UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: UFO!!!

Príspevok od používateľa hughito »

Na to sa ani nikto nemusel priznávať, každému normálnemu človeku to bolo jasné od začiatku.
BennytoO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BennytoO »

Kód: Vybrať všetko

http://www.topky.sk/cl/13/1278602/UFO-nad-Londynom--Zjavila-sa-materska-lod-s-flotilou-
a co poviete na toto ? :)
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa master23 »

po zhliadnuti traileru Apollo 18 a jednej frazi : discover the reason why we never went back (on the moon).
vraj je ten film zalozeny podla skutocnych zaberov, ale to neni teraz podstatne. a este dodam, ze Apollo 18 oficialne nikdy neislo na mesiac, ale podla tohto filmu vraj ano, a niekto iny tam bol a ich pozabijal.

ale to je teraz jedno. film neriesme.
len ako pre laika do astronomie sa mi vynorila taka otazka: Preco sa od roku 1974 (neviem presne) uz nikdy neslo spät na mesiac?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Z viacerých dôvodov. Najväčší bol ten, že sa neoplatilo lietať pre pár šutrov viac ako 300 000 km :)
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Už nebol dôvod. Šlo o súperenie ZSSR a USA, USA závod o Mesiac vyhrali, potom tam išli ešte 5x, ale ľudia stratili postupne záujem, bolo to drahé a celkovo tam už nebolo veľmi čo robiť.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

Dva nevyvrátiteľné fakty o UFO:

1) Mimozenšťania sú natoľko inteligentní, aby vynašli a skonštruovali stroje ktoré prekonávajú nepredstaviteľné vzdialenosti medzi hviezdami v krátkej dobe (evidentne rýchlejšie ako svetlo), avšak nedokázali zostrojiť spoľahlivý pristávací systém - preto tu ich lode havarujú a ich posádky slúžia ako patologický materiál pre amerických vedcov.

2) Všetky stroje UFO zachytené na videách sa nekoordinovane pohybujú po oblohe, lietajú sem a tam, akoby ich piloti boli na drogách alebo stratili kontrolu nad strojom. Neletia z bodu A do bodu B, ale proste chaoticky poletujú v zornom poli kamery.

...bod 2 vysvetľuje bod 1 :wink:
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

silmarill, to je tvoje vlastne pozorovanie (teoria)? alebo si to niekde cital?
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

silmarill: ja som videl aj zabery kedy ufo priletelo, chvylu stalo na jednom mieste a potom zasa rychlo odletelo (konkretne zabery na modre predmety pocas minulorocneho silvestra na viacerych miestach na planete)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

nie - to je moja vlastná úvaha a zároveň podnet pre tunajších amatérskych ufológov na zamyslenie, či to všetko naozaj predsa len nie sú kecy :D
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Ja si myslím že je a aj vždy bude (samozrejme že aj bolo)
To video som videl už dávnejšie a myslím si že je to reálne.Postupom času sa to ukazujú častejšie.Ešte pár rokov do zadu sa ukazovali len v noci a teraz už aj cez deň.
Zniem ako úplný fanatik.Ale na UFO verím a mylsím že je niekde aj niečo o 100% inteligentnejšie ako my.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

silmarill napísal:Mimozenšťania sú natoľko inteligentní, aby vynašli a skonštruovali stroje ktoré prekonávajú nepredstaviteľné vzdialenosti medzi hviezdami v krátkej dobe (evidentne rýchlejšie ako svetlo), avšak nedokázali zostrojiť spoľahlivý pristávací systém - preto tu ich lode havarujú a ich posádky slúžia ako patologický materiál pre amerických vedcov.:
Ľudia sú natoľko inteligentní, aby vynašli a skonštruovali stroje ktoré prekonávajú nepredstaviteľné vzdialenosti medzi kontinentami v krátkej dobe (evidentne rýchlejšie ako zvuk), avšak nedokázali zostrojiť spoľahlivý pristávací systém - preto ich lietadlá havarujú a ich posádky slúžia ako potrava pre morské rybičky..

:)
jamesiq
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jamesiq »

silmarill napísal:Dva nevyvrátiteľné fakty o UFO:

1) Mimozenšťania sú natoľko inteligentní, aby vynašli a skonštruovali stroje ktoré prekonávajú nepredstaviteľné vzdialenosti medzi hviezdami v krátkej dobe (evidentne rýchlejšie ako svetlo), avšak nedokázali zostrojiť spoľahlivý pristávací systém - preto tu ich lode havarujú a ich posádky slúžia ako patologický materiál pre amerických vedcov.

2) Všetky stroje UFO zachytené na videách sa nekoordinovane pohybujú po oblohe, lietajú sem a tam, akoby ich piloti boli na drogách alebo stratili kontrolu nad strojom. Neletia z bodu A do bodu B, ale proste chaoticky poletujú v zornom poli kamery.

...bod 2 vysvetľuje bod 1 :wink:
Moze sa ale teoretizovat otom ze sa nikdy nestretli s atmosferou ako je nasa :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

v nedeľu budem celý deň doma zavrety a rad by som si niečo zaujímavé pozrel, mohol by mi niekto odporúčiť neaký dokument o UFO + rôzne teórie?
hughito
Redeemer
Redeemer

Nevieš/nechceš využiť čas lepšie ? Pokojne aj sledovaním nejakých dokumentov, ale hodnotnejších.
Filipito
Darca
Darca

UFO!!!

Príspevok od používateľa Filipito »

Musim byt v nedelu doma tak rad by som si nieco dobre pozrel, filmy moc nechcem aj tak je toho teraz vela (Paul, Hangover 2, Transformers 3 atd.) preto som rozmyslal nad nejakymi dokumentami a vesmir a ufo ma dost zaujimaju :) aj nieco o vesmire moze byt
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

A co o UFO, to, ze kazdy jeden "film" je hoax? ;-) Mozem ti ale odporucit "skoumáni země", chodí to sa mi zda na NGC tak si najdi na nete. Tam sa zaoberaju vesmirom, hladanim mimozemskeho zivota atd...

brm : ale z hladiska poctu letov je minimalna sanca, ze lietadlo spadne. Takisto ak by sem niekto doletel z neviem akej dialky urcite to nenapikuje do zeme rovno nad arizonskou pustou...
janulko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janulko »

chlapci zeby som povedal svoj nazor, seci co verite v ufo..........to len casto pozerate toto
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

hughito
Redeemer
Redeemer