Využitie rámky
Využitie rámky
mám problém ked mam zaplí google chrome ...... v procesoch je asi 8x a nechápem prečo pritom viužíva dost vela ram a zataženie ked mam zaplý google chrom je 42% je to dost no potrebujem poradiť čo s tým
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Využitie rámky
Skús Malwarebytes spustiť na fullscane čo to dá. Addony máš aké?
Kazda otvorena karta v chrome zere ram zvlast..kolko zozere zalezi aj od otvorenej stranky..kolko mas ram?ak okolo 2GB tak na tom nie je nic zvlastne.
Rám mam 4Gb a okná ked som to screenoval som mal otvorené 3 a ak sa pozreš je tam 8či kolko procesovbalthier napísal:Kazda otvorena karta v chrome zere ram zvlast..kolko zozere zalezi aj od otvorenej stranky..kolko mas ram?ak okolo 2GB tak na tom nie je nic zvlastne.
ale tych 45% ti nezere len chrome ale vsetky ostatne procesy..Mas otvorenych 94 procesov
a najviac mi bije do oci ten skype..ostatne chrome procesy su rozsirenia..povypinaj vsetky nepotrebne procesy ja ich mam asi o polovicu menej aj to je uz vela
balthier napísal:ale tych 45% ti nezere len chrome ale vsetky ostatne procesy..Mas otvorenych 94 procesova najviac mi bije do oci ten skype..ostatne chrome procesy su rozsirenia..povypinaj vsetky nepotrebne procesy ja ich mam asi o polovicu menej aj to je uz vela
skus si pustit na youtube pesnicku a zistis ze cim narocnejsia stranka tim viac zere..tych 40 dalsich procesov ti urcite zere viac ako polovicu.. a 50% mas aj tak volnych tak neviem co riesis 
Ja mám tak isto veľa procesov Chrome. Dnes to robia skoro všetky prehliadače. Mám pocit, že vďaka tomu dokážu pracovať rýchlejšie.
Btw, keď máš otvorený Chrome stlač Shift+ESC a ukáže ti každý jeden proces, čo je konkrétne.
Btw, keď máš otvorený Chrome stlač Shift+ESC a ukáže ti každý jeden proces, čo je konkrétne.
oky tak dik a určite sa nieak postarám o tých cca 40zbytočných processov