Re: Facebook
zdá sa, že si budeme musieť zvykať aj na toto
///
ano ale odpoved tu ziadna rozumna neni.. ked dam hide sidebar, tak mi len ukaze nalavo ten svorec kde je par kontaktov ktory su na chate, ale ked kliknem zas na chat, tak mi zas ukazuje aj offline kontakty
-
evilbanana
Medium Star
jezisi tak uz to tak je ked sa ti to zobrazi zasa to skry... tymito placmi nic nespravis ani nezmozes uz to tak je tu je len mala vychytavka ktra ti to mozno na isty cas vrati...
zdravim, neviete mi pomoct s tymto? Pouzivam Operu na FB, vzdy som si ju vypol a bol som odhlaseny , a ked som si zapol automaticky ma prihlasilo. Posledne 2 dni vsak som prihlaseny aj ked dam ze "odhlasit sa" a vypnem operu. Stale mi mozu pisat ludia na chate. Neviete preco?
nejde o to ci sa vrati alebo nevrati, ale to ze nemozem scrollovat medzi online priatelmi, lebo tam ukazuje aj offline aj online priatelov, ale len tak na jednu obrazovku... a ked mam naraz 120 online priatelov, tak mam hadat kto je online a kto nie?-supersonic- napísal:jezisi tak uz to tak je ked sa ti to zobrazi zasa to skry... tymito placmi nic nespravis ani nezmozes uz to tak je tu je len mala vychytavka ktra ti to mozno na isty cas vrati...
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
daj to skryt a nasledne sa ti uplne nalavo zobrazia len online priatelia na chate..
ale nie vsetky
Neviete da sa niekto oznacit na fotke aj ked ho nemam v priateloch??? Aby mal on na nastenke ze bol oznaceny na fotke,???
-
Soviet
Darca
Acer: Neda.
Ten chat nastastie funguje stale rovnako v Mirande, takze aspon, ze tam mi vkuse ukazuje to, co ma
Ten chat nastastie funguje stale rovnako v Mirande, takze aspon, ze tam mi vkuse ukazuje to, co ma
-
DeJF
Addict
http://www.facebook.com/pages/Aktivuj-s ... 8589028693
Kriste, 100 000 sprostých ľudí... Fakt ich nechápem.
A ešte ako vyplakávaju pri fotke že to je fake
Kriste, 100 000 sprostých ľudí... Fakt ich nechápem.
A ešte ako vyplakávaju pri fotke že to je fake
Mne už príde celý FB čím ďalej tým viac neuveriteľne plytký
Toľko hlúpostí, nezmyslov, štuchancov, páči sa mi to, komentárov atd....
stále do kola tá istá pesnička...tie isté pretvárky, chválenkárske statusy, múdre reči, mottá, životné pravdy, hry, vtipy, klamstvá..... uuf...aj na vola priveľa
všetci a všade sú na Facebooku.....fakt obdivujem človeka, ktorý ho nemá a ani nechce
dúfam že sa raz dokopem k tomu, a zruším si môj nešťastný účet na tejto šťastnej sociálnej sieti
všetci a všade sú na Facebooku.....fakt obdivujem človeka, ktorý ho nemá a ani nechce
dúfam že sa raz dokopem k tomu, a zruším si môj nešťastný účet na tejto šťastnej sociálnej sieti
-
audiotrack
VIP
to je problém tvojích priateľov, a nie facebooku. Nechceš čítať, daj si ignorovať ich statusy.Header napísal:...tie isté pretvárky, chválenkárske statusy, múdre reči, mottá, životné pravdy, hry, vtipy, klamstvá.....
-
seth82
Darca
Zruš, pridaj sa k módnej vlne, dnes je predsa "in" zrušiť si účet na FB a potom po okolí vyspevovať niečo v zmysle "ja som si už ten trápny účet zrušil, je to celé trápne", etc, etc. Presne ako spomenul audio - za to, ako sa správajú tvoji "priatelia", predsa FB a Zuckerberg nemôžu, alebo áno? Ak obdivuješ človeka, ktorý ho nemá a ani nechce, tak ten človek je zjavne vo veľkomeste, kde môže pravidelne stretať všetkých svojich známych a nepotrebuje na to protokol, ktorý umožňuje komunikáciu s hocikým na svete...Takže asi tak by som to zhrnul.
Poraďte mi niekto, prečo mi mizne profilová fotka, chvílu ju tam mám a potom zase iba biela silueta..... preinštaloval som win7, premazal historiu, cookies, ale nepomáha to...... Používam google chrome, ale také isté to je na všetkých prehliadačoch........pls Ďakujem
-
mirak2
Hardcore addict
Kdo má FB jen proto, aby byl cool, je hňup. Kdo nemá FB jen proto, aby byl cool, je hňup. Kdo si myslí, že všichni mají FB jen proto, aby byli cool, je hňup. Kdo si myslí, že všichni, co nemají FB, jej nemají proto, aby byli cool, je hňup. Všichni ostatní hňupi nejsou.
dal som si skryt prispevky od jednej osoby aby mi od nej neukazovalo nic na ploche a neviem ako to mam dat naspat, vedel som to ale som uz zabudol a hladam, hladam a nic ...poradte 
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2011, 15:30)
proste ked ta osoba prida status tak mi to neukaze na skle ale len ked si otvorim profil tej osoby a chcem to dat naspat
//autoeditácia príspevku (11 Júl 2011, 15:30)
proste ked ta osoba prida status tak mi to neukaze na skle ale len ked si otvorim profil tej osoby a chcem to dat naspat
-
seth82
Darca
Najjednoduchší spôsob - zoscrolluj úplne dole (stlač pár krát End, kým sa ti neobjavia spodné menu) a tam pod feedom napravo klikni na Upraviť možnosti. Odtiaľ si vyberieš, koho chceš vidieť a koho nie.
audio: povedal by som, že s časti to tak možno je..... ale v drvivej väčšine ide o ľudí, ktorých tam mám nie preto, že by sme boli brutálne dobrý kamaráti, rozumeli sme si vo všetkom ale skorej preto, lebo je to kamoš môjho kamoša, príbuzný, ľudia zo školy atd
ruku na srdce, kto ma na FB v priateľoch iba tých ludí, s ktorými si najlepšie rozumie ? myslím skutočne najlepšie....... málokto...
to že si skryjem ich statusy, alebo si ich zmažem nič nerieši....prídu ďalší...... aa stále dokola...
skôr mi išlo o úroveň FB ako takú... a tá sa za posledný rok podla mojej mienky dost zdegradovala....ale asi to tak vidim len ja
seth: neviem o akej vlne to tu píšeš...keby sa rozhodnem pre zrušenie môjho účtu, tak to bude čisto pre moje osobné dôvody a nie preto že to teraz tak beží
a posledné čo by som urobil by bolo, že by som to všade vypisoval....ale ty asi tie "vlny" nejako sleduješ
pozri, v minulosti nebol ani FB, ani ľudia nemuseli žiť vo veľkomestách a aj tak sa stretávali....
ruku na srdce, kto ma na FB v priateľoch iba tých ludí, s ktorými si najlepšie rozumie ? myslím skutočne najlepšie....... málokto...
to že si skryjem ich statusy, alebo si ich zmažem nič nerieši....prídu ďalší...... aa stále dokola...
skôr mi išlo o úroveň FB ako takú... a tá sa za posledný rok podla mojej mienky dost zdegradovala....ale asi to tak vidim len ja
seth: neviem o akej vlne to tu píšeš...keby sa rozhodnem pre zrušenie môjho účtu, tak to bude čisto pre moje osobné dôvody a nie preto že to teraz tak beží
pozri, v minulosti nebol ani FB, ani ľudia nemuseli žiť vo veľkomestách a aj tak sa stretávali....
-
lekoklatik
VIP
header.
znovu si precitaj co ti napisali.
fcb tie statusy predsa nepise.
Cim sa fcb zhovadil? Reklamy tam boli vzdy. Stale je to free. Robia zmeny na ktore si ludia zvykli vzdy.
Ty sam si pridavas priatelov a ked ti vadia ich statusy, tak si ho bud zmaz, schovaj. Jednoduche...
Kedysi bolo kedysi. Dnes sa uz nepytaju telefonne cisla, ale fcb ucet. Je to zdarma, je tam foto etc...
Ked sa ti tam nepaci, tak tam nebud pre boha.
---------
otazocka.
Dnes mi napisal na fcb chat kamarat a ked som mu chcel odpisat, Enter sa spraval ako vo worde, ze mi kurzor naskocil na novy riadok.
Spravu sa mi doteraz neda odoslat. Len tomu jednemu, ostatnym mozem pisat normalne.
Skusal som vypnut, zapnut prehliadac, aj restartovat PC a stale nic.
Pravdepodobne to bude nejaka chyba fcb, pytam sa len preto, ci ste sa s tym nietko stretli a ci sa vam to podarilo vyriesit.
Dakujem
znovu si precitaj co ti napisali.
fcb tie statusy predsa nepise.
Cim sa fcb zhovadil? Reklamy tam boli vzdy. Stale je to free. Robia zmeny na ktore si ludia zvykli vzdy.
Ty sam si pridavas priatelov a ked ti vadia ich statusy, tak si ho bud zmaz, schovaj. Jednoduche...
Kedysi bolo kedysi. Dnes sa uz nepytaju telefonne cisla, ale fcb ucet. Je to zdarma, je tam foto etc...
Ked sa ti tam nepaci, tak tam nebud pre boha.
---------
otazocka.
Dnes mi napisal na fcb chat kamarat a ked som mu chcel odpisat, Enter sa spraval ako vo worde, ze mi kurzor naskocil na novy riadok.
Spravu sa mi doteraz neda odoslat. Len tomu jednemu, ostatnym mozem pisat normalne.
Skusal som vypnut, zapnut prehliadac, aj restartovat PC a stale nic.
Pravdepodobne to bude nejaka chyba fcb, pytam sa len preto, ci ste sa s tym nietko stretli a ci sa vam to podarilo vyriesit.
Dakujem
lekoklatik: to je na dlhé lakte a nechce sa mi to už rozpisovat
k tej otázke, zabehni do histórie správ s tým človekom, a dole ako odosielaš správy zafajkni "Režim rýchlej odpovede, stlačením enter odošlete"
k tej otázke, zabehni do histórie správ s tým človekom, a dole ako odosielaš správy zafajkni "Režim rýchlej odpovede, stlačením enter odošlete"