hokejove karty

O športe...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Ja mam len jednu podpisanu karticku: Ivan Majesky v drese Iskra Banska Bystrica :lol: sranda bola ze ked som mu ju strcil pod nos tak sa na nu tak dlho zadival asi cakal nejaku karticku v drese teamu z NHL a ja nanho s extraligovou :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kinjeril: Nie, nie, samozrejme, ze nie. Ale nepocul som o Satanovi prave to najkrajsie, preto som to povedal. A to bol len priklad, co som hore uviedol.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

p4ra napísal:kinjeril: Nie, nie, samozrejme, ze nie. Ale nepocul som o Satanovi prave to najkrajsie, preto som to povedal. A to bol len priklad, co som hore uviedol.
Tak never vsetkemu co pocujes, lebo casto krat za ludi hovori blba zavist ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kinjeril napísal:Tak never vsetkemu co pocujes, lebo casto krat za ludi hovori blba zavist ;)
Ja viem, ved mi nie je 14 rokov, len som to pocul uz tolko krat, od roznych ludi z hokejoveho prostredia, ze snad si nebudu vsetci vymyslat.. Ale zavist vie spravit svoje, to poznam.
hor.net
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hor.net »

Blade 55 napísal:Ked som bol mensi, tak som to zbieral, stale mam okolo 200 karticiek :D . A na osme narodeniny som dostal na to aj kozeny obal. :D :D
:D dones niekedy do skoly - mozme daky obchod spravit :P aj ja ich mam dost (cca. 150)
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Super tema. No ja mam nad 600 hokejovyh v albume 60 stran po 9 + nejake co ich mam viac krat a potom mam pro set z roku 1991/1992 tych mam nejakych 250. Tolko penazi :slap:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

aku mate najstarsiu/najcennejsiu podla vas??
ja mam: Ken Dryden (CAN) hral od 1970-1979 snad raz bude vzacna ale ma do1ebane rohy :cry:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

no ja som to tiez zbieral ako maly , dokonca som ich kupoval po 5 korun jednu karticku :shock:
UrSuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa UrSuS »

ledenaster napísal:ALE NIE VAZNE LEBO NA TRENCIANSKOM HRADE SLAVNE MENA PREDAVALI PODSTATNE DRAHSIE
ved jasne, raz som pozeral o tom v TV, a tam boli tie karticky. napr kus za 50 dolacov; vies ale to nebolo taka karticka ako mame "my", ze mas Ultru Zlatu, a si gangster :lol: ;ono to bolo take, napr. mal tak typek Cechmanka, vies upravena fotka, proste dielo vo photoshope, a dole prilepeny, kus jeho betonu, norml origo koza. cize asi thug, tieto nase karticky maju hodnotu iba pre nas, nejaku moralnu, ale tie skutocne zberatelske karticky, imho ty nezozenies..
my 2 cents.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

tiez som zbieral ale ked som bol mladsi teraz uz nie a su na policke ale niekedy si ich pozrem len tak :?
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

Niekedy som bol do toho blazon,ale teraz uz vobec :D sa cudujem ako som mohol zbierat karty,neviem naco mi boli ked som ich ani nevymienat nechcel :) len som sa s nimi chvalil a bohvie kde teraz su :?
erik25
Medium Star
Medium Star

Re: hokejove karty

Príspevok od používateľa erik25 »

Cawte nechcem zakladat novu temu tak to pisem sem :D nevite kde v presove sa daju kupit hokejove karty ? lebo vsade co poznam stanky tak len nejake victory a nic poriadne :D
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

erik25 napísal:Cawte nechcem zakladat novu temu tak to pisem sem :D nevite kde v presove sa daju kupit hokejove karty ? lebo vsade co poznam stanky tak len nejake victory a nic poriadne :D
V Prešove sa pravidelne konáva burza, viac info na www.hokejovekarty.sk (sekcia burzy...) Ale odporúčam prečítať aj ostatné.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja ich mam tiez pozehnane, len netusim aku maju hodnotu. este aj teraz si par krat kupim nejaky ten balicek len pre potesenie a pre tu vôňu :D
Mireksson
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mireksson »

ano zbieram Lidstroma mam ich 100ks a asi najcenejsia je karta s kuskom dresu a podpisom + limit do 75ks 8)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No ja mám cca 800 ks. Väčšina je však takých "do počtu". No mám pár kariet cca 100, ktoré sú fakt veľmi pekné, nezvyčajné. Nejde ani tak o hráčov, ktorí su na nich, ale o to, že sa nenájdu len tak ľahko a hocikde. Prestíž :)
stevi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa stevi »

ja mam len take obycajne radovky + asi 3 patch karty malkina, hossu ..., ale mne nevadi ze su to len radovky pre mna maju velku hodnotu, bo ich velmi rad :)
Napísať odpoveď