update: Nova doska ?
Re: Nove CPU ?
Nj. DX11 je náročné pre tu GK, ale CPU je super.
Tak a mozem poslat HDD naspat.
Skoda lebo som myslel ze Barracudy su spolahlive.
Čo mu je?
System zamrziava. Win 7 aj XP. 32 aj 64 bitova verzia. Komplet cerstvo nainstalovany windows bez vsetkeho a system prestava reagovat. Odpojil som mechaniku, vybral som pamate. Nakoniec som tam zapojil staru Barracudu 7200.8 250GB a bez problemov vsetko reaguje ihned bez zamrznutia.
Čo píše HD tune?
HDTune nic. A tiez som stiahol SeaTools. Pri prvom pokuse ked som dal spustit long test. Tak pri 80% to zamrzlo. Na druhy pokus to prebehlo v poriadku s tym ze ziadne errory neboli najdene. Fakt neviem kde moze byt chyba. Ale jednoznacne to poukazuje na chybny disk.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak a teraz zober WD Blue/Black 
To ma mrzí, no stáva sa aj to. Dosť často. HDD sú citlivé na všetko. Je to asi najviac kaziaci sa komponent.
Nevadi
Potom dam vediet ako sa to vyriesilo.
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2011, 16:51)
Takze zly HDD to nebude. Zostava uz len Pamat, MB alebo CPU..
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2011, 16:51)
Takze zly HDD to nebude. Zostava uz len Pamat, MB alebo CPU..
-
Thommas
Addict
Robí to aj na inom disku? Začal by som Memtestom.
Memtest som nechal bezat 2 hod a ziadny error.
-
Thommas
Addict
Iná inštalačka winu?
že by bol skapatý procesor, to je dosť malá pravdepodobnosť (malá, ale predsa tam je). Skôr MB ak ju upodozrievaš.
CPU sa mi zda byt v poriadku. Teploty su v pohode.
Mam na disku viacero systemov. A asi predvcerom mi pc zamrzlo pri vybere OS. Alebo napr. co su vyvedene na skrinke v predu USB porty. Zapojim tam napr. kluc a cely pocitac zamrzne. Ale to sa stava tiez len v nahodnych intervaloch.
Teraz napr. som kopiroval z externeho disku subory, pri tom browsing a nieco som chcel z plochy a plocha zamrzla a explorer not responding.
Mam na disku viacero systemov. A asi predvcerom mi pc zamrzlo pri vybere OS. Alebo napr. co su vyvedene na skrinke v predu USB porty. Zapojim tam napr. kluc a cely pocitac zamrzne. Ale to sa stava tiez len v nahodnych intervaloch.
Teraz napr. som kopiroval z externeho disku subory, pri tom browsing a nieco som chcel z plochy a plocha zamrzla a explorer not responding.
Skusal som 32 / 64. S SP1 aj bez... to iste stale. A jednoducho moj 4 rocny core 2 duo ktory mam tu vedla na stole (dal som ho do novej skrinky) reaguje na vsetko ovela rychlejsie a sviznejsie.Thommas napísal:Iná inštalačka winu?
Tak toto nie je určite normálne. Kamoš mal C2D E6600 (OC 3.0GHz) a tiez som mu odporucil Phenom II X4 840 + dosku MSI 760GM-E51 + tie Kingston ramky. Hovorí že rozdiel je viditeľný a hlavne v hrách (má MSI GTX460 768MB). kamoš je grafik, takže má popúšťaných veľa náročnejších aplikácii (corel, photoshop...), skype, hudba, prehliadač a nejake iné srandy súčastne a no problémo.
-
Thommas
Addict
Keď dáš OCCT Linpack, zamrzne stroj alebo dá error? (aspoň hodinku)
Pravdu povediac sa to bojim zapnut
Nezhori mi stroj ? Pri Prime95 som mal teploty 58 stupnov po 15 minutach.
-
Thommas
Addict
Nie.
Ok po troch reklamaciach mam konecne naspat peniaze za dosku. (Aleluja...)
Takze potrebujem vybrat nieco dobre, stabilne a nieco co uz nebude robit problemy. Aku dosku odporucate ?
Cena max 80 EUR. Z tychto shopov mozem brat: atcomp.sk pripadne agem.sk
Takze potrebujem vybrat nieco dobre, stabilne a nieco co uz nebude robit problemy. Aku dosku odporucate ?
Cena max 80 EUR. Z tychto shopov mozem brat: atcomp.sk pripadne agem.sk