Tvoja možnosť sa zúčastniť na malom,veľkom projekte Zero Limit/Nuloví limit. Ak si myslíš, že práve tento projekt má potenciál a ty by si chcel byť pri niečom takom tak neváhaj a čítaj ďalej.
Zero Limit hľadá nových ľudí do svojho rádu. A môžeš to byť aj ty, ak spĺňaš nasledujúce všeobecné požiadavky:
■Všeobecné požiadavky:
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
- • Vek nad 15 rokov nejde o to či to máš na OP, ale či si aj psychický dospelý. [Vek nieje úplne dôležitý ako som spomínal ide o psychický stav.(Čítaj ma)]
• Slušná komunikácia, sociálna aktivita a možnosť sa dostaviť v určenom termíne na dohodnutom komunikačnom systéme. [Nestrpím žiadneho drzého tínedžera, ktorý si potrebuje zvyšovať cez slová svoje ego. (Čítaj ma) Čo sa týka komunikácie tak si vyžadujem Skype, alebo poprípade na webovej stránke.(Čítaj ma)(Sťahuj)]
• Podieľať sa spoločne a iniciatívne na spoločných projektoch. [Nechcem žiadaných robotov, ktorý spravia to načo ich naprogramujem, nebránim sa individuálnym iniciatívam, ktoré môžu zlepšiť projekt, ale nemalí by ho zmeniť. (Čítaj ma)]
• Počítačová zručnosť,gramotnosť aspoň na normálnej úrovni kedy viete intuitívne riešiť problém. [Chápem, že ten kto chce do nejakého týmu by mal vedieť pracovať na počítači, ale zvukár, ktorý nieje núteny vedieť pracovať na počítači by mal zvládať počítačovú gramotnosť. (Čítaj ma)]
Ak ste si prečítali všeobecné pravidlá, podmienky, kódex, ktorý chcem aby každý dodržiaval tak sa môžeme posunúť ďalej na to koho zháňam.
■Voľné pozície:
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
- • Hudobník, Zvukár [Človek, ktorý dokáže dať hre rytmus a tempo. Vie hudbou podať konkrétnu informáciu a zvukmi zlepšiť scénu. Mal by ovládať nejaký hudobný nástroj, ale nieje to podmienkou ak ovláda nejaký hudobný software.]
Ak sa ti niektorá s týchto pozícií pozdáva, že práve ty by si ju mohol obsadiť tak neváhaj a napíš a my si ťa určite všimneme.
■Kontakt:
- • [email protected] [E-mail]
• milos.kolcak [Skype]
• Mikos [Súkromná správa a do predmetu zadajte "Spolupráca Zero Limit-<Pozícia>" bez <>]
Určite by chcel každý vedieť načom práve pracujeme tak momentálne pracujeme na hre Zero Limit. Je možne, že tých čo teraz zoberieme môžu sa neskor stať členmi nového týmu.
Btw: neskôr môže byť ponúkaných pozícií viac.
Prajem veľa šťastia