Bola tam s dvomi dalsimi kamoskami, tak 6-8 rebricek, chvilu som som sa na nu pozerla tak zozadu a vsimol som si ze prisli postupne za nou tak asi 3 chalani v priebehu par minut, vsetkych odbila a tu som narazil na problem ako na nu?Nieje to klaswicky ciel na ktory plati kliše cau ako sa mas atd... Ja som sa potom tam akoze privalil s pivom na jej uroven 2 metre od nej, ked prisiel dalsi chalan som sa zacal smiat na nej si to vsimla tak sme sa usmievali na tom, potom sme si nadialku pripili, usmievali ale aj tak bola taka odmerava a keby som sa ku nej priblizil dopadol by som ako tipci predtym. Takze som to vzdal vzhladom na tento faktor, a vzhladom aj na dalsi ze v penazenke uz nemam ani euro a to nema vyznam na feste sa s niekym zoznamovat hah. Preto som si povedak ze si skusim cez vikend prestudovat nejake situacie. Preto otazka do pléna, stretli ste sa s nieciim takymto?Ako by ste reagovali?Mate nejake "osvedceny" navod na baby z horneho konca rebricka, kde uz klasicke sposoby nezaberaju?Prip. co by ste urobili na mojom mieste?
PS: v baleni sa hodnotim na urovni pokročili