Boxerske vrece

O športe...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Boxerske vrece

Príspevok od používateľa vendo »

:D pekny pribeh

no k bandazam, mne sa elasticke lepsie viazu, lepsie drzia, pod tri metre by som ich ani nekupoval, teraz ked mam zraneny palec a trosku viac ho upevnujem tak mi ani 3.4m nestacia (elasticke)
takisto, ked mas pevne tak sa mi casto stavalo ze si ich zaviazem na doraz a po 10 minutach su volne, elasticke dam uplne nadoraz, a vzdy dobre drzia, ruky su uz zvyknute na to ze ich mam stiahnute riadne takze to mi nevadi

a to vreco, kedze je len 27kg, by som zavesil do kotvy, jednoduchsie a krajsie, ale len ak mas poriadny tvrdy panelovy/betonovy strop, zajdi do stavebnin niekde a pytaj bud klasicku narazaciu kotvu, alebo chemicku

a este, kedze hovoris ze si viac pri sebe, zacni boxovat, vynechaj kolaciky a horalky, a ked trosku zhodis tak zacni so svihadlom + beh (nie dlhe trate a nie kym mas viac kil, lebo si klby doje***)
Permonik1998
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

ja radsej necham navrtat do panelu ten krizovy zaves. ja si idem kupit bandaze elasticke 455 cm.

http://katsudo.sk/katalog/boxing/bandaz ... ticke.html

a ja vlastne prvy krat idem objednavat nieco take ako box. vrece tak sa cchem spytat ze ci 27 kg bude pre mna stacot aby to vreco nelietalo po byte :D
trosku sa bojim prihlasit do box klubu aby sa mi nevysmievali avlast ked tam chodia aj chlapci s nasej skoly.
takze ked budem buchat dost casto do toho vreca tak aj nieco schudnem? samozrejme ked nebudem jest kolaciky a budem aj sportovat? a dalsia vec neviete nahodou ci su box kluby otvorene aj cez prazdniny? lebo moj kamos hovori ze cez prazdniny niesu otvorene.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nebudu sa ti vysmievat, ak je normalny trener tak ich skludni a ked budu sparingy mozes ich skludnit sam ;) ak nikdy nezacnes nikdy stym nic nespravis, takze cim skor tym lepsie...neviem preco by nemali byt, tam kde chodim ja je otvorene, ale tak je to individualne, ak je to maly klub a 2/3 ludi budu na dovolenke tak to asi zatvoria, ale ziadne "prazdninove pravidlo o zatvoreni cez prazdniny" neexistuje...chudnutie je hlavne o strave ak sa budes zdravo stravovat(maso, zelenina, ovocie...) tak schudnes ak ku tomu pridas este sport tak schudnes o to skorej
Permonik1998
Light Star
Light Star

chcem sa spytat ze ci 27 kg boxerske vrece bude stacit, lebo ako som uz pisal mam dost tvrde rany takze nebude mi to vrece lietat po izbe :D ? alebo si mam kupit tazsie vrece?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Permonik1998 napísal:chcem sa spytat ze ci 27 kg boxerske vrece bude stacit, lebo ako som uz pisal mam dost tvrde rany takze nebude mi to vrece lietat po izbe :D ? alebo si mam kupit tazsie vrece?
ja mam 40kg a stale lieta, vahou toho moc nevyriesis, ak nechces aby lietalo tak dlhsie resp vyssie
Permonik1998
Light Star
Light Star

aha len mam naozaj strach lebo ked boxujem len tak do vzduchu tak uz o 10 sekund nevladzem a ked boxujem do steny alebo s kamaratom tak vladzem ja to nechapem.... inac mam 13 rokov , 161 cm a 75 kilo +/-
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inak tie lietajúce vrecia, to je hnus. To už musí byť fakt ťažké riadne vreco, aby sa moc nehýbalo. Preto som si kúpil stacionárne, to je paráda.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

ako nabrať kondičku na ruky pred samotným boxovaním? pomohlo by napríklad ak by som predtým pár týždňov len tak mlátil do vzduchu s ľahšími činkami?
Permonik1998
Light Star
Light Star

no tak v utorok mi uz konecne pride mam s Rakuska a jupiii nakupovat BOX.

//autoeditácia príspevku (09 Júl 2011, 13:22)
silmarill napísal:ako nabrať kondičku na ruky pred samotným boxovaním? pomohlo by napríklad ak by som predtým pár týždňov len tak mlátil do vzduchu s ľahšími činkami?
Ano pomohlo, ked buchas do vzduchu s cinkami vlastne ziskas velku rychlost ruk...
lebo fakticky ked buchas s vecsou vahou na rukas musim buchut vecsou silou pretoze mas vecsiu vahu na rukach takze aj budes len tak buchat s cinkami tak musis vyuzit silu aby si buchol a bez ciniek budes uz automaticky vyuzivat tu vecsiu silu ako keby si este stale mal tie cinky... cize prides k cvecsej rychlosti, sile a mozno aj trochu svaly ti narastu :D
inac aj Rocky Balboa cvicil tak ze buchal do vzduchu s cinkami.. len s tazkymi :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Určite. Alebo aj bez činiek, ale rýchlo, vysokou intenzitou.
Permonik1998
Light Star
Light Star

chcem sa spytat ze ci vsetky elastitcke bandaze maju uchyt na palce? pretoze tu elastitcku 455 cm bandaz ktoru ste mi odporucili kupit , nepisu v popise ze ma uchyt na palec. konkretne mam na mysli

http://katsudo.sk/katalog/boxing/bandaz ... ticke.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Určite má, veď to musí mať. Ako by si to inak obväzoval ?
Permonik1998
Light Star
Light Star

sice mam 13 rokov ale zacal som posilovat na ruky dalej som na internete vyhladal jedalnicek na 1 tyzden na schudnutie a na vela bielkovin a teraz zacinam aj vonku behavat a aj to vrece kupime a ked do toho budem buchat tiez nieco schudnem takze zatial mi to ide dobre... som tucny ale zlepsuje sa to. :smt023
hughito
Redeemer
Redeemer

Najdôležitejšia je úprava stravy. Ale je dobré, že máš odhodlanie. :wink:
Permonik1998
Light Star
Light Star

no len by som vydrzal. :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Nechudneš už aspoň pol roka :?:
Permonik1998
Light Star
Light Star

chudnem ale prejst so sladkosti a slanosti na jablcka na maso hlavne ked som vegetarian ... ale uz je to lepsie , snazim si najst nejaky sport a s kamaratom aktivne boxujeme takze tam je pohyb... nasiel som si jedalnicek kde budem syti a budem chudnut takze tak.
hughito
Redeemer
Redeemer

igorovic
Expert
Expert

Príspevok od používateľa igorovic »

Vyzerá to dobre . Neviem,neviem či si Ba(s)sa neobjednám :)
Dante Flyshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dante Flyshit »

Cena ? Radšej zadara rozbijem brata (joke :lol:).
Napísať odpoveď