Zbalenie 10ky baby (v rebricku) , ako na to?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zbalenie 10ky baby (v rebricku) , ako na to?

Príspevok od používateľa Element »

Caute cez vikend som narazil na taky velky problem, bol som na feste a stretol som velmi peknu babu a klasickom rebricku by som jej dal 9-10 proste usmievava blondinka, krasne opalena, top vystrih atd.
Bola tam s dvomi dalsimi kamoskami, tak 6-8 rebricek, chvilu som som sa na nu pozerla tak zozadu a vsimol som si ze prisli postupne za nou tak asi 3 chalani v priebehu par minut, vsetkych odbila a tu som narazil na problem ako na nu?Nieje to klaswicky ciel na ktory plati kliše cau ako sa mas atd... Ja som sa potom tam akoze privalil s pivom na jej uroven 2 metre od nej, ked prisiel dalsi chalan som sa zacal smiat na nej si to vsimla tak sme sa usmievali na tom, potom sme si nadialku pripili, usmievali ale aj tak bola taka odmerava a keby som sa ku nej priblizil dopadol by som ako tipci predtym. Takze som to vzdal vzhladom na tento faktor, a vzhladom aj na dalsi ze v penazenke uz nemam ani euro a to nema vyznam na feste sa s niekym zoznamovat hah. Preto som si povedak ze si skusim cez vikend prestudovat nejake situacie. Preto otazka do pléna, stretli ste sa s nieciim takymto?Ako by ste reagovali?Mate nejake "osvedceny" navod na baby z horneho konca rebricka, kde uz klasicke sposoby nezaberaju?Prip. co by ste urobili na mojom mieste?

PS: v baleni sa hodnotim na urovni pokročili :D preto mi nepiste rady ze byt sam sebou a byt vtipny atd. Dakujem vopred za rady :)
lumir
King
King

Re: Zbalenie 10ky baby (v rebricku) , ako na to?

Príspevok od používateľa lumir »

..hodnotis sa na uroven pokrocily.. a mas strach z pripadneho neuspechu?:)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

odbacas od temy, vzhladom na moju vtedajsiu situaciu, 0€ a ziadny napad, mi to prislo zbytocne, navyse by som si pokazil sancu do buducnosti ak by som ju stretol esste
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Element: Pokročilý? I mean...really...pokročilý?

Nepripadá mi to tak, nakoľko ako pokročilý by si vedel, že prvotný neúspech býva x-krát súčasťou balenia.
V danej situácii (fest) by sa nedalo robiť nič iné, iba dotrepať sa za ňou s nejakou kvázivtipnou anekdotou a pivom v ruke, na 99% by nasledoval nezáujem. Potom Ti už zostáva ju len nenápadne sledovať a vždy sa akože "náhodne" opäť stretnete. A buď si jej sympatický a bude to brať ako príjemnú náhodu, alebo si jej nesympatický (príp. je zadaná) a bude Ťa brať, ako otravu.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Element napísal:Nieje to klaswicky ciel na ktory plati kliše cau ako sa mas atd...
Toto aj niekedy fungovalo? :shock:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nechcel som sa pochvalit, niesom taky typ proste ten vecer som zbalil 4 baby postupne, a touto som to chcel zavrsit moj uspesny den, ale ostal som bezzuby heh,

jin tak napisal som jeden post iba, zle sa hodnoti ze ci je clovek pokrocili alebo nie, napisal som to tam preto aby sme to neriesili, no a k veci, nesledoval som ju dalej preto lebo som ich videl ze idu do stanu kde sa tancuje, a tam si vravim ze moj uspech s 0€ sa zvysuje este tak som to zabalil heh, ale jasne viem vela vtipnych fraz ako ju oslovit len ked som vidle troch ako odbila ked za nou prisli moje sebavedomie utrzilo velku ranu heh, celkovo som sa potom zamyslal ze ako zbalit vlastne babu na ktoru taketo frazy neplatia, a nad tym ci je zadana ci nie som neuvazoval samozrejme :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Element napísal:jin tak napisal som jeden post iba, zle sa hodnoti ze ci je clovek pokrocili alebo nie, napisal som to tam preto aby sme to neriesili, no a k veci, nesledoval som ju dalej preto lebo som ich videl ze idu do stanu kde sa tancuje, a tam si vravim ze moj uspech s 0€ sa zvysuje este tak som to zabalil heh, ale jasne viem vela vtipnych fraz ako ju oslovit len ked som vidle troch ako odbila ked za nou prisli moje sebavedomie utrzilo velku ranu heh, celkovo som sa potom zamyslal ze ako zbalit vlastne babu na ktoru taketo frazy neplatia, a nad tym ci je zadana ci nie som neuvazoval samozrejme :D
Vezmi si to teda štatisticky 5 cieľov, 4 zásahy. A pokiaľ Ťa stále štve to, že nezabrala aj tá 10ka (keď už mám pristúpiť na Tvoje rebríčkové hodnotenie) nič si z toho nerob. Možno by si bol úspešný v inej situácii.
No a pokiaľ hľadáš univerzálny návod, tak neexistuje. Pokiaľ by si rovno robil prípadové štúdie, budú Ti nanič, nakoľko existujú len isté základy, alebo postupy, ako nadviazať známosť, či zblížiť sa. Všetko ostatné je však už na Tebe a v tom momente Ti žiadne rady nepomôžu.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mal si zobrať pivo do ruky, prísť za ňou a tresnúť nejaký otrepaný opener z netu. Slečna by ťa poslala do hája a ty by si bol spokojný, že si to aspoň skúsil.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Na také baby by som sa vysral ;) ale proti gustu ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Podme verit na rebricky..Prepana.. Maj rozum a bud zanou chod a otvorene nieco vyskusaj, alebo si hovor, ze je 10ka a nemas sancu.
Proste chod zanou v style, aky naozaj si. Never na volake drbnute rebricky. Ak sa aj pripravis a budes hrat formu, tak neboj, casom aj tak pride na lamanie chleba aa odkryjes sa jej aky naozaj si, co ta moze nepekne uzemnit z jej strany ;)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jin samozrejme ze xyz cielov a 4 zasahy :smt033

Frikso vcera vecer som cital forum a pri tvojom komente ma akurat napadlo ze som mal prist za nou a spytat sa ze z ktorej strany zacne šúpať banan :D

Merco_praveze to je najkrajsie ked si das vysoky ciel a dokazes ho splnit :)

Soviet uz som myslel ze takyto koment nebude "Proste chod zanou v style, aky naozaj si." to je uplna blbost, to na 80% na taketo baby neplati, taketo baby chcu vacsinou niecim vynimocnych ludi, a ci by casom nato prisla mi je jedno, chcel som si ju iba uzit na vecer :)

Chalani ale musim skonstatovat ze zatial som od vas nezistil nic take zassadne s cim by som mohol v podobnych situaciach uspiet :? zas neda sa povedat ze ocakavam nejaky recept ale nieco co by mohlo zabrat na taketo "vystavne kusky :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nebyť toho (v rebríčku) - čo som si samozrejme neprečítal, tak som myslel, že nám tu už behá pedobear...

tak je 10ka - a? je to baba ako každá iná - len si je vedomá, že sa chalanom páči a tak má pocit, že si môže vyberať... ten pocit jej zober, ukáž jej, že si jedinečný, trošku jej sfúkni ego a je to... a ty si vravíš pokročilý? :D umieram
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Element: U teba to nie je tak, že v danom momente ti nič originálne nenapadne, v hlave vkuse tá opica s činelami a keď už je po funuse, tak ti napadá desatoro spôsobov, na aký si ju mohol spracovať? a.k.a. po vojne je každý generálom? :)

..a pokiaľ ide i tie banany, tak na tie ma copyright peter_retep :D ja som ich len upotrebil v mojom chill-out flirte s jednou babou z angličtiny
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ja by som prisiel za nou a spytal sa jej uprimne a vazne ze preco odbija rad za radom vsetkych chlapcov, hned nato ze bude urcite zadana, to by som uz povedal s potmehutskym usmevom, a hned nato ze je jej skoda, lebo som ju planoval vyuzit k baleniu hentej tam holky (ukazal by som poctivu 8 cku) trochu sa stazoval ze mi s nou zase nikto nepomoze a siel prec. Keby bola P, tak nespravi nic, keby P nebola tak sa zacne zaujimat aspon trocha ze co vlastne cchem, a keby videla ze dievca ktore akoze idem balit je od nej na inej urovni nizsej alebo vyssej to je jedno, snazila by sa mi ukazat ze je lepsia ako ona.
:) samozrejme to mohlo a nemuselo vyjst. Na take 10 tky treba byt trocha scitany v problematike a mat velku odvahu a sebavedomie, ja som ho napr piatok mal, ale ja osobne som nesiel za 10 tkou ale hladal si jedno dievca ktore tam vtedy malo byt . . . :roll: ja debil, .... tentoraz seriem na znamych a balim vsetko pekneho co mi pride do cesty. Kto spomenie moju frajerku je debil tiez, . . .
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Maki pokrocily vzhladom nato ze kolko bab som uz celkovo mal, a co sa tyka tvojej rady nieje zla toto ma nenapadlo este a ked na tym rozmyslam je to dobra rada ale v danej situacii neviem ako by som ju aplikoval, lebo najprv sa s nou potrebujem zoznamit a ako vravim par tipkov poslala prec v sekunde heh

Frikso chapem co chces povedat proste napadlo ma nieco len ako som tak pozeral na tych chalanov ako ich odbija som si povedal ze to urcite nebude stacit, a nechcem som prist o taky vystavny kus :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Keby si sa mňa Element spýtal z ktorej strany začínam šúpať banán, tak by som si pomyslela, že si retardovaný alebo by som ti odpovedala, že ho jem aj so šúpkou. Takáto otázka podľa mňa nie je na mieste, nie je vtipná a nedokáže ani upútať. Sú stovky lepších a použitelnejších fráz na internete, mnohokrát sú otrepané, modifikované, stále sú však účinné.

Podľa toho čo si napísal tak si okrem vzdialeného pripitia a úsmevu nič nespravil, pretože ťa odradil strach z prehry, je to tak? Teraz môžeš ľutovať, že si sa o nič nepokúsil a že si svoje baliace schopnosti zabalil ešte skôr, než si ich vytiahol. Aká je šanca, že tú slečnu ešte niekedy stretneš? Myslíš, že bola z rovnakého mesta ako si ty? Poznáš je aspoň z videnia alebo jej kamarátky?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Element napísal:jinChalani ale musim skonstatovat ze zatial som od vas nezistil nic take zassadne s cim by som mohol v podobnych situaciach uspiet :? zas neda sa povedat ze ocakavam nejaky recept ale nieco co by mohlo zabrat na taketo "vystavne kusky :)
Veriť, že tu nájdeš takýto návod / postup / vzorovú situáciu je (bez urážky) naivné.
Pri 10ke (boha jak sa mi bridia takéto stupnice!) je najdôležitejšia charizma, šarm, inteligencia a to, čo ona vyhľadáva. Prípad od prípadu sú diametrálne odlišné práve tým, že sú to zakaždým dvaja odlišní ľudia a to čo platí v jednom prípade môže mať katastrofálny dopad na prípad druhý apod.
qwerty-xyz

ako ist na maciatko99 (a jej podobnych)..... postup v jednotlivych bodoch ....

1. vyobliekame sa do super luxusnych siat ktore nam seknu, odporucam nejaku svetovu high-luxus znacku.

2.vlozime si banan do boxeriek, trosku poupravujeme aby sa nam tam nesmykal a nechodil kade tade, davame zeleny aby bol tvrdy v pripade skusky dotykom.

3. vyberieme si jedno zo svojich luxusnych aut v garazi, a zvolime si ci budeme sami soferi alebo budeme mat sofera, povolene su maybach, bugatti, ferari, aston martin a niektore modely mercedesov, BMW su v tejto kategorii malo pripustne kvoli ich nizkej cene.

4. aplikujeme na seba drahu vonavku, umyjeme poriadne zuby a ideme.

5. ked zbadame maciatko stojace pri bare, ledabolo sa usmejeme, premeriame postavu, z vrecka vytiahneme 500 eurovku, tu zapalilme a so zapalenou 500 eurovkou si zapalime cigaretu.

6. nasledne hodime, pohlad ALA SUVERENNY FRAJER a hlboko sa jej zapozerame do oci, a spytame sa co taka krasna holka robi v tomto bare a ci bude trufalostou ju pozvat na drink.

7. popri piti sa jej spytame ci uz niekoho ma (aj keby mala zarucene povie ze nie) co ma za pracu, kde byva....

8. Povieme jej ze pre take krasne a sikovne dievca je tento podnik malo a ponukneme sa ze ju odvezieme do lepsieho.

9. Bud sa pojde do lepsieho alebo ju vytr*kate niekde v aute alebo moteli. v aute je povolene ju pripit este trocha viac do nalady, lichotit a davat pocit falosnej nadeje ze pre vas bude ta jedina a vasou manzelkou.

10. desiate neni, tymto pribeh a navod konci .... a mozte ist na inu hlupu materialisticku zlatokopku na druhy den v inom bare . . . .
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Výborne qwerty-xyz, zaslúžiš si potlesk. Teba strašne iritujú, ba až rozčuľujú príspevky niektorých použivateľov na tejto stránke a máš veľke problémy sa povzniesť nad to, že niekto sa má lepšie ako ty, že niekto má to čo ma vďaka tomu, že tvrdo pracuje a študuje, mám pravdu? Škoda, že tieto návody sem píše človek, ktorý sa topí vo vlastných snoch, ktorý trávi Vianoce sám na internáte a zaľúbi sa do digitálnej kamaratky, popri tom ešte uvažuje nad samovraždou a ako som sa dočítala, tak túto osobu ešte aj vlastný oco zbije, keď príde zašpinený na bicykli. Úchvatne! Je mi ťa skutočne ľúto.
qwerty-xyz

mne je luto teba maciatko, lebo vieme vsetci tuna na fore a vies to aj ty sama, ze navod ktory som napisal by platil, a ked si taka obmedzena co vsetky zlatokopky su, tak by si vedela ze studujem aj ja, ... a ze v niektorych sferach sa sice nedaju zarobit tolke peniaze ako v inych ale su tiez dolezite...
:wink:
Zamknuté