No, mne ide FB cez Chrome úplne v pohode. A keďže cez Firefox ti to ide v pohode, asi bude chyba v Chrome (nejaké nastavenia, nvm...).klm16 napísal:ako vam ide facebook na google chrome ??? mne to laguje strasne, blbne nejde chat ide pomaly.... nepomohlo ani preinstlovani win7 ani chrome.
na firefoxe ide bez problemov...
co to moze byt ?
Re: Facebook
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale je cudne ze len facebook mi tak blbne... ostatne stranky bez problemov uplne ....
dokonca este aj myska seka na nom niekedy proste laguje to straaaaasne ...
dokonca este aj myska seka na nom niekedy proste laguje to straaaaasne ...
s chrome no probleme..
inak, ako vymazat sukromnu spravu ? x je archivovat..
/
inak, ako vymazat sukromnu spravu ? x je archivovat..
Plusminus klikni si na spravy,potom si otvor spravy ktore si si pisal z danym clovekom a vpravo hore mas poozku AKCIE na to klikni a vybehnu ti poznosti,kde je aj odstranit spravy...
mne to na chrome ide rychlejsie ako na FF,
inac vsimol som si ze priatelia, ktorych som mal na dolne chat liste, s ktorymi si nepisem mi postupne miznu...vsimol si to este niekto?
inac vsimol som si ze priatelia, ktorych som mal na dolne chat liste, s ktorymi si nepisem mi postupne miznu...vsimol si to este niekto?
-
DeJF
Addict
Facebook pár minut do zadu spustil videohovory.
http://www.facebook.com/videocalling
//The video call plugin encountered an error when starting. stále do kola. - Firefox 5
http://www.facebook.com/videocalling
//The video call plugin encountered an error when starting. stále do kola. - Firefox 5
-
Grim
Darca
...ale nefunguje v Opere...
//...a zdá sa, že ani v FF...
//...funguje iba v Google Chrome...
//...a zdá sa, že ani v FF...
//...funguje iba v Google Chrome...
-
Soviet
Darca
Nechapem naco spustaju nieco, ked to ani nejde. Nie aby robili natom, co dlhodobo ludi rozculuje, ale oni radsej pustia dalsiu sluzbu, ktora viac nepojde ako pojde.
mne to ide
- chrome
-
lekoklatik
VIP
Podľa mňa výborný ťah. facebook sa stáva viac neporaziteľnejším než predtým. Proste je to jedna veľká masívna továreň na peniaze a popularitu.
Už to teda chce len poriadne zfunkčniť.
//ale dosť sa čudujem že to ten microsoft "predal" (tú technológiu). Teraz budú mať z tej kúpi holý kkt, pretože by som sa nečudoval keby ich prevalcovali
Predsa len je jednoduchšie napísať facebook.com ako sťahovať klienta skype... Tak to je rofl pre microsoft ^_^
Už to teda chce len poriadne zfunkčniť.
//ale dosť sa čudujem že to ten microsoft "predal" (tú technológiu). Teraz budú mať z tej kúpi holý kkt, pretože by som sa nečudoval keby ich prevalcovali
Museli nejako zareagovať na to že google+ má videohovory a skupinové chaty 
Ako odstránim tie videohovory, keď to mám už nainštalované..... zmenilo mi to chat, a nepáči sa mi to.... díky
a ešte....
neviete mi niekto poradiť prečo mi na facebooku niekedy, väčšinou nezobrazuje profilovú fotku? Používam Google Chrome.... na iných prehliadačoch to funguje ok...... Začalo mi to robiť asi pred týždňom, A to používam chrome už niekoľko rokov a doteraz som nemal problémy, preinštaloval som aj win 7, ale nepomohlo.......
a ešte....
neviete mi niekto poradiť prečo mi na facebooku niekedy, väčšinou nezobrazuje profilovú fotku? Používam Google Chrome.... na iných prehliadačoch to funguje ok...... Začalo mi to robiť asi pred týždňom, A to používam chrome už niekoľko rokov a doteraz som nemal problémy, preinštaloval som aj win 7, ale nepomohlo.......
mam mensi problem
nejaky bar mi s priatelmi otvorilo na pravo ked kliknem na chat (x) tak otvori ten bar s priatelmi ako to dam prec??
Lime klikni na taky kruzok co mas vedla hladat a daj hide sitebar....
to viem ale ked nan znova kliknem zas mi vyskoci taky velky...ja chcem ako som to mal predtym maly...a ukazovalo len online priatelovAcer01 napísal:Lime klikni na taky kruzok co mas vedla hladat a daj hide sitebar....
hmm a zistil som ze je to novy chat ..tak sa stym asi nebude dat nic robit...
aj vám vyhadzuje fb čudne zmrzačený chat?
Ako sa dá zmeniť ten nový shit-chat? Taktiež odstrániť z okna chatu tie videohovory...... pls
-
audiotrack
VIP
ten chat zmeníš tou ikonkou s ozubeným koliskom vpravo dole, a vybereš poslednú možnosť - hide sidebar.
ejha...mal som ten istý problém, ale už je vyriešený...díky moc audiotrack