Tak po čase zase zakladam na Vašom fore tému, lebo sa cítim dosť zmätená. Možno ani nečakám odpovede a rady, len sa chcem podeliť o svoj príbeh. Koncom minulého roku som sa rozišla s priateľom. Po nejakých mesiacoch keď som sa z toho relatívne dostala som začala postrádať tie "milostné" rečičky a dostala som chuť na nejaký nezáväzný flirt. Tak som skočila na pokec. Ja viem, pokec

Ale našla som tam jedného príjemného chalana. CHvíľu sme si písali, potom sme si vymenili icq a facebook. Čo čert nechcel, zistili sme že bývame v panelákoch cez cestu, a vidíme si z okna do okna. Takže sem tam vybehneme do okna, zakývame si. Taký typický "detský" vzťah. Píšeme si každý večer, sem tam sa prezvoníme či pošleme sms, sem tam si zakývame a podobne. Toto sa deje už nejaký čas, tuším sú to tri týždne čo si píšeme a ja začínam cítiť že by som sa chcela stretnúť či zavolať alebo niekam to možno posunúť. Na druhú stranu však stále nie som vyrovnaná s rozchodom a po nociach často myslím na svojho bývalého. Mám plnú hlavu otáznikov - je vhodné sa už po troch týždňoch stretnúť s človekom s pokecu? Je vhodné po pol roku od rozchodu z ktorého som sa ešte nedostala vstúpiť do vzťahu? Mala by som mu povedať že ho mám rada? Nebude to zle pochopené keď sme sa ešte nestretli?
Aj keď ho nepoznám, cítim že máme spolu omnoho viac spoločného ako som mala so svojím ex priateľom keď sme sa dali dokopy. Už len to že bývame tak blízko seba. Všetky tie spomienky na detstvo, keď tam boli ešte preliezky čo už roky rokúce neexistujú a podobne. Paradoxom je, že nemáme na facebooku žiadnych spoločných priateľov a ani podľa výzoru sa nepoznáme. Napriek tomu že nás delí jediná cesta a chodník
obaja nad 20, rozdiel 2 roky