za koho ist??? :D *

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

za koho ist??? :D *

Príspevok od používateľa kathleen »

* pozn. autora: nazov temy sa zhoduje s nazvom lit. diela od Timravy -> obsahova spojitost :)

Takze moja story: V sobotu som na party omylom zbalila mladsieho chalana. Resp. neplanovane sme si trochu uzili, az potom som zistila, ze je mladsi.. Ja ani neviem, ci som bola taka opita, alebo preco mi preplo, ze som sa na neho vrhla. Tuto sobotu sa mame stretnut, ale cosi vnutri mi hovori uz teraz, ze je to omyl. (o 3 mesiace sa chystam na semester do Ceska, cize nevidim zmysel cosi zacinat..a tak celkovo, ja som stara koza k nemu, 2,5 roka mladsi.

No a potom tu je jeden spoluziak, ktory sa na mna parkrat usmieval, uplne moj typ, on je zas o 4 roky starsi, tam by som skor videla pespektivu, kedze ma netahaju nezaväzne vztahy.

Pointa: o 3 tyzdne mam skusky, musim ich napisat na prvykrat, som mimo z uciva a zo vsetkeho. Vsetci do mna hucia, ze je najvyssi cas si niekoho hladat. Akurat ze mna tlacia povinnosti a nemam proste cistu hlavu.

Otazka: co mam robit?

PS: Este ma aj ten stary znamy Talian vola na splav s jeho kamosmi, ale to je zas ina story. Ech, keby mal den aspon 48 hodin :)
silmarill
King
King

Re: za koho ist??? :D *

Príspevok od používateľa silmarill »

čo znamená "neplanovane sme si trochu uzili" ? je to to, čo si myslím? :mrgreen:

sama musíš vidieť či sa chalan zmotal a či nie, pokiaľ nie tak si v poho a nemusíš nič riešiť, pokiaľ áno tak mu povedz že si bola "pod vplyvom okolností a alkoholu" a že to nebude mať zmysel ďalej pokračovať.

tadáááá - a je vymaľované.
kathleen
Light Professional
Light Professional

neviem, co si myslis. to nie je take podstatne. ale v posteli sme neskoncili..

zmotal.. tak chalani ked maju vypite, kazda sa im zda krasna a hocico nakecaju:) vtedy tak posobil, ale rande navrhol len nepriamo, ze by sme si to mali zopakovat.. to moze znamenat hocico:) no ja fakt neviem, ci by to malo zmysel ci nie. na jednej strane ma daleko od mojho idealu, na druhej strane mozu byt idealy len v mojej hlave. bojim sa to specatit takto dopredu.
silmarill
King
King

no nechcem vyznievať ako qwerty, ale
Spoiler
pokiaľ sa chalan zmotal a je ti ho ľúto odkopnúť tak mu povedz o svojom "záväzku predmanželskej čistoty" a chalan sa rýchlo "od-motá".
kathleen
Light Professional
Light Professional

hej, ved v tom spociva moja dilema :D
silmarill
King
King

ako si to myslela? to s tou dilemou celkom nechápem... ale ja nechápem na svete veľa veciam.

prípadne ďalšia možnosť, najprv do neho nahuč koľko straaaaašne veľa sa máš učiť a že na neho ďalšie 2 mesiace nebudeš mať vôbec čas. "zíde z očí - zíde z mysle", no a ak nie tak aplikuj to čo som písal predtým.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Čo riešiš? Veď mladému povedz, že o nič nešlo a nech si do budúcnosti nič nenahovára, hotovka. Porob rýchlo skúšky a potom sa len tak "akože náhodou" ozvi tomu, čo je tvoj typ. Ďaľšie plus je, že to nasere qwertyho, pretože ten chalan je starší a určite ti bude môcť poskytnúť Lepšie zázemie ako ten zajo :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

sa tu vsetci neposerte, ... :twisted: a silmarill si debko, to s tou kamerou bolo myslene ako zart, to ze o lekoklatik nepochopil to sa necudujem, on malocomu chape. . . . ale ze aj ty?

:arrow: :arrow: :arrow: a chod na rande aj s mladym. Nikdy nevies co z toho bude. Aby si nahodou nedopadla pre svojho vysnivaneho starsieho len ako korist, ked je starsi, pekny a tvoj typ, tak urcite si moze dovolit X dievcat ako ty, preco byt dlhodob s tebou? (VZOREC NEOEBES . . . )

A talian podla mna toto iste, na splav, lebo nema koho tr*kat popri tom . . .
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..vyjadrim sa len k tej pasazi: " ja som stara koza k nemu, 2,5 roka mladsi."
.
...ja som mladsi o 6 rokov a vsetko je OK :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

sillmaril

dilema: uzivat si bez zaväzkov vs. zasady. povedat na rovinu o svojich zasadach = vzdat sa uzivania.

Frikso

mlady si zas az tak nenahovara. myslim, ze 20 rocny nemec ma za sebou viac ako ja budem mat v 30 :P

qwerty-xyz

hej, z pragmatickeho hladiska mas pravdu. ale ja netvrdim, ze ten starsi je nejaky kus. mlady ma auto a tiez studuje. starsi ma zrelsi pohlad na svet.

lumir

no takto: s mladsimi je viac "zabavy", proste dobijace energie. ale mna pritahuju skusenosti :)

este otazka dodatocna: myslite si, ze ked mi taha na 23, tak fakt je uz najvyssi cas sa na niekoho zavesit? nestaci v 25 - 27?
lumir
King
King

kathleen... vek sa prilis precenuje - najma vo vztahu k skusenostiam :)
.
dodatocna odpoved: ty na svoj zivot potrebujes nejaku casovu os? a navyse schvalenu inymi ludmi? normalne mi nad touto otazkou zacal rozum stat..
.
.
hold.. svet sa asi skutocne "v prdel obraci" :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

tak viem, ze cislo ako take nie je uplne smerodajne, ale predsa zovseobecnovat treba.

ale ved ja to zvyknem mat u prdele, taketo planovacky, ved ma mozno zajtra prejde kamion.. ale 100 krat opakovana loz sa stava pravdou, vsetci do mna hucia, pripustam, ze mi to lezie na mozog :)

a biologicke hodiny neodrbes, nechcem si v 30 zufalo hladat plodica deti :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

kathleen dpc, daj si facku. A este jednu a este pre istotu dalsie dva.

za a) je mladsi o 2,5 roka... so what?

za b) spoluziak sa na teba par krat usmial, tak ho beries viac na seriozny vztah ako chalana co ta uz stihol pozvat na dalsie rande? Nechapem...

za c) ked mas skusky, tak ries skusky. Urcite sa teraz nerozrusuj tym, ze ti ostatni hovoria toto a hento. Ostatnym povedz ze to je tvoja vec a hladat si budes potom ked na to budes mat cas.

za d) este aj talian ta na vodu vola a ty citis potrebu pridat zelanie aby mal den 48 hodin. Nechcela si pred par pismenami seriozny vztah

za e) ides o 3 mesiace na pol roka do Ciech. Myslis ze stihnes za ten cas vybudovat stabilny vztah, ktory prezije polrocne odlucenie?
kathleen
Light Professional
Light Professional

ved si trieskam hlavu o mur uz hodnu chvilu. a) b) c) mas pravdu. d) - lastne mas pravdu :) e) ja neviem!!! menim miesto pobytu posledne 3 roky v kuse! potom este planujem jeden zahranicky pobyt a praxe.. ja NEVIEM, kedy budem mat cas!!!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

kathleen napísal:sillmaril

dilema: uzivat si bez zaväzkov vs. zasady. povedat na rovinu o svojich zasadach = vzdat sa uzivania.

Frikso

mlady si zas az tak nenahovara. myslim, ze 20 rocny nemec ma za sebou viac ako ja budem mat v 30 :P

qwerty-xyz

hej, z pragmatickeho hladiska mas pravdu. ale ja netvrdim, ze ten starsi je nejaky kus. mlady ma auto a tiez studuje. starsi ma zrelsi pohlad na svet.

lumir

no takto: s mladsimi je viac "zabavy", proste dobijace energie. ale mna pritahuju skusenosti :)

este otazka dodatocna: myslite si, ze ked mi taha na 23, tak fakt je uz najvyssi cas sa na niekoho zavesit? nestaci v 25 - 27?
Ja som mal doteraz o tebe obraz ako o babe, ktora ma jasne ciele a s čistou hlavou si za nimi ide. A ono ti stačí žovialnejší Talian, chalan s autom aleo časom vyzrety muž (chlap nie je syr) a už máš vietor v hlave.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

To je tým teplom... chlapi, ženy... všetci blbnú.. a ten kto povie že nie - klame ! :lol:
lumir
King
King

frikso... vsetky su rovnake..
.
Spoiler
len ta moja je samozrejme ina :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: dneska som pocul zabitu vetu ..... ze vraj zenska vagina casto trpi nedostatkom sexu kvoli skaredemu ksichtu majitelky .... :lol: :lol: :lol:

OT JAK SVINA, ale nedalo mi . . . .

2 a pol roka nie je vela, a je to mlady cavo, tak pecka by mozno bola :wink: Starsi neznamena skusenejsi ....
a mimo ineho jedno sikovne prirovnanie, na novsom aute sa lepsie jazdi, nie je take kazove a je spolahlivejsie . . . . :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Frikso napísal:Ja som mal doteraz o tebe obraz ako o babe, ktora ma jasne ciele a s čistou hlavou si za nimi ide. A ono ti stačí žovialnejší Talian, chalan s autom aleo časom vyzrety muž (chlap nie je syr) a už máš vietor v hlave.
Taliana z toho vynechajme. Spoluziak je mily, ale to sa da tiez odmysliet vo chvili, ked mi daju do ruky pisomku. Auto nerieste, to s tym nema nic. Proste musim fungovat vedla kamarata Slovaka, ktory splna moje kriteria, ktoremu by som dala aj modre z neba a je len kamarat. Tot vsjo. Nebyt jeho, nezacne mi takto prepinat. Uznavam, ze teplo robi taky svoje :)

//autoeditácia príspevku (29 Jún 2011, 22:12)
PS: ten Slovak nema ani auto, ani peniaze, je stary ako ja.. ach, co sa tu nadrapujem. taky je zivot :)

//autoeditácia príspevku (29 Jún 2011, 23:33)
okay

rande zrusene, splav zruseny. este sa ma snazi zbalit jeden tridsiatnik z kostola -> je to jasne, cez vikend sa zatvaram do kniznice a tesim sa na uspesne skuskove obdobie! :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ocuvaj o teba je volajaky velky zaujem :lol: a co tak povedat tomu kamosovi ktoremu by si dala aj modre z neba ze chces aby bol cosi viac nez len kamos?
Zamknuté