NHL 09
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL 09
James13579: Aky funkcny server??? Mozes hrat tak direct IP alebo potom cez originalku.
Original nhl 09 ma len direct IP multiplayer a iny multiplayer nema.
Myslíte že je reálne očakávať, že EA v blízskej budúcnosti (2-3 roky) vydá na trh novú PC verziu NHL, keď s Fifou nemá problém?
podla mna nie, hratelnost nhl na klavesnici je uboha, ak to porovnavam s gamepadom
jasne ze gamepad si mozes dokupit, neviem preco obchadzaju pc verziu, veď na pc bola NHL dokonca drahšia ako na konzolu nie?
jasne ze gamepad si mozes dokupit, neviem preco obchadzaju pc verziu, veď na pc bola NHL dokonca drahšia ako na konzolu nie?
-
Pigesko
King
to ze bola drahsia absolutne neznamena ze by na PC verzii zarobili viac
prave naopak, pri tak chabej, priam az tragickej a predrazenej hre nemohli cakat nic ine, nez minusove zisky, kedze ako sami povedali, z predaja nedokazali zaplatit ani team ktory na tom cely rok "pracoval" (kopiroval)...
no ved preto mi je cudne, ze ju rovno stiahli z trhu miesto toho aby sa pokusili znizit cenu
-
Pigesko
King
mam pocit ze si tak trosku prespal dobu, kedze vedenie EA jasne povedalo dovod preco zrusili PC verziu NHL 
-
hojko
Site Admin
CheZteR: V tomto uplne nesuhlasim, nakolko som nhl hraval od verzie 1997, predtym este nejaka ta 96, 93 ci GHL 91..., vsetko na klavesnici. Ked som to skusil na gamepade a tiez aj na X-Box 360 s gamepadom, tak som to nevedel hrat a mohol som sa snazit par zapasov, no ked som zvyknuty na klavesnicu, tak to tazko zmenit.
-
Pigesko
King
uplny suhlas
u mna to sice plati pre FIFU, ale myslim ze myslienka je rovnaka...jednoducho ked hram uz skoro 10 rokov na klavesnici, je tazke si zvyknut na Xbox gamepad ktory vlastnim tak mesiac a nedokazem vyhrat nad poloprofesionalom uz v XY zapasoch...
//este k ejovemu prispevku...vzdy ked sa u EA a podobnych firiem nieco chysta, nezaobide sa to bez toho aby si niekto nieco vsimol...uz ani nemusia priberat na projekty cele teamy, staci ak priberu jedneho odbornika v konkretnom obore, a uz sa prakticky bez ohlasenia daneho projektu vie, o co ide
//este k ejovemu prispevku...vzdy ked sa u EA a podobnych firiem nieco chysta, nezaobide sa to bez toho aby si niekto nieco vsimol...uz ani nemusia priberat na projekty cele teamy, staci ak priberu jedneho odbornika v konkretnom obore, a uz sa prakticky bez ohlasenia daneho projektu vie, o co ide
dobre ale ved to je individualne pre kazdeho hraca
mna nhl na klavesnici nebavi pretoze na klavesnici sa zmozem maximalne na blafak a otocku pricom s gamepadom sa mi otvara dalsie mnozstvo trikov a finticiek, to iste na fife, sice na novej fife sa uz daju robit pekne pohyby aj so sipkami ale, proste to je o tom ze kazdemu sadne nieco ine, taktiez nejake zavody, je rozdiel prejst zakrutu na sipke "trhavym prechodom" alebo ked s gamepadom nadherne prejdem zakrutu
naozaj netusim preco EA prestalo vydavat NHL na pc, nesledoval som to dlhsiu dobu, vedel by si postnut link?
naozaj netusim preco EA prestalo vydavat NHL na pc, nesledoval som to dlhsiu dobu, vedel by si postnut link?
-
Pigesko
King
uz su to tusim 2 roky takze nechce sa mi hrabat niekde v archivoch clankov a hladat to jak tupec
ak sa posnazis, urcite ten clanok najdes aj na cz/sk portaloch...v kratkosti islo o to ze EA kvoli dlhodobemu nizkemu zisku z predaja zrusili PC verziu NHL, samozrejme to cele hodili na piratov, cim si prakticky umyli ruky od toho ze 5-6 rokov neupravili engin na PC a len kopirovali hru bez nejakych zasadnych zmien, k comu sa aj v danom clanku priznali s komentarom ze len reagovali na postoj PC hracov 
myslim ze tento clanok som cital este na starom Tiscali...v originalnom zneni to urcite najdes na strankach EA alebo na ich fore
myslim ze tento clanok som cital este na starom Tiscali...v originalnom zneni to urcite najdes na strankach EA alebo na ich fore
cavte pls ja mam ten problem ze ide iba menu v nhl09 a iba hudbu prepinat a esc co mam robit alebo kde najdem toto Vertical Sync a Anisotropic Filtering alebo co stim a kde to najdem
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2011, 1:54)
cavte pls ja mam ten problem ze ide iba menu v nhl09 a iba hudbu prepinat a esc co mam robit alebo kde najdem toto Vertical Sync a Anisotropic Filtering alebo co stim a kde to najdem
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2011, 1:54)
čaute hram NHL 2009 online a chcel by som sa vas spytať aka je podla vas najlepšia kombinacia strategie v hre? myslim agresivna alebo všetko do utoku aleo udržať puk alebo tie ostatne? ...poradte mi
-
MichalkoOo
Zablokovaný
podľa danej situácie
ja necem v každej situacii meniť..ja chcem niečo take optimalne ktore by bolo dobre počas celej hry..aj dobra obrana aj utok...
kazdy hrac je individualny, a este k tomu v online kde je kazdy zapas o inom, proti inemu superovi, nemal by si mat rovnaku taktiku, neviem co chces pocut, kazdemu vyhovuje nieco uplne ine, kazdy ma iny styl hrania, poskusaj a uvidis, po par zapasoch to budes mat vychytane a hlavne podla seba 
vypnut vertikalnu synchronizaciu, ten screen poznam velmi doverne pretoze sa mi to stava vzdy ked si 09 nainstalujem 
počas hrania sa mi často stáva, že mi hra zamrzne, a ostane mi taký farebný pásikavý obraz. skúšal som aj rôzne cracky aj grafické ovládače a nič
NHL 09 modified to NHL 12.
Pridam taky mod lebo niekto to chcel v inej teme a ta je zamknuta. Uz som mu poslal ss ale nech si to pozru aj druhy :
http://www.upnito.sk/subor/0a0ba98b23c6 ... ed176.html
Extrahuj vsetky subory do NHL 09 - tam kde mas hru nainstalovanu.
Spusti Install_FrontEnd.bat.
Spusti Install_InGame.bat.
Hotovo.
Pridam taky mod lebo niekto to chcel v inej teme a ta je zamknuta. Uz som mu poslal ss ale nech si to pozru aj druhy :
http://www.upnito.sk/subor/0a0ba98b23c6 ... ed176.html
Extrahuj vsetky subory do NHL 09 - tam kde mas hru nainstalovanu.
Spusti Install_FrontEnd.bat.
Spusti Install_InGame.bat.
Hotovo.