Herny eshop na Slovensku alebo v Čechach...
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Herny eshop na Slovensku alebo v Čechach...
Nevedel som tu najst nieco podobne...
poznate nejaky dobry a osvedceny eshop na slovensku ?
ak nemame nic poriadne, tak nieco lacne v cechach(nie xzone.cz lebo to neni lacne, napr mass effect tam je drahsi o 100kc, predpredaj far cry 2 tiez o 100kc...)
dik moc
a keby takato temu tu uz bola, tak toto pls nelocknite, ale presunte(zlucte temy)... dik
poznate nejaky dobry a osvedceny eshop na slovensku ?
ak nemame nic poriadne, tak nieco lacne v cechach(nie xzone.cz lebo to neni lacne, napr mass effect tam je drahsi o 100kc, predpredaj far cry 2 tiez o 100kc...)
dik moc
a keby takato temu tu uz bola, tak toto pls nelocknite, ale presunte(zlucte temy)... dik
ja objednavam bud cez gameexpres.sk alebo brloh.sk.. Objednaval som uz aj cez xzone, ale to len vtedy, ked bola nenormalne dobra akcia, ze aj s postovnym a prevodom ma to vyslo lacnejsie ako u nas. Napr Assassin's Creed som ako cerstvu novinku v brlohu kupil za smiesnych 620 korun - treba vystihnut akciu 
-
Daggertail
Light Professional
teraz maju aj v gameexpres.sk letny vypredaj,hadam okolo 100 hier na PC zlacnelo,ale len do 30.6.2008 alebo do vypredania zasob,ja objednavam bud odtial alebo este som si objednal Call of Duty 4 PL (po polsky) v prepocte za 950sk aj s postovnymKoCi napísal:ja objednavam bud cez gameexpres.sk alebo brloh.sk.. Objednaval som uz aj cez xzone, ale to len vtedy, ked bola nenormalne dobra akcia, ze aj s postovnym a prevodom ma to vyslo lacnejsie ako u nas. Napr Assassin's Creed som ako cerstvu novinku v brlohu kupil za smiesnych 620 korun - treba vystihnut akciu
-
Hulkm
Professional
ten gameexpres.sk vyzeta fakt dobre, dost vazne rozmyslam nad volakym titulom....dikyDaggertail napísal:teraz maju aj v gameexpres.sk letny vypredaj,hadam okolo 100 hier na PC zlacnelo,ale len do 30.6.2008 alebo do vypredania zasob,ja objednavam bud odtial alebo este som si objednal Call of Duty 4 PL (po polsky) v prepocte za 950sk aj s postovnymzo stranky megahry.eu
-
Daggertail
Light Professional
no tam ked si zo slovneska,tak im musis napisat mail,co si chces objednat,potom ti oduslu spravu o vybaveni objednavky a ze kedy priblizne by ti mala dojst,doslo i to vtedy ako mi napisali v maili,takze spokojnostM142 napísal:tak neviem ako sú na tom teraz, ale keď som kupoval pred rokom z megahry.eu, tak mi to prišlo za drahšie ako to malo byť a žiadny riadny informačný mail, že kedy to má prísť mi neposlali...proste serioznosť firmy 0 bodov.
EDIT:mimochodom,niektore hry tam vyjdu lacnejsie ako teraz pozeram,napr Splinter Cell Trilogia stoji v prepocte 750sk aj s postovnym a na slovesku som to videl najlacnejsie za 950sk aj s postovnym a Stranglehold to iste
http://eshop.megahry.eu/ - Dobry cesky eShop, mozes kupovat aj na Slovensko za dobre ceny.
Re: Herny eshop na Slovensku alebo v Čechach...
Teraz co som hladal, tak asi jeden z najlacnejsich eshopov s hrami je zavislak.sk. Dobre ceny, aj ked trochu dlhsia dodacia doba.
Marty - pozeram, ze vsetko len EN jazyk, ziadna lokalizovana hra, bezne predavana u nas. Kedze spominas dlhsiu dodaciu lehotu, tak to pravdepodobne berie cez nejaky zahranicny shop (napr z anglicka) a predava tak. To si rovno mozem objednat sam z anglicka a vyhnem sa jeho marzi.
Fajn, ale nemusel si obnovovať 3 roky starú tému