
Site Admin
Predpoklada sa, ze ako vacsina serialov v USA, tak sa zacne vysielat niekedy pocas septembra.
-
Sagittarius
Guru
No uvidíme ako to nakoniec bude.
http://dvaapolchlapa.sk/index.php/compo ... cle/36/259
2 a pol chlapa bez charleho harpera bude ako dr. house bez dr. housea alebo alf bez alfa ...
-
Thrash/Death
Star
Fakt dosť lacné zakončenie éry Charlieho Harpera, veď predsa v poslednej epizode odchádzali na dovolenku a teraz Charlie zahynie pri autonehode?! Nie som ale vôbec spokojný s tým ako to poriešili...
To znie ako scénar z nejakeho lacného nemeckého seriálu, každopádne si ho neviem predstaviť v takomto sitcome pretože ashton má úplne iný štýl humoru ako mal charlie...
-
KaptMichal
King
Podla mna to nebude mat ani polovicnu sledovanost ked sa to rozbehne...
-
hojko
Site Admin
sten32: Ashton ma iny styl humoru??? Mam za to, ze humor tvori scenarista a reziser, nie herec sam o sebe.
takze ked tu istu vetu povie Charlie Sheen alebo Ashton Kutcher tak efekt je u teba rovnaky? To podla mna isto nie.
To by znamenalo ze ked niekto napise hudobnu skladbu a hraju ju dvaja umelci zahraju ju rovnako. Co je hlupost.
To by znamenalo ze ked niekto napise hudobnu skladbu a hraju ju dvaja umelci zahraju ju rovnako. Co je hlupost.
-
hojko
Site Admin
Vzhladom na to, ze som este ani jednu cast Dva a pol chlapa s Kutcherom nevidel, tak to neviem posudit. Preto by som zbytocne nepisal podobne reci o tom, ze je to iny styl humoru. Kazdopadne si myslim, ze pokial je scenar dobre napisany a herec to zahra na vysokej urovni, tak je viacmenej jedno v tomto pripade, kto tam bude hrat. Je to len o zvyku, pretoze sme si vsetci zvykli na Cheena, co moze byt teraz pri prichadzajucej zmene problem.
-
master23
Light Professional
mnohi sa tu pytate, ci budeme sledovat serial aj bez Charlieho.
ci sledovat, tak to neviem, ale urcite si pozrem aspon prvych 5 casti, aby som si vytvoril obraz.
a mnohi hovorite, ze bez Charlieho to nebude ono, to suhlasim, ale v poslednych sezonach sa mu Alan dost vyrovnaval,
a tazko sa dalo povedat, kto je ta hlavna postava. a navyse John Cryer to hra, myslim, skvele. Proste milujem, ked Alan robi nejake vtipne pohyby, jeho hlasky o sebe, jeho potmehutsky usmev, tie jeho aferky so zenami, ked mu ,,prepne,, v hlave
a velice sa mi pacilo, ked mal Eddieho (tusim sa tak volal, ale mozno nie), ta vecicka co mal na ruke, a rozpraval za seba aj zanho. tusim 7. sezona.
jasne, bez Charlieho to bude ine, ale zostavaju tam predsa Alan, Jake (som zvedavy nanho, predsa ma uz 18 rokov), Berta, Evelyn, Rose, Judith, Melnick.
// btw, vedeli ste kto hra(l) Rosinho otca? Martin Sheen, Charlieho otec. a Sheen nie je ich skutocne meno,
Charlie Sheen- Carlos Irwin Estevez.
ci sledovat, tak to neviem, ale urcite si pozrem aspon prvych 5 casti, aby som si vytvoril obraz.
a mnohi hovorite, ze bez Charlieho to nebude ono, to suhlasim, ale v poslednych sezonach sa mu Alan dost vyrovnaval,
a tazko sa dalo povedat, kto je ta hlavna postava. a navyse John Cryer to hra, myslim, skvele. Proste milujem, ked Alan robi nejake vtipne pohyby, jeho hlasky o sebe, jeho potmehutsky usmev, tie jeho aferky so zenami, ked mu ,,prepne,, v hlave
a velice sa mi pacilo, ked mal Eddieho (tusim sa tak volal, ale mozno nie), ta vecicka co mal na ruke, a rozpraval za seba aj zanho. tusim 7. sezona.
jasne, bez Charlieho to bude ine, ale zostavaju tam predsa Alan, Jake (som zvedavy nanho, predsa ma uz 18 rokov), Berta, Evelyn, Rose, Judith, Melnick.
// btw, vedeli ste kto hra(l) Rosinho otca? Martin Sheen, Charlieho otec. a Sheen nie je ich skutocne meno,
Charlie Sheen- Carlos Irwin Estevez.
-
badboy007
Star
Tak prvá časť je stanovená na 29. septembra o 9tej večer, necháme sa prekvapiť
.
Alan ale vdaka čomu bol v popredi? lebo mu charlie vždy nahral nejaky frk , všetko sa odvíjalo od charlieho a kedže charlie to čo hral aj žil pochybujem , že ho niekto nahradí