Ake mate auto?
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak takto si predstavujem svoje auticko, len s inym motorom
(118kW alebo 92kW)
nadherny tuning, neni treba ziadne plasty a vypada to super...
(118kW alebo 92kW)
nadherny tuning, neni treba ziadne plasty a vypada to super...
Kód: Vybrať všetko
http://www.hondaclub.cz/default.asp?hlas=1&what=a&a_id=321&s_id=6-
haliegro
Medium Star
Tak to si na tom este dobre... prvy raz sa pokusili vykradnut mi auto pred dvomi rokmi- skoda na styri litre-vytlcene sklo+skoda na vstavanom radiu PRI KTOROM VOBEC NEBOL PANEL, takze ak ty chapes preco tam liezli. druhykrat to bolo tuto zimu- zacinala som podnikat, ale priestory bazaru som este nemala hotove, takze par aut som postavila do zahrady- par dni na to bola vacsina z nich poskodena, alebo vykradnuta.Retsko napísal:Ja mam Skodu 125L a kur*a dnes mi ju vykradli... Ukradli mi hlavu rozdelovaca a poprerezavali niektore hadicky...
priestory firmy sme dali do poriadku a asi pred 3-4 mesiacmi sme zacali podnikat.par dni nato nam niekto hodil cez 2metrovy plot smetiak do najdrahsieho auta.
vsimol si si tu fotku v mojom predchadzajucom prispevku? styri dni dozadu mi na celu kapotu niekto srubovakom vyryl dva velke krize.
prestavam si mysliet, ze to je nahodou. niekto v mojom meste, ale aj tam hore ma nema rad.
ludia su svine, aj to je lichotive prirovnanie.uz o tom nepochybujem.
-
braino.swk
Light Professional
-
nemesis3220
Expert
mercedes
mi mame merceedes ma uz sice 10 rokov ale je pohodlne a pekne z tej to triedy sa nevyrobilo vela kusov inak pekne auto 3.0 liter
-
quasimoto
Star
Re: mercedes
aka trieda?nemesis3220 napísal:mi mame merceedes ma uz sice 10 rokov ale je pohodlne a pekne z tej to triedy sa nevyrobilo vela kusov inak pekne auto 3.0 liter
-
rsc
Medium Star
Re: auto
To, ze niekto ma lepsie auto ako ty, je chvalenkarstvo?pintos napísal:To sem píšu iba tí čo majú priemerné platy? Ja mám starú Škodovku a som rád po každej STK že som prešiel. Akosi na nové auto z mojho hlboko podpriemerneho platu nemám. Nech žijú chválenkári!!!
Re: auto
S tym STK moja rec...pintos napísal:To sem píšu iba tí čo majú priemerné platy? Ja mám starú Škodovku a som rád po každej STK že som prešiel. Akosi na nové auto z mojho hlboko podpriemerneho platu nemám. Nech žijú chválenkári!!!
-
frodimir1
Star
ZA chvilu budu aj ludia mat ftele elektroniku !!!!ROKI49 napísal: nj ale pekne auticko nie? 507 konikov a po kkt elektroniky v tom aute.....to jazdi pomaly samo.....
J*bem na nu je toho pop*ci pre mna je to nic a hovorim je to cista p*č!!!
NEpaci sa mi a ci fic elektroniky tym viac musis chodit do servisu !!! A cim menej tym si to mozes skor vymenit a opravit saaam !!!! A nehovorim o ziadnej starej rachotine, pravdaze treba aj elektroniku, lebo aj to treba vyuzivat, ale ako som uz spomenul .....
-
haliegro
Medium Star
davam ti za pravdu, co sa tyka tej elektroniky-cim jej je viac, tym viac problemov mozes ocakavat, ale zase- kto by si nesprijemnil zivot ked moze? keby som nemala posilovac riadenia, tak mam bicepsy takmer ako Miss Olympia a bez ABS vyslapem dieru do podlahy. zalezi len od teba, kolko chces zaplatit za svoj kmofort.
Tak to preto sa ma tie kocky pytali ci posilujem... Jaaaaj a ja hlupy som im povedal ze ne, zo to mi same rastu... A to ta skodofka...haliegro napísal:davam ti za pravdu, co sa tyka tej elektroniky-cim jej je viac, tym viac problemov mozes ocakavat, ale zase- kto by si nesprijemnil zivot ked moze? keby som nemala posilovac riadenia, tak mam bicepsy takmer ako Miss Olympia a bez ABS vyslapem dieru do podlahy. zalezi len od teba, kolko chces zaplatit za svoj kmofort.