hokejove karty
ved jasne, raz som pozeral o tom v TV, a tam boli tie karticky. napr kus za 50 dolacov; vies ale to nebolo taka karticka ako mame "my", ze mas Ultru Zlatu, a si gangsterledenaster napísal:ALE NIE VAZNE LEBO NA TRENCIANSKOM HRADE SLAVNE MENA PREDAVALI PODSTATNE DRAHSIE
my 2 cents.
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: hokejove karty
Cawte nechcem zakladat novu temu tak to pisem sem
nevite kde v presove sa daju kupit hokejove karty ? lebo vsade co poznam stanky tak len nejake victory a nic poriadne 
V Prešove sa pravidelne konáva burza, viac info na www.hokejovekarty.sk (sekcia burzy...) Ale odporúčam prečítať aj ostatné.erik25 napísal:Cawte nechcem zakladat novu temu tak to pisem semnevite kde v presove sa daju kupit hokejove karty ? lebo vsade co poznam stanky tak len nejake victory a nic poriadne
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja ich mam tiez pozehnane, len netusim aku maju hodnotu. este aj teraz si par krat kupim nejaky ten balicek len pre potesenie a pre tu vôňu 
ano zbieram Lidstroma mam ich 100ks a asi najcenejsia je karta s kuskom dresu a podpisom + limit do 75ks 
No ja mám cca 800 ks. Väčšina je však takých "do počtu". No mám pár kariet cca 100, ktoré sú fakt veľmi pekné, nezvyčajné. Nejde ani tak o hráčov, ktorí su na nich, ale o to, že sa nenájdu len tak ľahko a hocikde. Prestíž 
ja mam len take obycajne radovky + asi 3 patch karty malkina, hossu ..., ale mne nevadi ze su to len radovky pre mna maju velku hodnotu, bo ich velmi rad