Vzťah sú dvaja či každý sám za seba?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vzťah sú dvaja či každý sám za seba?
Vsetko ma svoje hranice. Aj vo vztahu treba neraz prestat mysliet na slovicko "My" a Vybrat sa cestou "Ja". Vidno to pri vacsinej dnesnej mladezi, ktory kvoli dievcatu/chalanovi dokazu zahodit buducnost za hlavu, lebo rozmyslaju "My" cestou. Zatial som sa vzdycky riadil slovickom "Ja". Na celkove "My" som este primlady 
-
KaptMichal
King
Otazka je, co je to buducnost... Nie kazdy vidi uspesnu buducnost v drahych autach, vilach, handrach
Kazdy si zariadi ako mu vyhovuje a uberat sa cestou "Ja" sa zacina ked je vztah v koncoch...asi.
-
phatres1994
Star
z casti sa treba pozerat aj na seba
napriklad mne sa stalo ze kvoli priatelke som nesiel hrat futbal za bansku bystricu lebo by sme boli od seba daleko spravil som to kvoli nej a o pol roka som prisiel na to ze ma podvadza
teraz to z casti lutujem 
-
Hotwire
Addict
ale to je chyba tvojej priatelky a nie toho pristupu...
-
phatres1994
Star
keby som bol egoista tak idem hrat futbal
-
KaptMichal
King
Kazdy si najde sam tu hranicu rsp. v kazdom vztahu ludia najdu hranicu co im vadi a co este nie a o tom to cele je... A ked si nesiel hrat mi nehovor, ze si to urobil len kvoli nej, a ze si aj ty sam nechcel byt s nou... 
-
phatres1994
Star
ved som pisal ze som to spravil lebo som chcel byt s nou ale aj kvoli nej ale kebyze som egoista tak idem hrat futbal
ale asi sme uz ot
ale asi sme uz ot
-
Soviet
Darca
No vidis..vacsinou bohuzial nato doplacaju chlapi na ten styl "my".
Buducnost niesu prachy, ale dokazat co najlahsie prezit. Cize zabezpecit si vzdelanie, alebo prax v praci, nech sa ma v buducnu lahsie. Ale ked niekto miesto dobreho miesta, radsej pojde smetiara robit, ale pritom bude s milou a vraviet "My" to zvladneme a "My" sa potom prestahujeme, tak bohuzial, to nepochopim.
Everybody dies alone a toho sa dlhodobo riadim, takze mne uplne pristup "Ja" vyhovuje
Buducnost niesu prachy, ale dokazat co najlahsie prezit. Cize zabezpecit si vzdelanie, alebo prax v praci, nech sa ma v buducnu lahsie. Ale ked niekto miesto dobreho miesta, radsej pojde smetiara robit, ale pritom bude s milou a vraviet "My" to zvladneme a "My" sa potom prestahujeme, tak bohuzial, to nepochopim.
Everybody dies alone a toho sa dlhodobo riadim, takze mne uplne pristup "Ja" vyhovuje
-
KaptMichal
King
Zas, to uz zatahujes do extremu ale verim, ze aj taki odbornici sa najdu 
Ak partner nieje prehnany ziarlivec, myslim, ze vzdy a na (skoro) vsetko sa da dohodnut, no a cez to ostatne sa treba prekusat... chcem len poedat, ze ak vo vztahu berie clovek iba na seba tak daleko s tym nedojde
Ak partner nieje prehnany ziarlivec, myslim, ze vzdy a na (skoro) vsetko sa da dohodnut, no a cez to ostatne sa treba prekusat... chcem len poedat, ze ak vo vztahu berie clovek iba na seba tak daleko s tym nedojde
-
Fabo
Hardcore addict
No prave... ono to musi byt "my" z oboch stran... ak je to z jednej strany "my" alebo este horsie "ty" a z druhej "já já já jenom já" tak je to, prosto povedane, v riti.
resp, nieco dolezite sa zo vztahu vytraca, menovite laska ..Fabo napísal:No prave... ono to musi byt "my" z oboch stran... ak je to z jednej strany "my" alebo este horsie "ty" a z druhej "já já já jenom já" tak je to, prosto povedane, v riti.
Zo zaciatku asi kazdy mysli na seba. Ked sa s tym druhy spoznava. Ale ak vztah zacne byt vazny, tak uz dolezite je to "my". Vnimat uspechy a neuspechy a vsetko ostatne aj za toho druheho. S priatelkou sa o tom este porozpravaj ak ti to nesedi, lebo moze byt len chyba v pochopeni a komunikacii..
(sorry ak sa opakujem s niekym, citala som len 1. post)
(sorry ak sa opakujem s niekym, citala som len 1. post)