za koho ist??? :D *

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: za koho ist??? :D *

Príspevok od používateľa silmarill »

qwerty-xyz napísal:sa tu vsetci neposerte, ... :twisted: a silmarill si debko, to s tou kamerou bolo myslene ako zart, to ze o lekoklatik nepochopil to sa necudujem, on malocomu chape. . . . ale ze aj ty?
qwerty takže vtip? no tak to teda bolo stráááášne trápne... :aasmile2:

kathleen napísal:sillmaril

dilema: uzivat si bez zaväzkov vs. zasady. povedat na rovinu o svojich zasadach = vzdat sa uzivania.
ohhh, vari prišiel rozkol v duši, pochybnosti o správnej ceste, zakolísanie viery?! :shock: hell yeah!!! :twisted:
kathleen napísal:starsi ma zrelsi pohlad na svet.
...a väčšiu chuť na mladé mäsko.
kathleen napísal:este otazka dodatocna: myslite si, ze ked mi taha na 23, tak fakt je uz najvyssi cas sa na niekoho zavesit? nestaci v 25 - 27?
osobne ja som sa zavesil v ... hm... v 24? a myslím že to bolo neskoro. alebo priskoro? hovorím z vlastnej skúsenosti: NEVIEM :(
Frikso napísal:Ja som mal doteraz o tebe obraz ako o babe, ktora ma jasne ciele a s čistou hlavou si za nimi ide. A ono ti stačí žovialnejší Talian, chalan s autom aleo časom vyzrety muž (chlap nie je syr) a už máš vietor v hlave.
pravda, tiež som mal o nej mienku ako o zásadovej "érteg" babe ktorá keď si niečo zmyslí tak sa zasekne a nepopustí ... a hľa :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

silmarill

vidno, ze svet viery nedokazes ani trochu pochopit. keby si bol aspon intelektual, tak by si ho respektoval ako cosi nezname a nevysmieval sa zo zasadovych ludi.
"Živočíšny človek neprijíma veci Božieho Ducha; sú mu bláznovstvom a nemôže ich pochopiť, lebo ich treba duchovne posudzovať. No duchovný posudzuje všetko a jeho nik nemôže posúdiť."
1 Kor 2, 14-15

pochybnosti ma kazdy clovek a ja pripustam, ze ma za urcitych okolnosti mozu zlomit. nie som zaseknuta ani deformovana, len sa slobodne rozhodujem, podla miery mojho poznania.
"Ním sa budem chváliť, sebou samým sa chváliť nebudem, iba ak svojimi slabosťami. (...) Preto som tri razy prosil Pána, aby odstúpil odo mňa, ale on mi povedal: "Stačí ti moja milosť, lebo sila sa dokonale prejavuje v slabosti." A tak sa budem radšej chváliť svojimi slabosťami, aby vo mne prebývala Kristova sila."
2 Kor 12, 5, 8-9

potkla som sa uz velakrat, ale moja (ne)dokonalost nie je podstatna.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

este otazka dodatocna: myslite si, ze ked mi taha na 23, tak fakt je uz najvyssi cas sa na niekoho zavesit? nestaci v 25 - 27?
v 23 je vhodny cas zacat skumat svoje telo aj zvnutra a nemyslim stranku psychicku...
kathleen
Light Professional
Light Professional

svoje telo poznam dobre, skor mam problem po stranke psychickej :) sa prisposobit druhym a nebyt egoista. a trochu sa bojim, ze s vekom sa to bude len zhorsovat :)

//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 22:41)
SchYzo napísal:ocuvaj o teba je volajaky velky zaujem :lol: a co tak povedat tomu kamosovi ktoremu by si dala aj modre z neba ze chces aby bol cosi viac nez len kamos?
ech, taky zaujem.. kamosovi som naznacila dostatocne, ale ma svoje prioity a zjavne mu za to nestojim.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: :arrow: :arrow: silmarill ta tema bola na hovno tak co som mu mal napisat?

:arrow: :arrow: :arrow: kathleen, biblia ta netr*ka, chlapci ano. . . . :) bud stoj na strane zasad, najdi si jedneho a venuj sa mu, alebo si uzivaj ....
kathleen
Light Professional
Light Professional

mne je to jasne. uzivat si dokaze kazdy, bezpodmienecne milovat malokto..
silmarill
King
King

kathleen napísal:silmarill

vidno, ze svet viery nedokazes ani trochu pochopit. keby si bol aspon intelektual, tak by si ho respektoval ako cosi nezname a nevysmieval sa zo zasadovych ludi.
nepochopila si to, ja sa ti nevysmieval. len som poukazoval na to, ako si protirečíš. tomu nasvedčujú tvoje ďalšie vety: "pochybnosti ma kazdy clovek a ja pripustam, ze ma za urcitych okolnosti mozu zlomit. nie som zaseknuta ani deformovana, len sa slobodne rozhodujem, podla miery mojho poznania." máš svoje zásady a postoj k životu vyplývajúce (hlavne) z tvojej viery. teraz máš o nich určité pochybnosti čím vlastne spochybňuješ aj vieru z ktorej vychádzajú. pokiaľ je niečo dogmaticky označené ako nesprávne, tak neni možnosť sa o tom "slobodne rozhodovať lebo sa nepovažuješ za zaseknutú".

a citátmi z biblie na mňa nechoď, zbytočne si tým derieš klávesnicu. :smt006
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tému som len tak prebehol, ale....
Niekto starší? WTF? Nehovorím, že to nefunguje, ale vyberať si podľa toho?
Zavesiť sa na niekoho v 23, či 27, či kedy? WTF? Na niekoho sa "zavesím" keď niekoho milujem a neriešim či má 20 alebo 40 a už vôbec nie koľko mám ja.
kathleen
Light Professional
Light Professional

silmarill napísal:nepochopila si to, ja sa ti nevysmieval. len som poukazoval na to, ako si protirečíš. tomu nasvedčujú tvoje ďalšie vety: "pochybnosti ma kazdy clovek a ja pripustam, ze ma za urcitych okolnosti mozu zlomit. nie som zaseknuta ani deformovana, len sa slobodne rozhodujem, podla miery mojho poznania." máš svoje zásady a postoj k životu vyplývajúce (hlavne) z tvojej viery. teraz máš o nich určité pochybnosti čím vlastne spochybňuješ aj vieru z ktorej vychádzajú. pokiaľ je niečo dogmaticky označené ako nesprávne, tak neni možnosť sa o tom "slobodne rozhodovať lebo sa nepovažuješ za zaseknutú".

a citátmi z biblie na mňa nechoď, zbytočne si tým derieš klávesnicu. :smt006
ak je nieco dogmaticky oznacene ako nespravne, mozem sa slobodne rozhodnut, ci to budem akceptovat ako pravdu a zit podla toho alebo nie. kto akceptuje, radi sa k veriacim.
"Všetko smiem." Ale nie všetko osoží. "Všetko smiem." Ale ja sa ničím nedám zotročiť.
1 Kor 6, 12

pokial by sa clovek slobodne nemusel/nemohol denne pre spravnu cestu rozhodovat, tak by bol len naprogramovany stroj a vieru by nepotreboval. ja som sa uz rozhodla, cize niet co dalej riesit.

PS: citaty mi k tomu volne napadaju, moja klavesnica to prezije :)

//autoeditácia príspevku (01 Júl 2011, 9:39)
begbeee napísal:Tému som len tak prebehol, ale....
Niekto starší? WTF? Nehovorím, že to nefunguje, ale vyberať si podľa toho?
Zavesiť sa na niekoho v 23, či 27, či kedy? WTF? Na niekoho sa "zavesím" keď niekoho milujem a neriešim či má 20 alebo 40 a už vôbec nie koľko mám ja.
jediny problem je, ze plodnost zeny je obmedzena a biologicke hodiny nepopustia.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Plodná si od 12 do cca 50 tak v 23 by som nestresoval.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

kathleen: Myslím, že si dosť rozumná a že si si sama odpovedala už v prvom príspevku.
Ten chalan bol pre Teba zrejme len zajačik na jednu noc, rozmýšľaš rozumne, perspektíva tam bohvieaká nie je a rande si už zrušila, dobrý krok.
Keď chceš, radšej rieš spolužiaka, keď sa Ti bude chcieť.
Splav - Talian - pokiaľ si chceš užívať, tak jo. Ale evidentne o takýto druh zábavy nestojíš, takže si to zrušila.
30nik z kostola? babySHAQ? RLY? :?
Ide leto, máš možnosť, vek, užívaj si.
Zajačik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zajačik »

Nedá mi to..musím to sem napísať. To ešte aj existuje že "predmanželská čistota" ? :D Máme predsa 21. storočie. Viem, je to každého osobná vec, a pokiaľ niekto nechce tak nemusí mať aj celý život..ale pripadá mi to trochu mimo. Predpokladám, že to asi vychádza z jej hlbokej viery? Ach..to náboženstvo...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ach ..
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

Zajačik napísal:Nedá mi to..musím to sem napísať. To ešte aj existuje že "predmanželská čistota" ? :D Máme predsa 21. storočie. Viem, je to každého osobná vec, a pokiaľ niekto nechce tak nemusí mať aj celý život..ale pripadá mi to trochu mimo. Predpokladám, že to asi vychádza z jej hlbokej viery? Ach..to náboženstvo...
Ach..ty idiot:)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

jeeeej, anderson je tu :)
nechces zase prist do politickej debaty? chybas nam
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Aky Heroes pack tu pisete? Ja ziadny nevidim :/
qwerty-xyz

:twisted: kto je anderson? podme sa vsetci hadat do politickych tem . . . .

:smt007 mimo ineho od toho prispevku hore akoze autorka temy ma byt panna ,... to uz ide OT .... tak sa ludia skonsolidujte nazad do povodnej konverzacie.
anderson
Expert
Expert

Príspevok od používateľa anderson »

niekto na koho nemas ani ty, ani jin a ostatni

na vasom mieste mozte len ticho obdivovat. myslim na kathleen s jej nazormi, ktore su vysoko nad vasimi.
qwerty-xyz

okej, mal som blby den, teraz sa sulam od smiechu . . . . :lol: :lol: :lol: :lol: :smt044 :smt044 :smt044
silmarill
King
King

anderson napísal:niekto na koho nemas ani ty, ani jin a ostatni

na vasom mieste mozte len ticho obdivovat. myslim na kathleen s jej nazormi, ktore su vysoko nad vasimi.
a v čom sú vysoko nad našimi? len tým, že si v živote určila ZBYTOČNÉ mantinely na základe ideológie akéhosi FIKTÍVNEHO boha, ktorý robí človeku kontrolu medzi nohami? no wwwwáááááuu, naozaj úžas... :smt081
Zamknuté