MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Príspevok od používateľa hughito »

LOOL, to je moc. :shock: :lol:

ach qwerty, bez teba by to tu nebola zábava.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jasne ze, sranda musi byt stale .... :) skoda ze ma zrusili v teme o teplych, teraz tam len pozeram ako sa kali,tehla a este par jedincov zufalo snazi vysvetlit ephramkovi ze nie je celkom v poriadku.

:P a teraz spat k teme aby sme neboli OT, ...
maciatko99
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Keď som si čítala celú tému od začiatku, tak tie definície sa mi nepáčili. Zlatokopky opisovať netreba, to je všetkým jasné o čo ide v takomto prípade, ale zarazil ma popis pre materialistky. Sú totižto ženy, ktorým nestačí sedieť 8 hodín pri pokladni alebo 8 hodín za pásom, po robote prísť domov, uvariť si kávu, cigaretka v okne, potom pustiť telenovelu a pozerať TV až do večera. Sú aj také, ktoré chcú niečo mať, chcú niečo dosiahnúť, chcú sa mať dobre, chcú si kupiť čo sa im zapáči, chcú cestovať, chcú sa zabávať, chcú zabezpečiť seba a neskôr aj rodinu. Ja som jednou z nich, nepáči sa mi to podľa tvojho popisu, som však potom materialistka. Pracujem dlho, popri tom študujem, chodím na kurzy, mám priateľa, auto, byt, chodím na dovolenky a som spokojna s tým čo mám, ale chcem dosiahnúť viac, chcem sa mať ešte lepšie, chcem si užívať kým sa da a kým vládzem. Jedného dňa však nastane bod, kedy si poviem, že stačilo, že už nechcem pracovať aj po nociach, že chcem mať veľa voľna, žiadne starosti a byť s kamarátmi. Zatiaľ však na toto nemyslím a robím to čo ma baví a živí, ale rada by som v práci dosiahla aj vyššiu pozíciu, ktorú však bez patričného vzdelania, jazykových & organizačných schopností a bez dlhoročnej praxe nemám možnosť dosiahnúť. Zarabám dobre, ale mám možnosť zarábať ešte viac a to je aj mojím cieľom, ak ho splním, tak si Ťa qwerty-xyz potom kúpim a sprvím z teba otroka.

PS: Áno, som zrejme materialistka, ale som s tým spokojná. A teraz sa možete do mňa pustiť a vyťahovať sem minulosť.
qwerty-xyz

:roll:

boze preco? ....
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Pretože v tvojom imaginárno-fiktívnom svete si stratený. Tvoja priateľka sa riadi asi návodom, ktorý media prezentovali v prípade tehotenstva B.Kollára a neznámej kupiérky z kasína, že? Pozoruhodné na tvojích príspevkoch v tejto téme je, že tvoje kamarátky a priateľka sa riadia rozumom a to sa ti veľmi nepáči. Ak sa ty riadiš citmi, tak na čo sa vôbec zamýšľaš nad tým čo hovoria, veď u teba sú doležité city, nie? Alebo sa riadiš rozumom?
qwerty-xyz

Pozri sa ....

Platia iste pravidla a zasady ktore maju svoje vynimky ale len v uzkych pripadoch aj ked sa tie pripady castokrat nafukuju aby ostatni nevideli vzorec ktory stoji v pozadi a aby ludia nespanikarili, pretoze uz panikaria tak ci onak dost a nevedomost je sladka no nie ? hlavna vlastnost ludi je naivna predstava ze je vsetko OK a ze sa nedeje nic, a aj ked by sa dozvedeli ze sa nieco deje radsej by to nevedeli, ..... lebo z toho ze vies vznikaju problemy.

Pokial ma chlapec normalny obycajny dievca tak je jasne ze chce pre nu to najlepsie, ale materialistky a zlatokopky casto rozmyslaju inak. rozmyslaju tak ako ty. Zlatokopky mnohe maju vyhodu ze su aspon pekne, materialistka pekna byt ani nemusi, skareda zlatokopka neexistuje, kto by ju chcel, vsak?
Vzorec je nasledovny. Dievcata chcu vacsinou starsich chlapcov, starsich, uspesnejsich, skusenejsich, muznejsich. V istom veku seru na rovesnikov. Avsak ked su starsie chcu zase opak, mladeho ktory ich vytr*ka ovela lepsie ako nejaky stary chren ale pritom vedia ze s tak mladym to buducnost nema. (vynimky potvrdzuju pravidlo)
Z tohoto dalej vyplyva ze chlapec, ktory nema ziadany vek a status, ma problem, pretoze je pre mnohe zeny nezaujimavy.
Tu sa to deli na dve kategorie --- skaredy a hlupy, ..... pekny a rafinovany

Pokial vsak dosiahne chlapec uspechu a socialneho statusu, rovnako zlatokopka aj materialistka zacnu mat zaujem.
skaredy a blby chlapec je rad ze o neho niekto javi zaujem daju sa dokopy a zlatokopka je rada z primov, sem tam mu da, on je rad ze ma kam pichnut, a tym je vec vyriesena. Materialistka sa citi dobre ale potrebuje vopichat od niekoho ineho tak podvadza. skaredemu a blbemu to nevadi aj keby o tom vedel pretoze sa boji, tak sa o nic ani nepokusa.

Pekny a rafinovany (a tych je drviva vacsina) sam sa medzi nich ratam .... to proste nespravi, v okamihu ako sa dostane do pozicie ze na to ma, a v okamihu kedy o neho tieto zeny zacnu javit zaujem to zacne zneuzivat, materialistku bude podvadzat jedna basen a ona napriek peniazom ktore sama zaraba, svojej snahe a kadecomu inemu nebude chapat preco je tomu tak, pretoze je BLBA HUSA (ono by ste sa divili kolko takych happy parov je na tom takto, len sa o tom nevie, fakt by ste boli prekvapeni.... ) zo zlatokopkou ani nechodi, je to len prilezitost na jednu noc, moce hlavu vsetkym mladym husickam a uziva si, ... na zivot si uz vyberie nieco uplne odlisneho, zenu ktora bola od tych vsetkych krav odlisna a s nou bude spokojny, samozrejme mladsiu.

toto v konecnom doledku znamena ze drviva vacsina materialistiek NEBUDE ANI LEN TUSIT co sa v skutocnosti DEJE !!!!
a teraz to dam kludne na seba, myslite size kebyze zarabam tazke statisice, vozim sa vo fáre, a mam brutal luxusne byty kade tade tak ze pridem a vyberiem si jeden svoj model a budem s nou do konca zivota, a budem rad? ste sa zosaleli ??? (dievcata myslim) budem sa defkarit ako sa patri, a zeny mi budu este z ruk zobat, a ako sa poznam by som si to tak naorganizoval ze az . . .
a prvej co by sa ma spytala ci s nou chcem ostat do konca zivota, by som sa spytal ci je P, ... a volal dalsej ci neide na kavu. (rozumej kava potom tr*kacka .... )

A toto co som napisal, by stpravila drviva vacsina chlapov (rozumej 95%) ktori by boli v takejto pozicii. A zvysnych 5% by boli bud tazki homosexuali, alebo zasadovi chlapi ktori sa drzia len jednej, alebo praaaave ti skaredi bez sebavedomia. A kto povie zeby to nespravil, ten klame, a dokonca aj ti co by vraveli ze peniaze maju a to nerobia. :wink: Nebudte smiesni ludia. To ze sa neda dokazat sa sa ludia defkaria kade tade lebo to maju dobre premyslene este neznamena ze sa to nedeje a nerobi. . .

dievca ktore lubi, ma rado, a vie milovat plus chlapec ktory je na podobnej pozicii vobec nemusia byt od vyplaty k vyplate, moze sa mat normalne dobre a tvorit stastny par, len sa mi tu preboha nesnazte nahovorit ze peniaze su klucom k uspesnemu vztaju. Lebo kebyze mozem tr*kavat rad za radom dievcata tak preco byt s jednou? ... a SRAT aj povestny moj model, ked by som mal peniaze mojich modelov b sa vynaralo urcite viacej . . . :wink: :wink: :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

qwerty-xyz

ale to je predsa kazdeho osobna vec, zeny mozu mat vztah s kym chcu, aj ty tiez. Je sloboda v tomto smere, ja plne chapem ked nejaka zenska berie do uvahy aj to ci chlap ma prachy alebo nie, je to podobne ako ked chlap da prednost peknej pred menej peknou.
Je to cele o ponuke a dopyte, ked pekne su ziadane a bohaty chlapi tiez, ale to neznamena ze vsetcia ostatni si nemozu najst partnera. Mozu, len si /vecsinou/ nemozu vyberat z toho najlepsieho, aj ked nakoniec je aj tak vsetko velmi individualne - od pripadu k pripadu
maciatko99
Medium Star
Medium Star

O čom to vlastne qwerty-xyz píšeš? Vôbec nechápem tvojej reakcii a zdá sa mi byť úplne mimo, okrem toho si zabudol odpovedať na moje dve otázky na ktoré som sa pýtala. Ako napísal gogo956, tak ako muži, aj ženy si vyberajú. Žena sa možno viac pozerá na peniaze, muž sa zase viac pozerá na krásu, oboch možno označiť za materialistov, pretože muž chce mať peknú ženu s ktorou sa môže chváliť a žena chce mať muža a mať pekné auto, oblečenie a i. s ktorými sa môže chváliť. Takže v konečnom dôsledku tu máme normálneho muža, normálnu ženu, potom mierne vytŕčajúcu ženu čo sa pozerá aj na charakter a možno krásu a tiež mierne vytŕčajúceho muža, ktorý sa pozerá na charakter a na to ako vie variť. A potom su ešte prípady ako ty qwerty-xyz, ktoré nevedno kam zaradiť, najskôr niekde medzi opice.
qwerty-xyz

:roll: maciatko, aj tan nepochopis, tak naco ti to pisat. chcelo sa ti tym povedat to ze ked budes materialistka, mozno zle skoncis, a len sama si zao budes moct, a stastie si za peniaze nekupis, ....
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pekna, inteligentna a uspesna zena s autom aka. maciatko99 si skorej najde podobneho priatela a bude stastna, nez skaredy, neuspesny qwerty-xyz na bicykli.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

qwerty - vies aky je rozdiel medzi zajacim a psim hovnom? Jedno su male bobky, jedno slusna kopka, no stale je to hovno. Preto ta chcem poprosit, aby si svoje "perly" zbytocne nenatahoval na pol strany a robil radsej zajacie bobky. Vypovedna hodnota bude stale rovnaka. Ako to hovno.

PS: nemysli si, ze nieco proti tebe mam, mam ta vlastne celkom rad, lebo pocas tvojej absencie tu bola docela nuda, ale viac ma bavia kratke vtipy.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

gogo956 napísal:qwerty-xyz

ale to je predsa kazdeho osobna vec, zeny mozu mat vztah s kym chcu, aj ty tiez. Je sloboda v tomto smere, ja plne chapem ked nejaka zenska berie do uvahy aj to ci chlap ma prachy alebo nie, je to podobne ako ked chlap da prednost peknej pred menej peknou.
Je to cele o ponuke a dopyte, ked pekne su ziadane a bohaty chlapi tiez, ale to neznamena ze vsetcia ostatni si nemozu najst partnera. Mozu, len si /vecsinou/ nemozu vyberat z toho najlepsieho, aj ked nakoniec je aj tak vsetko velmi individualne - od pripadu k pripadu
Asi takto by sa to tu dalo zhrnut :)
Zlatokopku je vacsinou mozne lahko prekuknut a preto ked s nou nejaky chlap je, tak je s nou dobrovolne a dovody na to moze mat rozne. Ona je spokojna, on je spokojny a nespokojny je akurat qwerty a nejaki moralisti alebo citatelky bulvaru, ktore zrejme skor zavidia ako moralizuju.
Modelova situacia: Mate cez 50 rokov, tucne konto a motaju sa okolo vas 25 rocne samicky, je vam jasne, ze im nejde o lasku, ale odmietli by ste ich, ked vas kupa par kozuchov a sperkov vobec nezasiahne?
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Všetko otáčane proti nám ženám. Skúsim aj ja dať modelovú situáciu hoci ide o odlišnú situáciu už len z dôvodu pohlavia a pochopenia: Ste muž vo veku 25 rokov, zarábate podpriemerne, žijete skromne. Zrazu sa začne na vás lepiť priemerne sympatická (žiadna špata) žena v zrelom veku (40 rokov), ktorá mesačne zarobí toľko čo vy za 3 roky, nemá problém vás pozvať na dovolenku, vie čo je dobré v posteli a rada vás zasype darčekmi. Odmietli by ste ju z fleku? Pochybujem o tom!
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Áno ;) Mačiatko nie každý ma také priority, ako ty... :roll:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Janio Ano, tebe iba o cistu lasku.
maciatko99 Samozrejme, ze by som ju neodmietol. Nebol by som s nou iba kvoli peniazom, (popravde uz skor kvoli sexu) ale urcite by ich prebytok ublizil menej, ako ich nedostatok ;) Navyse mat v posteli nejaku Lauren Graham, Monicu Bellucci, Sandru Bullock, Jennifer Lopez, Halle Berry, ...

Ak som spravne pochopil, riesi sa v tejto teme azerty-ho zlomene srdce a znicene idealy?
Ak je to tak, qwerty-xyz, neskusis to radsej s opacnym pohlavim? Mozno budes mat viac uspechu. Zeny chcu zjavne nieco ine.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

maciatko99: Ano to je vacsinou prve, co sa zeny pytam na stretku dakde. Kolko zarobis? Mam vsetky darceky uplne v riti aj s dovolenkami ;) Maximalne ju mat ako milenku, ale co viac s nou narobim? O 10 rokov bude stara tak ci tak.

Aspon vidno, ze sa snazis svoju povahu vlozit do chlapa maciatko. Myslis, ze kazdeho bavia dovolenky a darceky? Tak to sa mylis. Radsej budem s kamaratmi sediet pri pive, ako s dakou fuchtlou, ktora si bude namne zvysovat svoje ego a kupovat si ma :) A zabudla si na fakt, ze 25 rocny priemerny clovek pracuje a nema neobmedzene volno v praci. Takze by mohol ist tak akurat na 2 dovolenky rocne. A kedze v tom veku ma on este zivych rodicov, tak si myslis, ze radsej pojde s volakou fuchtlou na dovolenku, miesto toho aby po par mesiacoch siel pozriet rodinu?
BOhuzial zeny si stale myslia, ze ked maju dieru a dva vyrastky na tele, tak dostanu vsetko.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

a furt peniaze ...a zasa len peniaze.... Keby som chlap načo mi je taká žena, ktorá je síce pekná a vzdelaná.... ale stane sa niečo mojim rodičom, alebo nebodaj mne...bude ich treba doopatrovať , postarať sa o nich a "ženuška " oddíde , lebo ona si takto život nepredstavovala... ale aj toto sa stáva...- bohužiaľ ... :? a môže tu byť krása, peniaze a neviem aké postavenie, ale niektorý "kríž" si človek nesie len a len SÁM....
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Myslím, že väčšina chlapov nieje schopná nechať sa vydržiavať. Jednoducho na rozdiel od dievčat je nám to proti srsti. Samozrejme nieje to prípad každej ženy a zasa nájde sa aj zopár chlapov, možno niečo podobné ako qwerty, ktorý toho schopný sú... Ale jedná sa najmä o ženskú záležitosť, myslím nechať sa vydržiavať.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Súhlasím s Janiom ,nie každý sa zníži na takú úroveň (moj názor) ...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Aiden viac menej aj áno... Keby som ju ľúbil tak možno... Ale sprosto využívať ženu pre svoje potešenie ? Si už dosť hlboko klesol a musíš byť na mizine... :roll:

Merco - thx... :)
Napísať odpoveď