edit poznate aj iny prekladac do slovenciny cestiny ktory je lepsi ako translate google ? vopred dakujem za veskeru pomoc
pdf dokument
pdf dokument
Zdravim mam jeden pdf dokument v anglictinme no je po anglicky a moja anglictina je slaba ale rad by som si to skopiroval a hodil napr do translate googla a prelozil si to ale nejde mi to kopirovat klasicky cez ctrl+c a ctrl+v je nejaky program ktory je schopny toho dokazat? prosim pekne?
edit poznate aj iny prekladac do slovenciny cestiny ktory je lepsi ako translate google ? vopred dakujem za veskeru pomoc
Re: pdf dokument
Pokiaľ ti to nejde skopírovať, tak je dosť možné, že "chyba" nebude v pdf readeri, ale v samotnom dokumente...
-
vladenko007
VIP
Nejde mu to preto lebo je v dokumente nastavena ochrana proti kopirovaniu.
Ked si ideš vytvoriť PDF môžeš si dať ochanu aj na otvorenie aj na tlačenie a trebars aj na takéto kopírovanie textu.
Ked si ideš vytvoriť PDF môžeš si dať ochanu aj na otvorenie aj na tlačenie a trebars aj na takéto kopírovanie textu.
jj tam to je a ako si to mozem prelozit velmi rad by som si to precital da sa to nejako?
-
vladenko007
VIP
Voľakam ho upni trebars na uloz.to a pošli mi link na stiahnutie.
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 16:31)
Alebo sem daj link na to PDF
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 16:31)
Alebo sem daj link na to PDF
Odomkni ho na tejto stranke: http://www.pdfunlock.com/
A potom z neho budes moct kopirovat. No a na preklady suvislych textov je podla mna Google Translate v sucasnosti najlepsi program, aj ked stale dost nedokonaly.
A potom z neho budes moct kopirovat. No a na preklady suvislych textov je podla mna Google Translate v sucasnosti najlepsi program, aj ked stale dost nedokonaly.
dakujem hosi spravim podla vas
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 19:01)
dakujem chalani ide to obom davam karmu:)
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 19:01)
dakujem chalani ide to obom davam karmu:)