Fotografia - vaše fotky
-
lekoklatik
VIP
Re: Fotografia - vaše fotky
2 foto rulez, hlavne kvôli farebnosti. Inak som tam pre mňa nič zaujímavé nevidel.
pár fotiek z výtvarného plenéru ateliéru grafického dizajnu a multimédií na fakulte informatiky masarykovej univerzity v brne (AGDaMM FI MU)...
lokácia - Telč
vybral som skôr šialenosti alebo aspoň trochu zaujímavé fotky... základné cvičenia typu "krajina", "socha", "detail architektúry" som tento rok úspešne bojkotoval a fotil som iné veci
celkovo to hodnotím kladne... oddýchol som si od reportážnych fotografií z nudných akcií a vyskúšal som si nejaké nové veci, ktoré ma celkom chytili a chcel by som sa im venovať... uvidíme
lokácia - Telč
vybral som skôr šialenosti alebo aspoň trochu zaujímavé fotky... základné cvičenia typu "krajina", "socha", "detail architektúry" som tento rok úspešne bojkotoval a fotil som iné veci
celkovo to hodnotím kladne... oddýchol som si od reportážnych fotografií z nudných akcií a vyskúšal som si nejaké nové veci, ktoré ma celkom chytili a chcel by som sa im venovať... uvidíme
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
no nevim maky, striedas fasa fotky s kokocinami 
napr. 1. je super a druha je cvak, takisto predposledna a posledna
napr. 1. je super a druha je cvak, takisto predposledna a posledna
Mne sa paci ten napad s rukami hlavne. A aby som nebol uplne mimo pridam nieco co som nafotil v belgicku nejake street fotky ak sa tomu da tak povedat
zelo ty kár... druhá a posledná sú cvak... ale sú tam aby bolo vidno, že sa tam aj robili také veci... predposledná cvak nie je... fotilo sa to asi 20x s rôznymi nasvieteniami a efektami... napríklad na tejto je 7 zábleskov na postavy a potom ešte niekoľko na stromy... makačka ako sviňa
-
jin
VIP
Maki:
Jednotka: Me Gusta nápad, aj prevedenie je fajn, jediné, čo mi tam trochu vadí je málo kresby na pravej postave. Pri tej ľavej vyzerá, ako dokreslená. Tej ruke chápem kvôli tieňom, no líce, čelo, nos a oblasť pod nosom bez kresby..eeh. Ale to je len môj deformovaný ephoťácky point of view
Dvojka: Hmm...no cvak, čo dodať...
Trojka: Veľmi good, niet čo vytknúť. Páči sa mi farebná kombinácia, je to dobre nasvietené, evidentne to vystihlo zámer. Keby som si mal rypnúť odstránil by som z vrchu fotky tie dve oranžové oblasti, no to je len taká drobnosť.
Štyri: Makimu to silno j**e v štýle strobist! Like!
Päť: Kompo, modelka, nasvietenie fajn, farebnosť OK, ale zasa ten prepal na tvári. Neverím tomu, že sa tomu v Lightroome nedalo pomôcť.
Šesť: Toto mi nejako nesadlo...neviem prečo, tá fotka na mňa nepôsobí dobre.
Sedem: Niet čo vytknúť. Vidno, že ste sa pohrali s nasvietením, experimentovali s protisvetlom, svietili na stromy a podobne.
Osem: Cvak no
Príjemná zmena u Teba
Jednotka: Me Gusta nápad, aj prevedenie je fajn, jediné, čo mi tam trochu vadí je málo kresby na pravej postave. Pri tej ľavej vyzerá, ako dokreslená. Tej ruke chápem kvôli tieňom, no líce, čelo, nos a oblasť pod nosom bez kresby..eeh. Ale to je len môj deformovaný ephoťácky point of view
Dvojka: Hmm...no cvak, čo dodať...
Trojka: Veľmi good, niet čo vytknúť. Páči sa mi farebná kombinácia, je to dobre nasvietené, evidentne to vystihlo zámer. Keby som si mal rypnúť odstránil by som z vrchu fotky tie dve oranžové oblasti, no to je len taká drobnosť.
Štyri: Makimu to silno j**e v štýle strobist! Like!
Päť: Kompo, modelka, nasvietenie fajn, farebnosť OK, ale zasa ten prepal na tvári. Neverím tomu, že sa tomu v Lightroome nedalo pomôcť.
Šesť: Toto mi nejako nesadlo...neviem prečo, tá fotka na mňa nepôsobí dobre.
Sedem: Niet čo vytknúť. Vidno, že ste sa pohrali s nasvietením, experimentovali s protisvetlom, svietili na stromy a podobne.
Osem: Cvak no
Príjemná zmena u Teba
-
zelovoc
Darca
maki: ty kár, predposlednu som nemyslel ako cvak ale ako dobru v porovnani s poslednou.
jááááj
tak píš ako človek 
-
zelovoc
Darca
ked s tebou sa to neda 
-
jamesiq
Medium Star
No neviem ale ja by som ta asi nemal rad zato 
zarábať treba...
-
zelovoc
Darca
och boze, ved vsetky s nim trtkali len kvoli prachom. kur*y su to.
btw, nevie niekto ako sa pouziva toto?
btw, nevie niekto ako sa pouziva toto?
-
chlapec10
Addict
tusim sa s tym foti
alebo co konkretne potrebujes vediet ako funguje
PS: Ano su... ale aspon som kvoli nim stravil par dni pri mori
PS: Ano su... ale aspon som kvoli nim stravil par dni pri mori
-
hojko
Site Admin
Toto je tema o fotkach a nie o dokumentacii k fotoaparatu.
-
masterdead
SysAdmin
Priklad ako sa da silnou motivaciou pokazit blesk 
(zabudnute nastavene vysoke ISO)
(zabudnute nastavene vysoke ISO)
Pokazeny urcite nie, mne sa ta fotka paci prave preto, ze sa odlisuje od ostatnych, kde ludia fotili blesky. Na ulici to vyzera ako cez den a ta ziara v hornej tretine posobi nadprirodzene 
-
masterdead
SysAdmin
Dik. Ono keby to mozno udrelo dalej, tak okolo 500m-1km tak by to bolo lepsie, svetlo by nebolo take silne. Toto bolo u susedov vzdialenych cca 150m vzdusnou ciarou.GothaR napísal:Pokazeny urcite nie, mne sa ta fotka paci prave preto, ze sa odlisuje od ostatnych, kde ludia fotili blesky. Na ulici to vyzera ako cez den a ta ziara v hornej tretine posobi nadprirodzene
Aku clonu si tam mal? Ostril si manualne alebo automatika? Ale vyhlad mas super...DeJF napísal:dalši priklad
ja som zase správne nezaostril ^^