Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
ono je to cele iba o tomto procese:
1/objemovka
2/rysovacka
a stale dokola
1/objemovka
2/rysovacka
a stale dokola
Poviem ti tak,ja som zo zaciatku robil brusaky a tieto veci,ale nevidel som v tom zmysel lebo mi brucho aj tak rastlo,lebo som cvicil naberaci trening a papkal som vsetko co som videl
... teraz necvicim vobec brucho,lebo keby sa tam dalo dako nenaberat tak to robim ... ked nechces priberat na bruchu,tak papkaj vyvazenu stravu,bohatu na ciste proteiny,bez zbytocnych tukov a mastnyxch jedal ... tak budes mat kocky na bruchu,ja ich mam,mam brucho ako skala ... ale co ked su pod vrstvou tuku
keby som chcel aby ich bolo vidno,musim upravit stravu,upravit trening,zacat behat,bicyklovat atd a to mi nestoji zato aby som stratil ten ako taky objem co mam.
Čaute chalani dnes som videl jedno video o kreatíne a tam hovoril že ho možno brať až od 18 rokov. Bude neako vadiť ak mám 17 a začnem ho brať? Chcel by som s ním začať od októbra/novembra
Filipito: Nemalo by to vadiť, skôr bude vadiť ak cvičíš len 3mesiace...
v októbry to bude 9 mesiacov
Ja som tiež chcel začať brať kreatín cez leto, ale zatiaľ kým mi to ide celkom v pohode aj bez kreatínu, tak ho ešte nejdem objednávať, asi až tak v septembri, alebo až cez zimu...
jj tréner mi ho poradil na poriadnu objemovku, to začnem niekedy pred zimou lebo teraz sa potím ako prasa a nemalo by to až taký zmysel
To sú pi*****, kreatín je normálna látka, telo ho produkuje aj samé.Filipito napísal:Čaute chalani dnes som videl jedno video o kreatíne a tam hovoril že ho možno brať až od 18 rokov. Bude neako vadiť ak mám 17 a začnem ho brať? Chcel by som s ním začať od októbra/novembra
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
keď sme pri tom kreatíne tak kamoš začal chodiť pred týždňom do posilky a chce brať kreatín, bude to mať nejaký účinok? chce cez leto trošku ''nafučať'' 
Myslíš že cvičí len 1 týždeň a chce začať brať Kreatín? Ak hej, tak mu povec nech dr*e na to, lebo zo začiatku nabere poriadne aj bez kreatínu, radšej nech si kúpi Protein/Gainer (podľa postavy).
//: A ak si myslí že behom prázdnin bude mať telo ako profesionálny kulturista, tak nech tiež dr*e na to...
//: A ak si myslí že behom prázdnin bude mať telo ako profesionálny kulturista, tak nech tiež dr*e na to...
LOL, to môže rovno sypať do hajzla. Kreatín ťaha vodu do SVALOV, takže preto treba mať niečo odcvičené, treba mať nejaké SVALY, aby mal účinok.
A nejaký mini šľachovitý úpon nie je sval.
A nejaký mini šľachovitý úpon nie je sval.
-
martinez13
Light Professional
jasne jasne, radšej sa spýtam ako by mal vyhodiť za to peniaze a nemať žiadny účinok.. dikes
dodrbal som si rameno zase, presilil som si zase vazivo v ramene okolo klbu, inak povedane rotator. co mi odporucite okrem toho aby som dal pauzu. tu su veru nedam, kedze som pauzoval asi mesiac. objednal som si uz po roku znova Glucosamin MSM a pod. aby som si obnovil chrupavku.
Tieto kĺbovky nie sú lieky, sú na prevenciu a ich účinok je až po dlhodobejšom užívaní, takže tým to nijak nevyriešiš.
ventilare
ja som to mal tiez a dlhodobo. Vyriesila to iba naozaj dlha prestavka /cca 2-3 mesiace/ a po zotaveni to neprehanam s vahami.
ja som to mal tiez a dlhodobo. Vyriesila to iba naozaj dlha prestavka /cca 2-3 mesiace/ a po zotaveni to neprehanam s vahami.
-
vrtulnik
Medium Professional
Uz mi prisiel ten Mutant (jahodovo-bananovy) aj so sejkrom + Kompava EnergoFit.
Dal som si jednu davku Mutantu a mam dost...
Ake balenie mutantu ? 2,5 kila ? ci kolko ? mozno si to tu pisal ale som to prehliadol ... za aku cenu ?vrtulnik napísal:Uz mi prisiel ten Mutant (jahodovo-bananovy) aj so sejkrom + Kompava EnergoFit.![]()
Peto - http://www.protein.sk/mutant-mass-profe ... p-364.html
2 a pol kilové sú len proťáky, (Mutant whey mám akurát doma a lepší proteín som zatiaľ nemal)
2 a pol kilové sú len proťáky, (Mutant whey mám akurát doma a lepší proteín som zatiaľ nemal)
ja podla seba viem ze to mam chronicke. boli ma to tiez mesiac a potom prestane a po case ak dam vacsiu vahu a urobim zly pohyb tak ma to zase zacne boliet. ja som sa len odporucanie ci mate nato nieco specialne okrem oddychu ale vidim ze ani nie.
ano viem ze klbovky su na dlhsie uzivanie, mam to stale preventivne min. 1 2x do roka aby som si neznicil az tak klby a aby som im dodal troska vitaminu.
ano viem ze klbovky su na dlhsie uzivanie, mam to stale preventivne min. 1 2x do roka aby som si neznicil az tak klby a aby som im dodal troska vitaminu.
-
vendo
Guru
mne natrhnute svaly v ramene pomohol zregenerovat kreatin, alebo blba zhoda nahod ktora sa stala tyzden po zacati kreatinovej kury
aj ked je to tazke povazovat podla mna za nahodu ked to rameno som mal take 5 mesiacov
aj ked je to tazke povazovat podla mna za nahodu ked to rameno som mal take 5 mesiacov