F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
talentovany by sa mohol nazvat pred 5 rokmi. zatial vsade kde hral zaostal za ocakavaniami. podla mna je to prehnana cena
-
Steven666
King
V minulej sezóne bol spolu z Youngom ťahúňom Aston Villy. A kde prosím ťa zaostal za očakávaniami, keďže predtým nepôsobil v žiadnom top týme?
-
guess.whoo
Redeemer
no prave..mal patrit k tahunom..kam to aston villa dotiahla? nikam..a prave na tychto dvoch hracov sa spoliehali
-
Steven666
King
hádam to nechceš zvaliť na Younga a Dowinga že skončili v tejto sezóne v druhej polovici tabuľky? Som presvedčený, že Dalglish z neho urobí ešte lepšieho futbalistu ako je teraz.
-
guess.whoo
Redeemer
ved nielen na nich. cele muzstvo hralo zle a ked potrebovalo tak ich nepotiahli. to je vsetko...btw je uz niekde potvrdeny ten prestup? lebo na sky sports ani na give me football nic nie je. iba na pofidernych spekulativnych strankach kde som to uz cital 2x toto leto a vzdy za inych okolnosti...
-
master23
Light Professional
tak mne sa prestupy Liverpoolu moc nezdaju, predsa Liverpool nerobil velmi dobru pracu, da sa povedat hroznu, s nakupmi pocas Benitezovho vladnutia. Z Benitezovych cca 50 nakupov sa vydarilo len par : Pepe Reina,Alonso, Mascherano, Torres, Skrtel a este mozno nejaki ako Agger, a podobni hraci, ale to su zas neni ziadni extra hraci.
a moc neverim ani terajsim prestupom Lpoolu, predsa Carroll za 35 mil libier, Henderson za 20, Downing za 20 a Adam za nejake drobne.
Carroll moze byt skvely v buducich rokoch, ale tie peniaze, tak to je moc.
Henderson mi nepripada na taky talent, aby som zanho zaplatil 20 milionov, navyse ked som ho videl hrat teraz v u-21, tak to bola katastrofa.
Downing- ako to tu uz bolo spominane, je to priemerny hrac, pre klub zo stredu tabulky, nie pre klub co chce hrat o titul a LM.
Adam- jemu z tychto najviac verim, ale nemyslim si taktiez, ze je to hrac pre takyto klub.
na tychto nakupoch vidiet, ze chcu mat, co najviac anglicanov , to sa mi paci ale uvidime ci to prinesie uspech.
a moc neverim ani terajsim prestupom Lpoolu, predsa Carroll za 35 mil libier, Henderson za 20, Downing za 20 a Adam za nejake drobne.
Carroll moze byt skvely v buducich rokoch, ale tie peniaze, tak to je moc.
Henderson mi nepripada na taky talent, aby som zanho zaplatil 20 milionov, navyse ked som ho videl hrat teraz v u-21, tak to bola katastrofa.
Downing- ako to tu uz bolo spominane, je to priemerny hrac, pre klub zo stredu tabulky, nie pre klub co chce hrat o titul a LM.
Adam- jemu z tychto najviac verim, ale nemyslim si taktiez, ze je to hrac pre takyto klub.
na tychto nakupoch vidiet, ze chcu mat, co najviac anglicanov , to sa mi paci ale uvidime ci to prinesie uspech.
-
guess.whoo
Redeemer
adam je hrac na 50-70 minut. vzdy ked som ho videl bol v zapase minimalne pol hodinu neviditelny, co si stredovy zaloznik nemoze dovolit. navyse hral v podpriemernom muzstve kde vynikal, myslim, ze v time ako je Lpool dlho nevydrzi a poputuje kam patri
Veď to zverejnil oficiálny web Liverpoolu.. Asi by som to tu nedával ...
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2011, 14:23)
Aguero v ManShitty.. Ďaľšia zničená kariéra...
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2011, 14:23)
Aguero v ManShitty.. Ďaľšia zničená kariéra...
-
master23
Light Professional
tak to uvidime ci dalsia znicena kariera, tazko teraz povedat.
ale ManCity ma skor ine problemy koli ich hluposti. problemy asi ani nie, lebo penazi maju kopu.
trojica Adebayor, Bellamy a Santa-Cruz maju dokopy 390,000 EUR/tyzden. A jediny ochotny je snad odist Adebayor.
Ak tito hraci odmietnu prestupit, tak ManCity na nich pekne prerobilo. Adebayor ma 180,000 EUR/tyzden, oni su fakt neni kompletny v tom klube.
som zvedavy kolko bude zarabat Aguero.
ked to len tak priblizne preratam, tak na trojici Ade, Bellamy, Santa-Cruz tak City na nich minuli cca 100 mil eur. a spolu dali 20 golov, a to 15 z toho dal Ade v jeho prvej sezone za City, kedy sa mu este darilo.
k nim mozem este zaratat aj Dzekove 3 goly a 40 mil eur za prestup, a salary tak tipujem cca 170,000 EUR. Ale Dzekovi tam je len pol roka, a on ma na to. City neskutocne vela penazi minulo na nie velmi vhodnych hracov.
ale ManCity ma skor ine problemy koli ich hluposti. problemy asi ani nie, lebo penazi maju kopu.
trojica Adebayor, Bellamy a Santa-Cruz maju dokopy 390,000 EUR/tyzden. A jediny ochotny je snad odist Adebayor.
Ak tito hraci odmietnu prestupit, tak ManCity na nich pekne prerobilo. Adebayor ma 180,000 EUR/tyzden, oni su fakt neni kompletny v tom klube.
som zvedavy kolko bude zarabat Aguero.
ked to len tak priblizne preratam, tak na trojici Ade, Bellamy, Santa-Cruz tak City na nich minuli cca 100 mil eur. a spolu dali 20 golov, a to 15 z toho dal Ade v jeho prvej sezone za City, kedy sa mu este darilo.
k nim mozem este zaratat aj Dzekove 3 goly a 40 mil eur za prestup, a salary tak tipujem cca 170,000 EUR. Ale Dzekovi tam je len pol roka, a on ma na to. City neskutocne vela penazi minulo na nie velmi vhodnych hracov.
-
guess.whoo
Redeemer
dzeko nema podla mna ani 100k..ale nic to nemeni na fakte, ze sa pre mna city stali anglickym realom
-
DanielDevil
Addict
guess.whoo napísal:dzeko nema podla mna ani 100k..ale nic to nemeni na fakte, ze sa pre mna city stali anglickym realom
Man City ponúka podľa britských médií Balkáncovi zmluvu na päť rokov a 116-tisíc eur týždenne.
Pravda je, že Shitty aj Čukotka majú zazobaných majiteľov z ktorých ťažia... Neviem presne ako je na tom Abramovič, ale Mansour má neobmedzené možnosti čo sa týka financií. Som zvedavý či to FFP (financial fair play) dokáže obmedziť, pretože Mansour s tým bude vedieť vy*ebať cez ETIHAD bude dorovnávať straty. Viacero klubov už dalo podnet na prešetrenie takže som veľmi zvedavý ako to dopadne.
-
master23
Light Professional
tak Pastore zrejme do PSG. som rad, lebo PSG je moj oblubeny klub z FRA, a dalej som fanusik Chelsea, a som rad, ze nejde prave do CFC.
proste v CFC neni prenho miesto, tym nemyslim, ze by nemal na zaklad. on hra taky post, ktory Chelsea nepotrebuje/nepouziva.
Pastore je taky playmaker, co hra pod utocnik-om/mi. a vo formaci 4-3-3 taky post neexistuje. a za tie peniaze som aj rad, ze nejde do Chelsea.
ak by mal hravat na kridle, tak to mozme kupit niekoho ovela lacnejsie. najradsej by som bol za Adam Johnsona- Anglican, pomerne mlady vek, skusenosti, kvalita. Chelsea staci kludne jedna posila, a to prave kridlo typu AJ.
//ja si praveze myslim, ze nikam nepojde, ale chcem ho v Chelsea.
proste v CFC neni prenho miesto, tym nemyslim, ze by nemal na zaklad. on hra taky post, ktory Chelsea nepotrebuje/nepouziva.
Pastore je taky playmaker, co hra pod utocnik-om/mi. a vo formaci 4-3-3 taky post neexistuje. a za tie peniaze som aj rad, ze nejde do Chelsea.
ak by mal hravat na kridle, tak to mozme kupit niekoho ovela lacnejsie. najradsej by som bol za Adam Johnsona- Anglican, pomerne mlady vek, skusenosti, kvalita. Chelsea staci kludne jedna posila, a to prave kridlo typu AJ.
//ja si praveze myslim, ze nikam nepojde, ale chcem ho v Chelsea.
-
DanielDevil
Addict
dúfam že to nie je pravda
http://sport.aktuality.sk/clanok/116406 ... ru-united/
-
master23
Light Professional
DanielDevil: si fanusik man utd a nechces Sneijdera v time?
alebo nemas rad man utd a nechces aby Sneijder bol v MUTD a tym padom ich zlepsil?
alebo si fanusik Interu a nechces ho stratit?
ja si osobne myslim, ze ked tam prestupi, tak Man Utd bude este silnejsi nez minuly rok.
Ja som neni fanusik Utd, neni som ani ich hater, ale ked tam prestupi Sneijder, tak to bude velmi silny tym.
Akurat som zvedavy ako to vyriesia s kridlami. Maju tam Naniho, Younga, Valenciu. Zial tato trojica asi tazko bude moct spolu nastupit, jedine, ze by Young alebo Nani hrali pod Rooneym, ale tym padom by zas Chicharito nemohol hrat. Plus maju este Parka Ji Sunga, tento hrac je u mna velmi vysoko, velmi disciplinovany, behavy, nestazuje aj ked nehrava, proste to je velmi dobry hrac a skvela alternativa.
Ak by tam teda Sneijder prestupil tak by akurat mal SAF dilemu koho dat ku Sneijderovi, zrejme Carrick alebo Fletcher.
// este tu nebol spominany prestup Thibauta Courtoisa do Chelsea. Teraz bude minimalne rok hostovat v Atletico Madrid.
Ked som videl jeho video na Youtube, tak mal neskutocne zakroky a to vsetko z jednej sezony.
Je to velmi talentovany brankar. Zial Cech moze hrat kludne 5-10 rokov este v CFC. takze ak sa nic nestane nepredvidatelne, alebo Courtois vyuzije prilezitosti v CFC, tak kludne moze byt jednotka.
alebo nemas rad man utd a nechces aby Sneijder bol v MUTD a tym padom ich zlepsil?
alebo si fanusik Interu a nechces ho stratit?
ja si osobne myslim, ze ked tam prestupi, tak Man Utd bude este silnejsi nez minuly rok.
Ja som neni fanusik Utd, neni som ani ich hater, ale ked tam prestupi Sneijder, tak to bude velmi silny tym.
Akurat som zvedavy ako to vyriesia s kridlami. Maju tam Naniho, Younga, Valenciu. Zial tato trojica asi tazko bude moct spolu nastupit, jedine, ze by Young alebo Nani hrali pod Rooneym, ale tym padom by zas Chicharito nemohol hrat. Plus maju este Parka Ji Sunga, tento hrac je u mna velmi vysoko, velmi disciplinovany, behavy, nestazuje aj ked nehrava, proste to je velmi dobry hrac a skvela alternativa.
Ak by tam teda Sneijder prestupil tak by akurat mal SAF dilemu koho dat ku Sneijderovi, zrejme Carrick alebo Fletcher.
// este tu nebol spominany prestup Thibauta Courtoisa do Chelsea. Teraz bude minimalne rok hostovat v Atletico Madrid.
Ked som videl jeho video na Youtube, tak mal neskutocne zakroky a to vsetko z jednej sezony.
Je to velmi talentovany brankar. Zial Cech moze hrat kludne 5-10 rokov este v CFC. takze ak sa nic nestane nepredvidatelne, alebo Courtois vyuzije prilezitosti v CFC, tak kludne moze byt jednotka.
-
DanielDevil
Addict
som fanúšik United a nie je to pre mňa dôvod na oslavu, Sneijderov herný prejav mi nejako nechutí a má už 27 čo nie je málo, určite zaňho vyvalili veľké peniaze, za ktoré by sa dal získať mladší perspektívnejší hráč, no veď uvidíme, možno z neho SAF spraví hráča ktorého si viac oblúbim...čo sa týka tých krídiel sám som zvedavý ako to vyriešia, Nani už ku koncu sezóny hrával pomenej a hovorilo sa o jeho odchode, čo však on sám poprel, podľa mňa budú hrávať prednostne Young a Valencia, ale pri tak nabitom programe ako máva United určite dostanú šancu aj Nani a Park, prípadne ak niekto nedajbože vypadne dlhodobo (zranenie) ako min. rok Valencia, prípadne karty...ale veď ako som spomínal budú hrať ligu, LM, FA Cup, English Cup...
-
Steven666
King
Ak je to pravda tak united majú titul, ten tým bude neskutočný.
-
DanielDevil
Addict
tak ako som spomínal Young asi dostane svoju šancu od začiatku
ten tím je silný každý rok a to aj kvôli tomu že keď už odtiaľ nejaký hráč odíde tak preto lebo končí futbalovú kariéru, prípadne United nemajú záujem o spoluprácu, výnimočne tento rok nakupovali lebo odišiel Giggs, Scholes a Van der Saar a myslím že budúci rok sa môže kludne stať že nepríde nikto, prípadne 1 hráč, uvidíme
Steven666 a kedy nebol?"Ashley může hrát na více postech, není to hráč jedné role. Je schopen hrát vpravo, vlevo, za útočníkama, takže máme spoustu možností kde ho nasadit. Ale ze začátku bude hrát na levé straně zálohy," prohlásil Ferguson.
Možná si myslíte že nebude hrát, ale má schopnosti okamžitě nastoupit v základu. Určitě dostane šanci, je to naše budoucnost."
-
Steven666
King
Giggs bude hrať aj túto sezónu. http://www.eurofotbal.cz/clanky/giggs-j ... ok-140413/
Ja len vravím že teraz výrazne omladili káder a nakupujú vo veľkom, ale minulú sezónu podľa nedominovali až tak ako sa na majstra patrí (môj osobný názor).
Ja len vravím že teraz výrazne omladili káder a nakupujú vo veľkom, ale minulú sezónu podľa nedominovali až tak ako sa na majstra patrí (môj osobný názor).