Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa ColdRain »

to je asi tak ked niekto v 13tich rokoch dava rozumy o veciach o ktorych nic nevie, ale z toho chalan vyrastie...len cloveka to potom az zamrzi, ze zato ze ma protein alebo kreatin je oznacovany za nasypane hovado ktoremu potom splasnu svaly...ale fakt uz ani ja nemam silu to vysvetlovat...len v skratke, ze sypka sa mysli steroid resp PED - performance enhancing drug, su nelegalne, pokial nie su na lekarsky predpis, ztych cloveku odide telo, to co kupis v obchode s doplnkami su veci legalne a protein je vazne len mliecna srvatka, teda zdroj proteinu a nejakych cukrov a tukov v prasku
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja som prvy kreatin a podobne legalne suplementy zjedol pred cca 5 rokmi a doteraz som nezaregistroval ziadne negativne ucinky. /okrem jedneho pripadu ked som v lete zapil Noxplode ,ci nieco podobne to bolo, pepsi colou a bolo mi z toho na odpadnutie :D /
Co sa tyka anabolickych steroidov, tak ani ich uzivanie nemusi byt vyrazne skodlive, na vsetko existuju postupy ktore dokazu negativa minimalizovat- ale to nie je obhajoba, ja steroidy neuznavam.
Permonik1998
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

do ri*i viete co ma sere? ze mam posrat*ch 13 rokov a tie proteiny brat nemozem... inac s tymi proteinmi mate pravdu neskodi to ale som zasadne proti steroidam...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

si myslíš že keď si kúpiš protein tak ti narastú samé svaly?
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SonyPeto »

Filipito : Tak ja necvicim nonstop,bez prestavky,ja som zacal cvicit ked som mal 65 kilo,prirabl som na 75 , behom 5-6 mesiacov ... potom som sa na to vyklaslal a potom som cvicil ako debil,mesiac makal a dva mesiace nie,dva mesiace makal a zase mesiac nie a takto ako hlupak ... ale od Januara tohto roka som si dal trosku zalezat a zo 73 kilo som to dal na 85 ... Zial bohu,problemy s kolenom,pred dvoma tyzdnami choroba pri ktorej som schudol 8 kilo,teraz tyzden idem hardcore doma v posilke,amaterskej :) a pomaly naberam spat ...
Permonik1998
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

Filipito napísal:si myslíš že keď si kúpiš protein tak ti narastú samé svaly?

nemysli si ze som debil , viem ze k rastu svalov dopomahaju hlavne bielkoviny a aminokyseliny.a samozrejme narast a naberanie svalovej hmoty treba kombinovat s tymi vyzivovymi doplnkami a s cvicenim a tie svaly nenarastu hned takze si nemyslim ze s proteinov mi hned narastu svaly :D :D :D :D :D
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Prave dnes som dorobil moju nastenku v posilke :) ... nehladal som plagaty farebne alebo tak dako,jednoducho som vytlacil arnieho fotky vacsinou :) ... co na to hovorite ? zvolil som ciernobielu ... nech to ma svoj nadych :)

http://www.ulozisko.sk/obrazky/420547/04012008486.jpg
Filipito
Darca
Darca

mne osobne sa Arnold až tak nepáči, by som tam dával skôr Slovákov :)
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Ide o to tam mat daky fenomen :) mat motivaciu,ked pri treningu by som to uz vzdal,ale pozriem sa tam a aha ... napumpovany arnold a poviem si: chces byt ako on ? tak to docvic,makaj tak tvrdo ako vies ! :D
ColdRain
Addict
Addict

mne sa zasa moc slovakov nepaci :D
arnold sa mi paci asi najviac so vsetkych tie moderne presypane hovada a la cutler fakt nemusim...a paradoxne sa mi arnold viac pacil v predsutaznej forme ako uplne vysekany, to posobil trosku drobne :D
Filipito
Darca
Darca

zo Slovákov sa mi asi najviac páči Jaro Horváth, z čechov asi Tomáš Bureš. Bohužiaľ ja som mladý čiže tých starších si nemôžem ani pamätať a neako sa mi o nich ani nechce zaujímať :)
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Mne sa paci Palo Jablonicky a Prekop. Podla mna Prekop je taky pohodak, ma dobre videa a zaujimave clanky.
SonyPeto
Medium Expert
Medium Expert

Tak arnold bol taky atleticky typ ... cutler a tito ostatni su presypany ako vravis a proste tam uz nejde len o symetriu,samozrejme v arnoldovich casoch slo aj o velkost,ale v tej jeho dobe boli vsetci taky atleticky,dnes ? dnes su to hovada velikanske ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vtedy ešte nemali také sýpky, to preto. :wink:
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

Cvičím a snažím sa pribrať, denne prijmem veľa b. aj sacharidov tak ako má byť, cvičím cca 4x týždenne. Čo mám robiť, aby som do brucha priberal čo najmenej? Pomôže zvýšenie frekvencie cvikov na brucho?
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Tak urcite pomoze. Ked nebudes cvicit (alebo velmi malo) brucho, tak logicky ti zacne zvacsovat. :)
ColdRain
Addict
Addict

a kedy prisli sudruhovia na taky objav ze cvicenie brucha zabrnai ukladaniu tuku na bruchu? lebo ja tam fakt neivdim ani naznak logickych suvislosti
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

Tak ako? Dá sa proti tomu nejako bojovať? Či ani teda vyššia frekvencia cvičenia brucha nepomôže? :)
ColdRain
Addict
Addict

no takto, cvicenie brucha nijak neovplivnuje sposob ukladania tuku, ten je dany geneticky v dvoch rovinach vseobecne, ako chlapovi sa ti tuk viac hromadi na bruchu a bokoch ako na nohach a rukach, zeny to maju inak, dalej este ma kazdy geneticky dane ake mnozstvo tuku sa mu vobec uklada, niekto bude vzudy slachovity, niekto bude vzdy tucnejsi a potom su ludia s priam dokonalou atletickou postavou ktori budu vzdy svalnati...ked sa snazis pribrat vzdy sa ti ulozi nejake mnozstvo tuku, bez toho to v pdostate nejde, lebo aby si pribral musis zvysit kaloricky prijem a to ma za nasledok viac tuku...ale obmedzit sa to da tak ze sa bdues spravne stravovat, nebudes prijimat prazdne kalorie vo forme sladkosti, ochutenych malinoviek atd a budes sa snazit prijimat komplexne sacharidy ako je hneda ryza, grahamove pecivo atd, najviac sacharidov by mal clovek prijat hned po treningu a najmenej vecer pred spanim, ak k tomuto pridas pravidelne cvicenie nemal by si sa moc zaliat

ale pozor, to neznamena ze nemas cvicit brucho, brucho a spodny chrbat je absolutny zaklad akehokolvek sportu, bez precvicovania brucha a spodneho chrbtu sa skor ci neskor zranis
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

Vrtulnik Sranda ze vsetky svaly cvičíš na to aby sa ti zvacsili len brucho cvičíš aby sa ti zmensilo :-)
Napísať odpoveď