qwerty takže vtip? no tak to teda bolo stráááášne trápne...qwerty-xyz napísal:sa tu vsetci neposerte, ...a silmarill si debko, to s tou kamerou bolo myslene ako zart, to ze o lekoklatik nepochopil to sa necudujem, on malocomu chape. . . . ale ze aj ty?
ohhh, vari prišiel rozkol v duši, pochybnosti o správnej ceste, zakolísanie viery?!kathleen napísal:sillmaril
dilema: uzivat si bez zaväzkov vs. zasady. povedat na rovinu o svojich zasadach = vzdat sa uzivania.
...a väčšiu chuť na mladé mäsko.kathleen napísal:starsi ma zrelsi pohlad na svet.
osobne ja som sa zavesil v ... hm... v 24? a myslím že to bolo neskoro. alebo priskoro? hovorím z vlastnej skúsenosti: NEVIEMkathleen napísal:este otazka dodatocna: myslite si, ze ked mi taha na 23, tak fakt je uz najvyssi cas sa na niekoho zavesit? nestaci v 25 - 27?
pravda, tiež som mal o nej mienku ako o zásadovej "érteg" babe ktorá keď si niečo zmyslí tak sa zasekne a nepopustí ... a hľaFrikso napísal:Ja som mal doteraz o tebe obraz ako o babe, ktora ma jasne ciele a s čistou hlavou si za nimi ide. A ono ti stačí žovialnejší Talian, chalan s autom aleo časom vyzrety muž (chlap nie je syr) a už máš vietor v hlave.