kopia maturitneho vysvedcenia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
9876123
Novice
Novice

kopia maturitneho vysvedcenia

Príspevok od používateľa 9876123 »

dobry den, som tu novy a chcem sa nieco opytat: moj otec s ktorym sa moc nebavim chce odo mna kopiu maturitneho vysvedcenia ale neviem na co. povedal len ze to potrebuje kvoli nejakym pridavkom ze ked som teraz skoncil skolu tak mi pridavky nejdu alebo nieco take trepe a moc mu neverim. myslim si ze kopiu maturitneho vysvedcenia by som nemal nikomu davat.
viem ze je to blbe tento topic ale pomozte mi ze naco by to tak mohol chciet ze ci mu to mam dat alebo nie. diki moc za vas cas :)
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: kopia maturitneho vysvedcenia

Príspevok od používateľa Thommas »

Toto do PC Pomoci nepatrí.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to doklad o ukončení strednej školy, a je pravda že to treba na poisťovňu inak nebude dostávať ďalej prídavky
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

9876123 napísal:myslim si ze kopiu maturitneho vysvedcenia by som nemal nikomu davat.
No tak to by som ja asi dodnes pracovala na urade prace.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

na vysvedčení predsa nie sú žiadne údaje, ku ktorým by sa nevedel dostať aj inak. Je to tak ako píše audiotrack.

"Poberateľ prídavku na dieťa (vo väčšine prípadov rodič) je povinný doručiť úradu práce, sociálnych vecí a rodiny doklad o ukončení štúdia (napr. maturitné vysvedčenie, výučný list, potvrdenie o ukončení štúdia a pod.) do 8 dní odo dňa ukončenia štúdia, t.j. do 8.septembra. Ak v priebehu prázdnin nastane zmena skutočností, ktoré sú rozhodujúce pre posúdenie nároku na prídavok na dieťa je poberateľ prídavku povinný túto zmenu nahlásiť do 8 dní úradu práce, sociálnych vecí a rodiny (napr. začatie vykonávania zárobkovej činnosti)."

zdroj: http://www.upsvarbs.sk/kategoria/prispe ... lnych-veci
Napísať odpoveď