Vekovy rozdiel
Vekovy rozdiel
Co si myslite o vekovom rozdiely medzi partnermi ? Ak ma chalan 19 a baba 15 . Je medzi nimi 3,5 rokov rozdiel , ale perfektne si rozumeju , vsetko ide jak ma aj rodicia sa tvaria ze su spokojny hm ?
Jedna sa mojho bratranca mne to nepripada vobec divne lebo ta baba je fakt vyspela a nikdy by som nepovedal ze nema 17-18 . Som zvedavy na vas nazor .
Jedna sa mojho bratranca mne to nepripada vobec divne lebo ta baba je fakt vyspela a nikdy by som nepovedal ze nema 17-18 . Som zvedavy na vas nazor .
Re: Vekovy rozdiel
kľudne v pohode, ak je rozumná 
ja že ideš napísať opačne, že ty máš 20 a baba 30, ale to by som tiež napísala, že ak si rozumiete, nie je čo riešiť.
Len na SK sú ešte nejaké tie zaužívané konvencie, ale vek o ničom nehovorí
ja že ideš napísať opačne, že ty máš 20 a baba 30, ale to by som tiež napísala, že ak si rozumiete, nie je čo riešiť.
Len na SK sú ešte nejaké tie zaužívané konvencie, ale vek o ničom nehovorí
ja mam od priatelky 3,5 rocny rozdiel 20 a 17 ... pohoda ... drzim palce
..podla mna ide skor o styl zivota aky vedu..
.
skolak+skolak = OK
skolak+sdudent (cezpolny) = vacsia potreba sebakontroly na intraku, co nie kazdy dokaze
student+student = OK
student+pracujuci = vacsia potreba toletancie, co nie kazdy dokaze..
pracujuci+pracujuci = OK
.
.
skolak+skolak = OK
skolak+sdudent (cezpolny) = vacsia potreba sebakontroly na intraku, co nie kazdy dokaze
student+student = OK
student+pracujuci = vacsia potreba toletancie, co nie kazdy dokaze..
pracujuci+pracujuci = OK
.
Ale to nie ja mne je 25
to je moj bratranec ja len preto lebo jednej moj kamos ich videl a hovori kolko ma rokov ja ze 15 a on ze tvojmu bratrancovi drbe ze je pre neho mlada . No je to vec nazoru lebo podla mna ked si niekto rozumie tak 3 roky nic neznamenaju ...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ono ja som zazil fungujuce vztahy 20+15 v okoli... tam sa to potom odvija ci je ten mladsi partner na vyssej urovni alebo starsi na nizsej urovni nez udava vek 
-
Homer J Simpson
Medium Star
No boze ja mam priatelku o 6 rokov mladsiu. Dokonca s jej rodicmi som bol na pivko a vraveli ze im to nevadi lebo je rozumna. Iny pripad mam kamaratku co chodi s 13 rokov starsim a to uz je trosku moc i namna ale ked su stastni tak neriesim. Takze 3,5 roka je uplne v pohode 
Nemusí to fungovať len ak slečna pätnástka je vyspelá, môže to fungovať aj vtedy ak pán dvadsaťročný je na jej úrovni, na to mnohí zabúdajú 
-
blackhawk22
Amateur
suhlasim s begbeee, poznam omnoho castejsie pripady kedy je 20 rocny chalan emocionalne a rozumovo na urovni 14-15 rocneho a viacmenej nema na vyber len sa pohybovat medzi dievcatami bez obcianky
-
javatar
Hardcore addict
v tom pripade vsak ide skor o zufalstvo a vztahy zo zufalstva nikdy nie su dobrym riesenim...
vyraznejsi vekovy rozdiel nepodliehajuci spolocensky zauzivanym konveciam nikdy nebol problem...
vyraznejsi vekovy rozdiel nepodliehajuci spolocensky zauzivanym konveciam nikdy nebol problem...
no kazdopadne podotknem ze moj bratranec na vyber urcite ma a ma 19 nie 20 . Bratranec si ju vybral ale urcite nie zo zufalstva som si ich totiz ostuchol
. Apropo co ma zarazilo na dievcine je ze ma 15 rokov a videli ste babu co jazdi MX ? Sak ta 15 rocna jazdila na mojej motorke ( len v nasej ulici ) mne skoro sanka padla .
Ako s tymto prispevkom narazam nato ze to nie je obycajna baba , ktoru stretnete bezne na ulici =)
Ako s tymto prispevkom narazam nato ze to nie je obycajna baba , ktoru stretnete bezne na ulici =)
ono ako veľký rozdiel to nieje ako už písali vyššie ak slečna rozmýšľa tak jej vek neodhadnete (resp. ak je rozumná) 3,5 roka je v pohode podla mňa by bol väčší rozdiel 20(M)-30(Ž) keďže žena by už mala mať niečo odžite v tom veku a "chlap" ešte sa chce vyblázniť narozdiel od 30 ročnej ženy ktorá by už sa chcela usadiť a pod. ale zase keď si to tak zoberiete napr 30(M)-40(Ž) už taký rozdiel nieje pretože už obaja majú niečo odžite a pod.
-
jin
VIP
Stigmar: Pozri, toto je výsostne vec Tvojho bratranca. Ako 19r sa od neho už očakáva, že má vlastný rozum a vie čo robí. Dievčatá sú celkovo vyspelé skôr, len poviem to rovno - bude mať čo robiť, aby si ju udržal, nakoľko ona je ešte nevybúrená, nevyžitá a bude sa jej chcieť "blbnúť" a užívať si. Ale to už nie je Tvoja starosť.
Presne, ako hovorí JIN, bude musieť byť poriadne tolerantný, pretože tá slečna je v takom veku, kedy mladí začínajú "žiť". Ak jej nedá priestor a bude ju v tomto obmedzovať, tak sa naňho časom vykašle. Chce to kompromis. Ja som zažil vzťah, keď dievča malo 14 (výzorovo 18, ale to je nepodstatné v dnešnej dobe
) a chlap mal 28 !!!! Tykal si so svokrovcami a chodili spolu asi rok. Potom sa to rozpadlo.... kto by to bol povedal... 
PONAUČENIE: chce to kompromisy, a veľa kompromisov.
No ja som poznal 50-ročného (už zomrel) týpka, ktorý prišiel do krčmy po svadbe a predniesol...
"So zaťkom si rozumiem, však taký je starý ako ja..."
"So zaťkom si rozumiem, však taký je starý ako ja..."
Vekový rozdiel 19 a 15 nie je taký hrozný.Samozrejme iba ak si ľudia rozumejú.Ak je tá 15 ročná dievčiná vyšinutá a ten 19 ročný maturant už múdry a hľadá si robotu je to dosť rozdiel
Inak poznám pár párov čo zostali spolu aj dlhšie 
-
jin
VIP
Kompromisy - áno. Tolerancia - áno. Hlavný aspekt bude však vernosť.energy00 napísal:Presne, ako hovorí JIN, bude musieť byť poriadne tolerantný, pretože tá slečna je v takom veku, kedy mladí začínajú "žiť". Ak jej nedá priestor a bude ju v tomto obmedzovať, tak sa naňho časom vykašle. Chce to kompromis. Ja som zažil vzťah, keď dievča malo 14 (výzorovo 18, ale to je nepodstatné v dnešnej dobe) a chlap mal 28 !!!! Tykal si so svokrovcami a chodili spolu asi rok. Potom sa to rozpadlo.... kto by to bol povedal...
-
maciatko99
Medium Star
Ak to tvojmu bratrancovi neprekáža a je štastný, tak na čo hľadať problém v tom kde nie je? Je to ich vec, pokiaľ im to klape, dievča je vyspelé, majú sa o čom porozprávať, tak nevidím na tom nič zlé, no napriek tomu by som sa pri pohľade na nich asi trochu zamyslela nad tým, že čo môžu mať spolu spoločné a čo si asi tak môžu povedať. Neodcudzujem to, dievča pomaly časom dospeje a potom sa už ani ty nebudeš nad tým zamýšľať.
neda sa zovseobecnovat, poznam osobne pripad ked chlap mal cez 30 rokov /inac je to jeden medialne znamy cernoch, uz asi viete kto/ a chodil s mojou spoluziackou ktora vtedy mala 16 a urcitu dobu im to celkom fungovalo. A mam aj kolegu ktory ma 22 a dlhodobo zije s cca 30rocnou zenou. Je to proste individualne, ako nakoniec vsetko, odpripadu k pripadu.. Celkovo si ale myslim, ze moc velke vekove rozdieli nie su prilis dobre, hlavne ak je zena vyrazne starsia.
Súhlasím s lumirom, ide skôr o spôsob života ako o vek. Teraz tie 3 a pol roka môže vyzerať ako veľký rozdiel, ale keď bude mať 22 a on 25 tak na to sa pozerá už úplne inak.