externy HDD - dobra cena + kvalita
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: externy HDD - dobra cena + kvalita
Na dáta to máš jedno. Akurát USB 2 a 3 by som bral 3 pre rýchlejší presun súborov.
ja som si myslel ze na 7200 otackovom sa mi budu zapisovat udaje rychlejsie ako na 5400rpm.v com je potom vlastne rozdiel?
-
Thommas
Addict
O niečo rýchlejšie, ale v dnešnej dobe je to +- jedno pri dátových diskoch.
V prístupovej dobe. Ta ťa ale nemusí zaujímať, keďže disk bude určený na dáta. Keby bol na systém, tak medzi 7200ot. diskom a 5400ot. diskom by bol veľký rozdiel. (v celkovej rýchlosti OS, načitávani, otváraní aplikácii atď)nosooo napísal:v com je potom vlastne rozdiel
-
hojko
Site Admin
Thommas: Stale si mi neodpovedal na otazku, ktoru som tu napisal: http://www.hojko.com/post1680552.html#p1680552
-
Thommas
Addict
Veľkým predajcom nie, ale vlastnou skúsenosťou (čo mám aj doma KO disky) by som vedel.
ok dakujem 
nemate nahodou niekto skusenosti s tymto diskom?je dobry a oplati sa kupit?
popripade nieco ine v tej cenovej kategorii
http://www.alza.sk/pevne-disky/externi/ ... 192808.htm
nemate nahodou niekto skusenosti s tymto diskom?je dobry a oplati sa kupit?
popripade nieco ine v tej cenovej kategorii
http://www.alza.sk/pevne-disky/externi/ ... 192808.htm
-
hojko
Site Admin
Thommas: Takze fakticky tvoje tvrdenie o WD sa zaklada na tom, ze mas doma nejaky funkcny WD disk a potom este nejaky iny, ktory sa zhodou okolnosti pokazil. Takze pre teba plati - to co mam doma, to je najlepsie. Skvele argumenty 
nosooo: Miesto zbytocnych otazok v tejto teme si si jeden uz mohol konecne kupit a bol by pokoj. Cakas, ze sa tu ku kazdej znacke a ku kazdemu typu teraz ludia vyjadria??? Ak tak, najdi si laskavo recenzie na internete a precitaj si ich.
nosooo: Miesto zbytocnych otazok v tejto teme si si jeden uz mohol konecne kupit a bol by pokoj. Cakas, ze sa tu ku kazdej znacke a ku kazdemu typu teraz ludia vyjadria??? Ak tak, najdi si laskavo recenzie na internete a precitaj si ich.
hojko: Pokial dobre vidim tato tema je v sekcii poradna pri kupe,tak sa radim s ostatnymi.mna nezaujimaju ziadne recenzia,podstatnejsie su pre mna skusenosti ludi.nevidim nic zle v tom ked sa spytam par otazok,vsak na toto to tu je.hadam si nekupim daku chu****.keby som sa do tych diskov vyznal tak tu neriesim nic.
btw pytal som sa na jeden konkretny disk,ktory ma zaujal po dlhsom hladani,tak nechapem co tu riesis
btw pytal som sa na jeden konkretny disk,ktory ma zaujal po dlhsom hladani,tak nechapem co tu riesis