Chlap stojí v supermarketu ve frontě u pokladny, když si všimne, že na něj opodál mává blondýna a mile se usmívá... Docela se diví, že zrovna k němu by se hlásila taková kočka... Přesto jde k ní a aniž by tušil, kam ji zařadit, říká:
"Omlouvám se, ale my dva se známe??"
Ona na to: "Možná se pletu, ale myslela jsem, že vy nejspíš budete otec jednoho z mých dětí..."
Chlap kamžitě začne pátrat v paměti a vzpomene si na jediný úlet, kdy byl v životě nevěrný:
"Sakra," říká "to jste fakt vy?? Ta striptérka z mé pánské jízdy den předtím, než jsem se oženil?? Ta, kterou jsem ošukal na kulečníkovým stole, zatímco mě můj kámoš šlehal po zadku mokrou vnatí z řapíkatýho celeru???"
"Ne," odpoví žena, "já jsem třídní vašeho syna..."
Príde babka do Bank of Kanada a chce si vložiť 100 000 dolárov a riaditeľ banky sa pýta : "odkiaľ máš toľko peňazí"
Babka: "No vieš, ja sa tak s chlapmi stavím a vždy vyhrám, nechceš sa aj ty so mnou staviť???"
"Dobre" vraví riaditeľ "a o čo?"
"Stavme sa, že zajtra o 10:00 budeš mať kockaté gule. Stavme sa o 50 000 dolárov."
"Dobre" vraví riaditeľ.
Večer si už riaditeľ prezerá gule, veď 50 000 dolárov je dosť. Na druhý deň o 10:00 príde babka aj s právnikom do Bank of Kanada. Príde riaditeľ a babka mu povie : "no ukážte, lebo 50 000 je dosť."
Babka ho chytí za gule a právnik odpadne. Riaditeľ jej vraví: "Dúfam, že vám je jasné, že stávku ste prehrala."
Babka: "Áno, ale s právnikom som sa stavila o 100 000, že zajtra o 10:00 chytím riaditeľa Bank of kanada za Gule!"
Na brehu rieky ...
- Čo budeš zajtra robiť ??
- Zase idem na ryby.
- Ale zajtra je piatok 13-tého.
- No veď, ryby budú mať smolu.