Vekovy rozdiel

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Vekovy rozdiel

Príspevok od používateľa Stigmar »

Co si myslite o vekovom rozdiely medzi partnermi ? Ak ma chalan 19 a baba 15 . Je medzi nimi 3,5 rokov rozdiel , ale perfektne si rozumeju , vsetko ide jak ma aj rodicia sa tvaria ze su spokojny hm ?
Jedna sa mojho bratranca mne to nepripada vobec divne lebo ta baba je fakt vyspela a nikdy by som nepovedal ze nema 17-18 . Som zvedavy na vas nazor .
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Vekovy rozdiel

Príspevok od používateľa zuzanuska »

kľudne v pohode, ak je rozumná ;)

ja že ideš napísať opačne, že ty máš 20 a baba 30, ale to by som tiež napísala, že ak si rozumiete, nie je čo riešiť.
Len na SK sú ešte nejaké tie zaužívané konvencie, ale vek o ničom nehovorí ;)
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

ja mam od priatelky 3,5 rocny rozdiel 20 a 17 ... pohoda ... drzim palce
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..podla mna ide skor o styl zivota aky vedu..
.
skolak+skolak = OK
skolak+sdudent (cezpolny) = vacsia potreba sebakontroly na intraku, co nie kazdy dokaze :D
student+student = OK
student+pracujuci = vacsia potreba toletancie, co nie kazdy dokaze..
pracujuci+pracujuci = OK
.
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Ale to nie ja mne je 25 :D to je moj bratranec ja len preto lebo jednej moj kamos ich videl a hovori kolko ma rokov ja ze 15 a on ze tvojmu bratrancovi drbe ze je pre neho mlada . No je to vec nazoru lebo podla mna ked si niekto rozumie tak 3 roky nic neznamenaju ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ono ja som zazil fungujuce vztahy 20+15 v okoli... tam sa to potom odvija ci je ten mladsi partner na vyssej urovni alebo starsi na nizsej urovni nez udava vek :)
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

No boze ja mam priatelku o 6 rokov mladsiu. Dokonca s jej rodicmi som bol na pivko a vraveli ze im to nevadi lebo je rozumna. Iny pripad mam kamaratku co chodi s 13 rokov starsim a to uz je trosku moc i namna ale ked su stastni tak neriesim. Takze 3,5 roka je uplne v pohode :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nemusí to fungovať len ak slečna pätnástka je vyspelá, môže to fungovať aj vtedy ak pán dvadsaťročný je na jej úrovni, na to mnohí zabúdajú :)
blackhawk22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blackhawk22 »

suhlasim s begbeee, poznam omnoho castejsie pripady kedy je 20 rocny chalan emocionalne a rozumovo na urovni 14-15 rocneho a viacmenej nema na vyber len sa pohybovat medzi dievcatami bez obcianky
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

v tom pripade vsak ide skor o zufalstvo a vztahy zo zufalstva nikdy nie su dobrym riesenim...

vyraznejsi vekovy rozdiel nepodliehajuci spolocensky zauzivanym konveciam nikdy nebol problem...
Stigmar
Light Expert
Light Expert

no kazdopadne podotknem ze moj bratranec na vyber urcite ma a ma 19 nie 20 . Bratranec si ju vybral ale urcite nie zo zufalstva som si ich totiz ostuchol :D . Apropo co ma zarazilo na dievcine je ze ma 15 rokov a videli ste babu co jazdi MX ? Sak ta 15 rocna jazdila na mojej motorke ( len v nasej ulici ) mne skoro sanka padla .
Ako s tymto prispevkom narazam nato ze to nie je obycajna baba , ktoru stretnete bezne na ulici =)
cumilko
Star
Star

Príspevok od používateľa cumilko »

ono ako veľký rozdiel to nieje ako už písali vyššie ak slečna rozmýšľa tak jej vek neodhadnete (resp. ak je rozumná) 3,5 roka je v pohode podla mňa by bol väčší rozdiel 20(M)-30(Ž) keďže žena by už mala mať niečo odžite v tom veku a "chlap" ešte sa chce vyblázniť narozdiel od 30 ročnej ženy ktorá by už sa chcela usadiť a pod. ale zase keď si to tak zoberiete napr 30(M)-40(Ž) už taký rozdiel nieje pretože už obaja majú niečo odžite a pod.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Stigmar: Pozri, toto je výsostne vec Tvojho bratranca. Ako 19r sa od neho už očakáva, že má vlastný rozum a vie čo robí. Dievčatá sú celkovo vyspelé skôr, len poviem to rovno - bude mať čo robiť, aby si ju udržal, nakoľko ona je ešte nevybúrená, nevyžitá a bude sa jej chcieť "blbnúť" a užívať si. Ale to už nie je Tvoja starosť.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Presne, ako hovorí JIN, bude musieť byť poriadne tolerantný, pretože tá slečna je v takom veku, kedy mladí začínajú "žiť". Ak jej nedá priestor a bude ju v tomto obmedzovať, tak sa naňho časom vykašle. Chce to kompromis. Ja som zažil vzťah, keď dievča malo 14 (výzorovo 18, ale to je nepodstatné v dnešnej dobe :) ) a chlap mal 28 !!!! Tykal si so svokrovcami a chodili spolu asi rok. Potom sa to rozpadlo.... kto by to bol povedal... :D
PONAUČENIE: chce to kompromisy, a veľa kompromisov.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No ja som poznal 50-ročného (už zomrel) týpka, ktorý prišiel do krčmy po svadbe a predniesol...
"So zaťkom si rozumiem, však taký je starý ako ja..."
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Vekový rozdiel 19 a 15 nie je taký hrozný.Samozrejme iba ak si ľudia rozumejú.Ak je tá 15 ročná dievčiná vyšinutá a ten 19 ročný maturant už múdry a hľadá si robotu je to dosť rozdiel :) Inak poznám pár párov čo zostali spolu aj dlhšie :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

energy00 napísal:Presne, ako hovorí JIN, bude musieť byť poriadne tolerantný, pretože tá slečna je v takom veku, kedy mladí začínajú "žiť". Ak jej nedá priestor a bude ju v tomto obmedzovať, tak sa naňho časom vykašle. Chce to kompromis. Ja som zažil vzťah, keď dievča malo 14 (výzorovo 18, ale to je nepodstatné v dnešnej dobe :) ) a chlap mal 28 !!!! Tykal si so svokrovcami a chodili spolu asi rok. Potom sa to rozpadlo.... kto by to bol povedal... :D
PONAUČENIE: chce to kompromisy, a veľa kompromisov.
Kompromisy - áno. Tolerancia - áno. Hlavný aspekt bude však vernosť.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ak to tvojmu bratrancovi neprekáža a je štastný, tak na čo hľadať problém v tom kde nie je? Je to ich vec, pokiaľ im to klape, dievča je vyspelé, majú sa o čom porozprávať, tak nevidím na tom nič zlé, no napriek tomu by som sa pri pohľade na nich asi trochu zamyslela nad tým, že čo môžu mať spolu spoločné a čo si asi tak môžu povedať. Neodcudzujem to, dievča pomaly časom dospeje a potom sa už ani ty nebudeš nad tým zamýšľať.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

neda sa zovseobecnovat, poznam osobne pripad ked chlap mal cez 30 rokov /inac je to jeden medialne znamy cernoch, uz asi viete kto/ a chodil s mojou spoluziackou ktora vtedy mala 16 a urcitu dobu im to celkom fungovalo. A mam aj kolegu ktory ma 22 a dlhodobo zije s cca 30rocnou zenou. Je to proste individualne, ako nakoniec vsetko, odpripadu k pripadu.. Celkovo si ale myslim, ze moc velke vekove rozdieli nie su prilis dobre, hlavne ak je zena vyrazne starsia.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Súhlasím s lumirom, ide skôr o spôsob života ako o vek. Teraz tie 3 a pol roka môže vyzerať ako veľký rozdiel, ale keď bude mať 22 a on 25 tak na to sa pozerá už úplne inak.
Napísať odpoveď