Zero limit - Hľadá nových ľudí

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Mikos
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Zero limit - Hľadá nových ľudí

Príspevok od používateľa Mikos »

Zero Limit
Tvoja možnosť sa zúčastniť na malom,veľkom projekte Zero Limit/Nuloví limit. Ak si myslíš, že práve tento projekt má potenciál a ty by si chcel byť pri niečom takom tak neváhaj a čítaj ďalej.
Zero Limit hľadá nových ľudí do svojho rádu. A môžeš to byť aj ty, ak spĺňaš nasledujúce všeobecné požiadavky:

■Všeobecné požiadavky:
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  1. Vek nad 15 rokov nejde o to či to máš na OP, ale či si aj psychický dospelý. [Vek nieje úplne dôležitý ako som spomínal ide o psychický stav.(Čítaj ma)]

Slušná komunikácia, sociálna aktivita a možnosť sa dostaviť v určenom termíne na dohodnutom komunikačnom systéme. [Nestrpím žiadneho drzého tínedžera, ktorý si potrebuje zvyšovať cez slová svoje ego. (Čítaj ma) Čo sa týka komunikácie tak si vyžadujem Skype, alebo poprípade na webovej stránke.(Čítaj ma)(Sťahuj)]

Podieľať sa spoločne a iniciatívne na spoločných projektoch. [Nechcem žiadaných robotov, ktorý spravia to načo ich naprogramujem, nebránim sa individuálnym iniciatívam, ktoré môžu zlepšiť projekt, ale nemalí by ho zmeniť. (Čítaj ma)]

Počítačová zručnosť,gramotnosť aspoň na normálnej úrovni kedy viete intuitívne riešiť problém. [Chápem, že ten kto chce do nejakého týmu by mal vedieť pracovať na počítači, ale zvukár, ktorý nieje núteny vedieť pracovať na počítači by mal zvládať počítačovú gramotnosť. (Čítaj ma)]
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Ak ste si prečítali všeobecné pravidlá, podmienky, kódex, ktorý chcem aby každý dodržiaval tak sa môžeme posunúť ďalej na to koho zháňam.

■Voľné pozície:
  • Hudobník, Zvukár [Človek, ktorý dokáže dať hre rytmus a tempo. Vie hudbou podať konkrétnu informáciu a zvukmi zlepšiť scénu. Mal by ovládať nejaký hudobný nástroj, ale nieje to podmienkou ak ovláda nejaký hudobný software.]

Ak sa ti niektorá s týchto pozícií pozdáva, že práve ty by si ju mohol obsadiť tak neváhaj a napíš a my si ťa určite všimneme.

■Kontakt:
  • [email protected] [E-mail]
    milos.kolcak [Skype]
    Mikos [Súkromná správa a do predmetu zadajte "Spolupráca Zero Limit-<Pozícia>" bez <>]

Určite by chcel každý vedieť načom práve pracujeme tak momentálne pracujeme na hre Zero Limit. Je možne, že tých čo teraz zoberieme môžu sa neskor stať členmi nového týmu.
Btw: neskôr môže byť ponúkaných pozícií viac.
Prajem veľa šťastia ;)
KoCi
Darca
Darca

Re: Zero limit - Hľadá nových ľudí

Príspevok od používateľa KoCi »

Niekoho na korektury nezhanate? :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Prípadne niekoho na pozíciu grafika? :)
Mikos
Amateur
Amateur

Bohužiaľ momentálne zháňame hudobníka, neskôr budu testery. Čo skoro by mala vyjsť beta verzia a tam bude môcť pomôcť skoro každý. Ešte budeme zháňať niekoho, kto vie dobre anglický jazyk.

KoCi: áno, taký by si nám zišiel lebo som si vedomí, že moja slovenčina nieje dokonalá. Hra bude v Slovenskom-Českom-Anglickom jazyku.
Hensym: Bohužiaľ grafiku a program robím ja, keď budem mať toho veľa tak je možnosť, že budem potrebovať výpomoc. Nemusíš sa báť plánujem aj ZL2 takže bude čo robiť :)

KoCi2: mohol by som ťa dať do špeciálneho poďakovania, lebo preklad by si asi nerobil. Neviem aké jazyky ovládaš.
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Ak chcete nejaké rockové / metalové rytmy, tak môžem sa zapojiť :D

Prípadne nejaký deep ambient a podobne

/// tie hrúbky, oči plačú :D
Mikos
Amateur
Amateur

Dám ti vedieť ak sa nikto iný neozve.
Nj, tie chyby ja ich tam nikde nevidím, ale viem, že tie svine tam sú :D (už som písal moja slovenčina nieje dokonalá :? )
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Nikde som sa tu nedocital, co je to za hra. Plus, ten prispevok - stylistika i gramatika - posobi velmi neseriozne. Ja by som radil: ruky prec.
Mikos
Amateur
Amateur

http://www.facebook.com/pages/Zero-Limi ... 2371440632
http://www.forum.velkejchytrak.cz/viewt ... 22&t=25192

Nieje sa vážne čoho báť. Je to dobrovoľne. Sorry, že som tu zabudol dať stránku, ale kopíroval som to z fóra kde ta hra ma aj prezentáciu. Nejedná sa o nič gigantické. Hra je pred vydaním beta verzie, čiže práce na dokončenie už nieje veľa.

EDIT: Vážne ma mrzí, že práve gramatika a štylistika vás odrádza od toho, ale všetko je dobrovoľne a chcem ľudí čo to budu robiť pre radosť a nie pre možnú odmenu, ktorá neskôr môže byť.

Ten kto by sa pridal nemusí sa báť, že jeho slovo bude mať nulovú hodnotu a, že len dostane príkaz a to je všetko. Nie, proste chcem aby sa všetci zapájali svojimi schopnosťami.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vyzera to prekvapivo fajn, drzim palce.
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

Ved tu hru som uz hral :D ale nepresiel som ani prvy level je to tazke :D
Mikos
Amateur
Amateur

Je to možne lebo bola vydaná taká akože pre-verzia z ktorej nebude nič v beta a full verzií. :wink:
Napísať odpoveď