Florida klame telom. Síce to prekopali počas trejdov i UFA marketu ale o čom? Samsonov? WTF? Theodore? Nič moc. Jovanovski? Ako deň a noc. Campbell? Nie zlý, ale zobrali ho snáď len kvôli platovému stropu. Ten team stojí pred výzvou, ale ja ho stále vidím, len ako borderline playoff team a na tú hranicu playoff sa pozerá zo spodnej časti.J.O.S.E napísal:Tiež očakávam, že Florida zvedie zápas o postup do play-off do posledných dní trvania základnej časti. Na západe očakávam dominanciu San Jose, ktoré priviedlo do svojich radov Burnsa, Handzuša, Havláta a už konečne by mohli v play-off urobiť dieru do sveta, pretože mužstvo majú čo sa veku týka vyzreté. Tiež by mohol byť čiernym koňom sezóny Columbus, obávam sa úpadku Phoenixu a Minnesoty, ktorá by mala byť najslabším mužstvom podľa môjho názoru.
Súhlasím, že SJ sa posilnilo, ale nedá mi nespomenúť - konferenčné finále 2x za sebou, nie je diera do sveta?
Colombus sa veľmi sympaticky posilnil Carterom a Wisniewskim, ale je to naozaj dosť? Platí cca to čo pre Floridu, je to fajn ale trčí z toho 9-10. miesto.
Súhlasím s Phoenixom i Minnesotou. Mali by okupovať posledné priečky. A čo Winnipeg? Podľa mňa bude záležať na Evanderovi Kaneovi.... Má šancu stať sa novým Iginlom.