Herny eshop na Slovensku alebo v Čechach...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Herny eshop na Slovensku alebo v Čechach...

Príspevok od používateľa AXO »

Nevedel som tu najst nieco podobne...
poznate nejaky dobry a osvedceny eshop na slovensku ?

ak nemame nic poriadne, tak nieco lacne v cechach(nie xzone.cz lebo to neni lacne, napr mass effect tam je drahsi o 100kc, predpredaj far cry 2 tiez o 100kc...)

dik moc

a keby takato temu tu uz bola, tak toto pls nelocknite, ale presunte(zlucte temy)... dik
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Ja viem iba o progamingshop.sk, ale neviem ci su lacni :-/
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

ProGamingShop.sk spolupracuje so SuperGamer.cz, ja mam PGS.sk osvedceny dobre. Ceny su prijatelne takze pre mna asi najlepsi slovensky herny shop. Co sa tyka supergamer.cz tak pozeral som to minule, maju tam zhruba take iste ceny ked to prepocitam na SKK a maju tusim aj viac zbozi. :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ja objednavam bud cez gameexpres.sk alebo brloh.sk.. Objednaval som uz aj cez xzone, ale to len vtedy, ked bola nenormalne dobra akcia, ze aj s postovnym a prevodom ma to vyslo lacnejsie ako u nas. Napr Assassin's Creed som ako cerstvu novinku v brlohu kupil za smiesnych 620 korun - treba vystihnut akciu :)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

KoCi napísal:ja objednavam bud cez gameexpres.sk alebo brloh.sk.. Objednaval som uz aj cez xzone, ale to len vtedy, ked bola nenormalne dobra akcia, ze aj s postovnym a prevodom ma to vyslo lacnejsie ako u nas. Napr Assassin's Creed som ako cerstvu novinku v brlohu kupil za smiesnych 620 korun - treba vystihnut akciu :)
teraz maju aj v gameexpres.sk letny vypredaj,hadam okolo 100 hier na PC zlacnelo,ale len do 30.6.2008 alebo do vypredania zasob,ja objednavam bud odtial alebo este som si objednal Call of Duty 4 PL (po polsky) v prepocte za 950sk aj s postovnym :) zo stranky megahry.eu
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Daggertail napísal:teraz maju aj v gameexpres.sk letny vypredaj,hadam okolo 100 hier na PC zlacnelo,ale len do 30.6.2008 alebo do vypredania zasob,ja objednavam bud odtial alebo este som si objednal Call of Duty 4 PL (po polsky) v prepocte za 950sk aj s postovnym :) zo stranky megahry.eu
ten gameexpres.sk vyzeta fakt dobre, dost vazne rozmyslam nad volakym titulom....diky :wink:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tak neviem ako sú na tom teraz, ale keď som kupoval pred rokom z megahry.eu, tak mi to prišlo za drahšie ako to malo byť a žiadny riadny informačný mail, že kedy to má prísť mi neposlali...proste serioznosť firmy 0 bodov.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

M142 napísal:tak neviem ako sú na tom teraz, ale keď som kupoval pred rokom z megahry.eu, tak mi to prišlo za drahšie ako to malo byť a žiadny riadny informačný mail, že kedy to má prísť mi neposlali...proste serioznosť firmy 0 bodov.
no tam ked si zo slovneska,tak im musis napisat mail,co si chces objednat,potom ti oduslu spravu o vybaveni objednavky a ze kedy priblizne by ti mala dojst,doslo i to vtedy ako mi napisali v maili,takze spokojnost :)

EDIT:mimochodom,niektore hry tam vyjdu lacnejsie ako teraz pozeram,napr Splinter Cell Trilogia stoji v prepocte 750sk aj s postovnym a na slovesku som to videl najlacnejsie za 950sk aj s postovnym a Stranglehold to iste :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

gameexpres.sk ... kupoval som odtial niekolkokrat a nebol problem
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

http://eshop.megahry.eu/ - Dobry cesky eShop, mozes kupovat aj na Slovensko za dobre ceny.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Uz aspon 5x som objednaval s PGS - ziadny problem vsetko som mal hned na druhy den doma - len hardware je u nich predrazeny. Potom este Brloh... tam maju niekedy dobre akcie - tiez spokojnost.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Ak mas paypal ci kreditku tak preco nekupujes priamo cez ich shopy. Zatial som nakupoval priamo cez shopy vyrobcov EA a Atatri.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Dedomil napísal:Ak mas paypal ci kreditku tak preco nekupujes priamo cez ich shopy. Zatial som nakupoval priamo cez shopy vyrobcov EA a Atatri.
Akurat ze to mozes len cez Visu, MasterCard a AMeX. ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Steam (sice nie je na Slovensku, ale ked mas kreditku je to jedna basen) a brloh.sk.
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ja som chcel aj od vyrobcov, ale niektori nedokazu dorucit aj na slovensko... skusal som napr blizzard, a napisalo ze "momentalne vam nemozeme dorucit zasielku na vami zvolene miesto, prosim zvolte inu adresu"

ten PGS je dobry, a aj ten brloh ci gameexpres, dakujem vsetkym
Marty_SVK
Novice
Novice

Re: Herny eshop na Slovensku alebo v Čechach...

Príspevok od používateľa Marty_SVK »

Teraz co som hladal, tak asi jeden z najlacnejsich eshopov s hrami je zavislak.sk. Dobre ceny, aj ked trochu dlhsia dodacia doba.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Marty - pozeram, ze vsetko len EN jazyk, ziadna lokalizovana hra, bezne predavana u nas. Kedze spominas dlhsiu dodaciu lehotu, tak to pravdepodobne berie cez nejaky zahranicny shop (napr z anglicka) a predava tak. To si rovno mozem objednat sam z anglicka a vyhnem sa jeho marzi.
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Fajn, ale nemusel si obnovovať 3 roky starú tému ;-)
Napísať odpoveď