MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lumir
King
King

Re: MATERIALISTKY VS. Zlatokopky

Príspevok od používateľa lumir »

Ale sprosto využívať ženu pre svoje potešenie ?
uplne normalne.. prose ju tr*kas len pre zabavu (samozrejme sa jedna o vzajomnu dohodu dvoch /pripadne viacerych/ ludi.. v opacnom pripade by to bolo znasilnenie).
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

vidím, že janio sa dlho mimo hojka nezdržal.. nechcel si ísť umrieť a zakopať sa niekam náhodou? vidím ale, že si iba zbieral energiu na to, aby si sa zasa vo veľkom navážal do mačiatka a všade... a offtopic... hlavne že si rýpneš... omg zabednený debil, že ťa to baví ešte...

k téme: omg !!!! doriti, všetci sa chceme mať dobre, chceme mať dostatok peňazí pre spokojný život, aby sme vedeli uživiť potomstvo, aby sme si mohli primerane užívať atď... nájde sa pár výnimiek, ktoré myslia na dobročinnosť a charitu, to je fajn... ale inak sa chceme mať všetci dobre... a tí, čo sa dobre nemajú, tak závidia a hrajú sa na moralistov... keby mali, sú rovnakí... tak o čom to je? že qwerťákovi utiekla jeho špatná 2 metrová žirafa za niekým s kým sa bude mať lepšie? veď to je normálne... to sa tu fakt polovica ľudí nedokáže na veci pozrieť inak ako zo svojho zabedneného malomestského pohľadu? je 21. storočie... dokonca už 10. roky 21. storočia... otvorte oči a porozmýšľajte nad toleranciou... jasné, že budem nasratý, ak mi zdrhne frajerka za niekym bohatším alebo vyššie postaveným - ale čo narobím? ona je tiež človek a má právo na svoje rozhodnutia... už či to spravila z lásky alebo z rozumu alebo z chamtivosti... čo spravím? zabijem sa? nie...

qwerty: si chlap... teda sorry... si mužského pohlavia... lebo ty chlap nie si... ty si "pekný a rafinovaný" ko*ot... keby si bol chlap, tak od teba každý druhý týždeň nečítame takú pi***** ako je táto téma... resp. tvoje ďalšie príspevky v nej, lebo téma ako taká náhodou nie je zlá... len si ju usmernil zlým smerom... zobuď sa konečne zo svojho sna... máš 22 či koľko rokov... už by mohla konečne doraziť k tebe aj puberta... choď si od mamy vypýtať posledného plyšáka a potom začni myslieť a konať ako sa na tvoj vek patrí...
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

Maki napísal: jasné, že budem nasratý, ak mi zdrhne frajerka za niekym bohatším alebo vyššie postaveným - ale čo narobím? ona je tiež človek a má právo na svoje rozhodnutia... už či to spravila z lásky alebo z rozumu alebo z chamtivosti... čo spravím? zabijem sa? nie...
ak by kazdy tak rozmyslal tak tu nie je ziadna diskusia o vztahoch a kazdy by mal v p*ci, lenze niekoho to sere lebo ju fakt mal rad... ja zase budem sucitit s nim lebo nikdy neviem ci tu nedam nejaky drbnuty prispevok lebo budem na dne ze ma moja nechala... a mozno vtedy mi ludia od vas pomozu sa postavit na nohy...
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

Maki: teba by som zavrel na ostrov s ludmi podobneho nazoru, nech si tam "stastne" zijete.
Ano, vsetci sa chceme mat dobre, ale to neznamena, ze zena bude menit chlapa podla vyplaty az kym nedosiahne maximum.
Podla mna je normalne ze ak sa chce mat dobre tak nech sa snazi a pracuje na sebe a nie otrci cikulu kazdemu bohatsiemu..
O akej tolerancii to prosim ta pises?
a k tvojmu argumentu ze je to "normalne", to ze sa pomaly kazdy sprava ako svina neznamena ze je to normalne.
Keby tu kazdy 10 vrazdi tak vrazdis tiez lebo je to normalne..? keby zijes v nejakej ciganskej osade tak sa zrejme spravas rovnako lebo pre nich je to normalny sposob zivota.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

účel svätí prostriedky... je to hnusné, ale je to tak... že áno...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kua maki, nebud debil, ja s tou svojou stale som, len pisem o jej povahe a o povahe ludi o ktorych som si myslel opak, tak prestan, neviem co si zase vyletel, ..... :wink:

a kafiatko to tu asi pisala, pri zlozitejsej zivotnej situacii co ? ta necha aj frajerka aj zena? lebo dalsi ma bezstarostnejsi zivot, to ti skutocne fakt pripada ze kazdy takto meni priatelky, manzelky a frajerky? FAJN, ked napises ze ano tak budes mat pravdu podla statistik, ale aj tak . . . . 8)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ako sa hovori: Radsej smutna v BMW, ako stastna v MHD.

Este jedno ukazkove video:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Lumir - Tu sa nejedná o sex... :roll: Prečítaj si správu od mačiatka... Využívať žensku, aby mi platila dovolenky a kadejake sprostosti, pretože sám nato nemám ? WTF ? Chápem, že je to vec pohľadu, ale ja sa za takého egoistu nepovažujem...

Maki, ty geňo, kde som písal, že sa idem zastreliť a zahrabať na záhradu ? Len som na istý čas sekol s hojkom + To vždy aj platí, pretože som tu tak 1 do dňa (niekedy, ani to nie...) Takže tak.
A po ďalšia do mačiatka sa budem navážať vždy, pretože sa správam ku každému tak, ako si zaslúži a ľahké ženy nemám rád... 100% keby som mal o 2-3 roky viac, vzal by som si oblek a pokrútil riťou pred ňou by : Skočila, alebo by som ju chcel pretiahnuť
, pretože ju pozvem na kávu... :roll:

Najväčšiu radosť mi tu na fóre robí to, keď sa Maki a Geňgy na mňa naserú a dlho to rozprchávajú... Ďakujem, že si ma potešil. To ma bude baviť vždy. Láska, viem, že sa ti páčim. Takže aj keď nemám o teba záujem v tvojom veku by si mal vedieť upútať lepšie.
BTW - Nemáš ma v ignoru náhodou ?
:minus: A do nohavičiek sa jej nechcem dostať, jasné ? Vôbec nie je môj typ... Proste nemám rád barbie :) Zato ty zúfalec, by si skočil, čo :D
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Možno sa ty Janio nepovažujes za egoistu, ale ako už podotkol Maki, je to úplne bežná prax, ktorá v tomto svete funguje. Možno ty chlapec z dediny máš iné zásady a možností ako zvyšok Slovenska, možno si vychovávaný v rámci zaužívaných tradícií a tak sa snažíš zakryť skutočný pohľad na svet.
qwerty-xyz

aky skutocny? ze kto nema peniaze si nezatr*ka? lebo si o sebe myslia dievcata ze su high luxus? a si myslis ze od teba nic krajsieho nie je ? ked si najdes superbohateho si myslis ze bude tr*kavat len teba? co ked bude taky ze ty na vlastne oci budes vidiet ako tr*ka druhu .... ale tak peniaze nie ? ... joooj nevzdala by si sa takej svine, hlavne zeby mala prachy . . . juuuj, .... to je asi predstava kazdeho z nas, ale keby si ho podviedla ty, kopol by ta do zadku . . . :lol:
maciatko99
Medium Star
Medium Star

To čo si napísal je tvoj názor, nie môj.
qwerty-xyz

nie maciatko to je presne tvoj nazor, myslis si o sebe ze si uplne super a uzasna a ze si muz musi vybrat teba, ANO, kvality tam urcite su. .... ale preco si myslis ze si vyberie prave teba? HMMM???... od teba je milion dievcat lepsich, a ON NATO MAAAAA aby si vybral tie lepsie, ...

uz to pochop, . . . ja viem ze je to tazke, lebo si zena ... ale pochop to ....
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Opäť vkladáš a prezentuješ svoj mierne obmedzený názor mne do úst a snažíš sa to odprezentovať v štýle ako keby som to bola niekedy napísala. Ak chceš niečo písať k mojej osobe, tak buď prosím ťa korektný a aspoň pravdivo uveď čo píšeš ty a čo prezentuje svoj názor, a čo píšem ja a čo prezentujem. To, že som super, užasná, kvalitná a nieviem čo všetko si tam v superlatívoch spomenul je len a len tvoj názor, možno ironický, možno závistlivý, možno antipatický, neviem to kvalifikovať, ale zdôrazňujem, je to tvoj pohľad na vec a tvoj názor.
qwerty-xyz

take zeny ako ty maciatko zle koncia, tie uzasne, perspektivne, mudre, krasne, .... vsetko super. :) skutocne ti to neprajem, ale keby zasiahol osud a tebe sa nieco stalo, tak ti pridem do nemocnice povedat ze tvoja mudrost, krasa a pycha ti boli na dve veci, na hovno a na to iste.
:wink: snaz sa si zapamatat ze za peniaze si dneska stastie ani zdravie nekupis, ciastocne hej, ale v plnom rozsahu isto iste nie . . . .
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Nechce sa mi to celé čítať, ale... qwerty... aspoň ti dala než ťa odkopla?
qwerty-xyz

:) este sme stale spolu, a hej dala mi a nie raz, v podstate stale, .... je to super, .... ale mohlo by to byt aj viac na citoch zalozene ....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

kazdy z vas ma svojim sposobom v dacom pravdu... mozno ma budete mat za hlupaka ale ja chcem taku ktorej pojde o mna a nie o to kolko zarabam...v opacnom pripade radsej asi ostanem sam nez byt s nejakou povrchnou je***nou...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Mačiatko je to bežná prax v dnešnom svete no to neznamená, že to je správne poprípade, že tak isto premýšľa celý svet. :roll: U mňa sú totiž to ostatní ľudia (celý svet) ukradnutí, keďže z nich sa nenajem a nezaplatia za mňa účty.

Nejde tu o možnosti, keďže každý ich má rovnaké (ak nie je postihnutý) a ani tradície, keďže to ani žiadna nikdy nebola...
Nesnažím sa nič zakryť mám len svoje priority podľa ktorých sa riadim... Vyciciavať niekoho pre vlastné blaho a ešte ženu, ktorá by rada založila rodina a očakávala od vzťahu viac som do svojich priorít nezaradil
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Myslím, že tento vtip vysvetľuje všetko : Manzelia po 20 rokoch sedia v restauracii, jedia, zrazu k muzovi pristupi krasna dlhono a blndinka, pobozka ho a vravi:
"Milacik, uvidime sa aj dnes vecer?"
On jej odpoveda: "Ale samozrejme, macicka."
Blondinka odide, sokovana manzelka sa pyta manzela:
"To kto bol?!"
Manzel kludne odpoveda: "Moja milenka."
Manzelka dostane hystericky zachvat, vrieska na muza:
"Ty svina, ja sa s tebou rozvediem, toto nestrpim...!!!"
Manzel nadalej pokojne odpoveda:
"Ok, rozvedme sa, ale zabudni na tie dovolenky v Karibiku, norkove kozuchy, lyzovacky v Alpach..."
Manzelka prudko stichne, nastane napate ticho, v ktorom manzel pokojne pokracuje v jedle. Okolo prechadza starsi pan s krasnou brunetkou, pozdravia sa s manzelom, manzelka sa pyta:
"To kto bol?"
Manzel na to:
"Kolega z prace so svojou milenkou."
Manzelka je chvilu ticho a potom hovori:
"Pch, ta nasa je krajsia."

Maciatko co sa navazas do hodnot z dedin? Takze ty seba povazujes za neviem ako hodnotnu ked mas kde byvat, mas auto (To si jedina zenska na SR, ktora ma neico take?!) a podvadzala si svojho priatela? Obhajujes zeny/nielen ty/, ktore su s muzmi kvoli peniazom lacnymi frazami ako : myslia na zabezpecnie rodiny... co su to za kecy? Take zenske len vyuzivaju partnerove peniaze na svoje povrchne potreby...

Teraz som si aj spomenul ako casto som vidaval poobede "mamicku" - vystupila z Mercedesu ML AMG s nosom niekde blizko mesiaca a so znudenym ksichtom sa vybrala za svojou dcerou. Ked sa vracala, tak malá(max 8 rokov) cupitala dobrych 10 metrov za nou, vliekla svoju tasku a maminka jej neracila ani dvere otvorit, uz vobec nie na nu pozret... Toto je to zabezpecenie rodiny? Ked som to videl asi treti krat mal som chut ju tam rovno odstrelit... A taketo kur*y ty budes obhajovat, ale ved, vrana k vrane sada... Vela stastia ti prajem, ak sa chces vydat takymto plytkym zivotom..
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

kiež by som nevedel čo je to materializmus...

už dlho si mylne staviame svoj rebríček hodnôt - auto dom plat postavenie - kde je rodina , šťastie zdravie láska ? (- ja viem znie to moc naivne ale skúsme lásku definovať "iba" ako harmonické spolužitie medzi dvoma ľudmi -poprípade viacerými ak rátame aj lásku k deťom)

hnaním sa za "hodnotami" nemôžeme nájsť šťastie - kúpim si nové auto, a som šťastný? - nie - prečo? -pretože nemám jachtu - kúpim, kúpim , kúpim ale žiadna materiálna vec mi šťastie nezabezpečí aj keby mám úplne všetko...

k téme
Spoiler
- podla môjho názoru materialistkám viac ako o peniaze ide o sociálny status -koho si vyberie ? - manažér s platom 3000e alebo pracovník na ropnej plošine s platom 5000+ ? (nejdem sa hádať kto koľko zarobí je to len orientačne)
Napísať odpoveď