UFO!!!
Re: UFO!!!
Na to sa ani nikto nemusel priznávať, každému normálnemu človeku to bolo jasné od začiatku.
Kód: Vybrať všetko
http://www.topky.sk/cl/13/1278602/UFO-nad-Londynom--Zjavila-sa-materska-lod-s-flotilou--
master23
Light Professional
po zhliadnuti traileru Apollo 18 a jednej frazi : discover the reason why we never went back (on the moon).
vraj je ten film zalozeny podla skutocnych zaberov, ale to neni teraz podstatne. a este dodam, ze Apollo 18 oficialne nikdy neislo na mesiac, ale podla tohto filmu vraj ano, a niekto iny tam bol a ich pozabijal.
ale to je teraz jedno. film neriesme.
len ako pre laika do astronomie sa mi vynorila taka otazka: Preco sa od roku 1974 (neviem presne) uz nikdy neslo spät na mesiac?
vraj je ten film zalozeny podla skutocnych zaberov, ale to neni teraz podstatne. a este dodam, ze Apollo 18 oficialne nikdy neislo na mesiac, ale podla tohto filmu vraj ano, a niekto iny tam bol a ich pozabijal.
ale to je teraz jedno. film neriesme.
len ako pre laika do astronomie sa mi vynorila taka otazka: Preco sa od roku 1974 (neviem presne) uz nikdy neslo spät na mesiac?
Z viacerých dôvodov. Najväčší bol ten, že sa neoplatilo lietať pre pár šutrov viac ako 300 000 km 
Už nebol dôvod. Šlo o súperenie ZSSR a USA, USA závod o Mesiac vyhrali, potom tam išli ešte 5x, ale ľudia stratili postupne záujem, bolo to drahé a celkovo tam už nebolo veľmi čo robiť.
Dva nevyvrátiteľné fakty o UFO:
1) Mimozenšťania sú natoľko inteligentní, aby vynašli a skonštruovali stroje ktoré prekonávajú nepredstaviteľné vzdialenosti medzi hviezdami v krátkej dobe (evidentne rýchlejšie ako svetlo), avšak nedokázali zostrojiť spoľahlivý pristávací systém - preto tu ich lode havarujú a ich posádky slúžia ako patologický materiál pre amerických vedcov.
2) Všetky stroje UFO zachytené na videách sa nekoordinovane pohybujú po oblohe, lietajú sem a tam, akoby ich piloti boli na drogách alebo stratili kontrolu nad strojom. Neletia z bodu A do bodu B, ale proste chaoticky poletujú v zornom poli kamery.
...bod 2 vysvetľuje bod 1
1) Mimozenšťania sú natoľko inteligentní, aby vynašli a skonštruovali stroje ktoré prekonávajú nepredstaviteľné vzdialenosti medzi hviezdami v krátkej dobe (evidentne rýchlejšie ako svetlo), avšak nedokázali zostrojiť spoľahlivý pristávací systém - preto tu ich lode havarujú a ich posádky slúžia ako patologický materiál pre amerických vedcov.
2) Všetky stroje UFO zachytené na videách sa nekoordinovane pohybujú po oblohe, lietajú sem a tam, akoby ich piloti boli na drogách alebo stratili kontrolu nad strojom. Neletia z bodu A do bodu B, ale proste chaoticky poletujú v zornom poli kamery.
-
master23
Light Professional
silmarill, to je tvoje vlastne pozorovanie (teoria)? alebo si to niekde cital?
silmarill: ja som videl aj zabery kedy ufo priletelo, chvylu stalo na jednom mieste a potom zasa rychlo odletelo (konkretne zabery na modre predmety pocas minulorocneho silvestra na viacerych miestach na planete)
nie - to je moja vlastná úvaha a zároveň podnet pre tunajších amatérskych ufológov na zamyslenie, či to všetko naozaj predsa len nie sú kecy 
Ja si myslím že je a aj vždy bude (samozrejme že aj bolo)
To video som videl už dávnejšie a myslím si že je to reálne.Postupom času sa to ukazujú častejšie.Ešte pár rokov do zadu sa ukazovali len v noci a teraz už aj cez deň.
Zniem ako úplný fanatik.Ale na UFO verím a mylsím že je niekde aj niečo o 100% inteligentnejšie ako my.
To video som videl už dávnejšie a myslím si že je to reálne.Postupom času sa to ukazujú častejšie.Ešte pár rokov do zadu sa ukazovali len v noci a teraz už aj cez deň.
Zniem ako úplný fanatik.Ale na UFO verím a mylsím že je niekde aj niečo o 100% inteligentnejšie ako my.
Ľudia sú natoľko inteligentní, aby vynašli a skonštruovali stroje ktoré prekonávajú nepredstaviteľné vzdialenosti medzi kontinentami v krátkej dobe (evidentne rýchlejšie ako zvuk), avšak nedokázali zostrojiť spoľahlivý pristávací systém - preto ich lietadlá havarujú a ich posádky slúžia ako potrava pre morské rybičky..silmarill napísal:Mimozenšťania sú natoľko inteligentní, aby vynašli a skonštruovali stroje ktoré prekonávajú nepredstaviteľné vzdialenosti medzi hviezdami v krátkej dobe (evidentne rýchlejšie ako svetlo), avšak nedokázali zostrojiť spoľahlivý pristávací systém - preto tu ich lode havarujú a ich posádky slúžia ako patologický materiál pre amerických vedcov.:
-
jamesiq
Medium Star
Moze sa ale teoretizovat otom ze sa nikdy nestretli s atmosferou ako je nasasilmarill napísal:Dva nevyvrátiteľné fakty o UFO:
v nedeľu budem celý deň doma zavrety a rad by som si niečo zaujímavé pozrel, mohol by mi niekto odporúčiť neaký dokument o UFO + rôzne teórie?
Nevieš/nechceš využiť čas lepšie ? Pokojne aj sledovaním nejakých dokumentov, ale hodnotnejších.
UFO!!!
Musim byt v nedelu doma tak rad by som si nieco dobre pozrel, filmy moc nechcem aj tak je toho teraz vela (Paul, Hangover 2, Transformers 3 atd.) preto som rozmyslal nad nejakymi dokumentami a vesmir a ufo ma dost zaujimaju
aj nieco o vesmire moze byt
-
KaptMichal
King
A co o UFO, to, ze kazdy jeden "film" je hoax?
Mozem ti ale odporucit "skoumáni země", chodí to sa mi zda na NGC tak si najdi na nete. Tam sa zaoberaju vesmirom, hladanim mimozemskeho zivota atd...
brm : ale z hladiska poctu letov je minimalna sanca, ze lietadlo spadne. Takisto ak by sem niekto doletel z neviem akej dialky urcite to nenapikuje do zeme rovno nad arizonskou pustou...
brm : ale z hladiska poctu letov je minimalna sanca, ze lietadlo spadne. Takisto ak by sem niekto doletel z neviem akej dialky urcite to nenapikuje do zeme rovno nad arizonskou pustou...
chlapci zeby som povedal svoj nazor, seci co verite v ufo..........to len casto pozerate toto
To slovo odborníci ma irituje.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No to som zvedavy v tom Novembri
Predsa len 2012 sa blizi