Windows 7
Re: Windows 7
cawte ... tak mam problem ... ked dam START a je tam rychle vyhladavanie dam si vyhladat ale nevyhladava mi to v suborochy iba v aplikaciach ... kde sa to da nastavit alebo co s tym mam robit ?
dakujem ... a kde sa da otovrit klasicke vyhladavanie a bnie len to male rychle ... dakujem ...
otvor si prieskumnik a CTRL+F.
Mňa by zaujímalo prečo sa mi nikdy nepodarí stiahnuť Internet Explorer 9? Či už cez Web(Browserov som skúsil habadej) A cez aktualizácie to isté.Nejedná sa len o tento jeden produkt on MS ale aj o Msn etc.
Myslím si že je problém v tom že mám EN OS a WiFi.Neviem prečo, ale áno.
Čo by ste mi odporučili?
Čo by ste mi odporučili?
Ako mozes dobrovolne a z vlastnej vole stahovat IE? Ci to nove sadomaso praktiky?:)Rayiner napísal:Mňa by zaujímalo prečo sa mi nikdy nepodarí stiahnuť Internet Explorer 9? Či už cez Web(Browserov som skúsil habadej) A cez aktualizácie to isté.Nejedná sa len o tento jeden produkt on MS ale aj o Msn etc.
Čo by ste mi odporučili?
Mmartin = IE patrí k volitelným aktualizáciám ktoré nie sú poviné... svojím spôsobom nemusíš aktualizovať nič ak nechceš...
A nejak nerozumiem tomu, že mám Anglický operačný systém a wifi tak preto mi nejde stiahnuť IE?
aj tak rozhodne by som nechcel IE stiahni si chrome alebo operu... mozzilu nemám rád
A nejak nerozumiem tomu, že mám Anglický operačný systém a wifi tak preto mi nejde stiahnuť IE?
aj tak rozhodne by som nechcel IE stiahni si chrome alebo operu... mozzilu nemám rád
Chlapci, hovorím o tom že mi to nejde stiahnúť ani nainštalovať.Nehovorím že to budem využívať...
a načo ti to teda je? zbytočných 37,3 MB navyše
k tomuto:
"a načo ti to teda je? zbytočných 37,3 MB navyše"
omyl. inštalácia IE prináša veľa updatov pre samotný explorern nakoľko j s ním MSIE zviazaný.
nikto nie je potom nútený MSIE používať.
jediné čo by som z toho vynechal, je KB976002 - otravná funkcia browser choice.
"a načo ti to teda je? zbytočných 37,3 MB navyše"
omyl. inštalácia IE prináša veľa updatov pre samotný explorern nakoľko j s ním MSIE zviazaný.
nikto nie je potom nútený MSIE používať.
jediné čo by som z toho vynechal, je KB976002 - otravná funkcia browser choice.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zdravim uz dlhsie ma trapi mini aplikacia mouse meter.neviete ako to spojazdnit? 
- Prílohy
-
- myska.png (7.96 KiB) 1331 zobrazení
Ja by som sa rád opýtal.Dá sa na verzí Windows 7 Home Premium 32bit EN prehodiť Anglická lokalizácia na Českú alebo Slovenskú? Dík.
Dá ale blbne to... aj ja by som chcel prejsť zo SVK na ENG.
Inak pochybujem, že by si si kúpil anglický windows(hej aj ja sa pýtam, že prečo mám slovenský
)
tak ako si si zohnal ten prvý zožen si aj slovenský
Inak pochybujem, že by si si kúpil anglický windows(hej aj ja sa pýtam, že prečo mám slovenský
Kde sa vo win7 nastavuje chovanie notbuku pri sklopeni displeja?
notbuk
hľadaj v "možnosti napájania"
//pre karmistu: "notbuk" sa nepíše ani "slengovo"
hľadaj v "možnosti napájania"
//pre karmistu: "notbuk" sa nepíše ani "slengovo"
-
JeffHardyy
Light Professional
serus...inštaloval som teraz 64bit ultimate WIN 7 a mám ho anglicky..skúšal som cez aktualizacie dať SK aj manualne a vôbec nejde nadstaviť...môže to byť tým že to je od zakladu ENG windows?
//beardie: nie,ale už som to poriešil,na tretí krat sa mi nainštalovala uspešne
//beardie: nie,ale už som to poriešil,na tretí krat sa mi nainštalovala uspešne
Takže MS to nejak urýchlil, ale ACM už W7 nemá... včera som si odtiaľ ešte bral 32 bitovú verziu a dnes už tam je len Vista a XP.... takže sorry za milné info.
Ahojte mam taky problem
Tyzden,dva mi isiel Windows 7 pohode.
Potom pocas hrania ale aj uz ked som na internete sa mi hocikedy zacali objavovat blue screeny a s restartom PC.Blue screeny sa neobjavuju pravidelne niekedy to moze byt po 15 min a niekedy po niekolkych hodinach a niekedy vobec..
Zostava
Inter core 2 duo E8500 3,1ghz
4GB DDR2 RAM 1066Mhz(Obmedzené na 800)
Nvidia gtx 260 896mb
Power corsair 650W
1000GB externy HDD
Zakladna doska:Gigabyte P43-ES3G
V com moze byt prosim vas problem?V RAMkach,ze ich mam obmedzene na tych 800?Alebo nieco v biose?Pomohlo by keby preinstalujem windows 7?
Tyzden,dva mi isiel Windows 7 pohode.
Potom pocas hrania ale aj uz ked som na internete sa mi hocikedy zacali objavovat blue screeny a s restartom PC.Blue screeny sa neobjavuju pravidelne niekedy to moze byt po 15 min a niekedy po niekolkych hodinach a niekedy vobec..
Zostava
Inter core 2 duo E8500 3,1ghz
4GB DDR2 RAM 1066Mhz(Obmedzené na 800)
Nvidia gtx 260 896mb
Power corsair 650W
1000GB externy HDD
Zakladna doska:Gigabyte P43-ES3G
V com moze byt prosim vas problem?V RAMkach,ze ich mam obmedzene na tych 800?Alebo nieco v biose?Pomohlo by keby preinstalujem windows 7?
v prvom rade pozri teploty a skontroluj ramky v memteste
beardie napísal:v prvom rade pozri teploty a skontroluj ramky v memteste
Dakujem za radu spustil som memtest a zistilo mi v nejakych 21% ze je tam chyba s problemom ukladanim dat.Ze sa mi zle ukladaju data na RAMky tak idem teraz na ich stranku sa pozret a dam
vediet co nove.
EDIT:Na ich stranke sa pise ze mozem mat zle ramky
Myslis ze su zle ked mam Kingston HyperX 4GB 1066mhz obmedzene na 800Mhz?este neviem to prenastavit na tych 1066.
EDIT2:vyriesene..musel som to nechat bezat na 3GB...ale uz to nepada..