NHL (aktualne)

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa begbeee »

J.O.S.E napísal:Tiež očakávam, že Florida zvedie zápas o postup do play-off do posledných dní trvania základnej časti. Na západe očakávam dominanciu San Jose, ktoré priviedlo do svojich radov Burnsa, Handzuša, Havláta a už konečne by mohli v play-off urobiť dieru do sveta, pretože mužstvo majú čo sa veku týka vyzreté. Tiež by mohol byť čiernym koňom sezóny Columbus, obávam sa úpadku Phoenixu a Minnesoty, ktorá by mala byť najslabším mužstvom podľa môjho názoru.
Florida klame telom. Síce to prekopali počas trejdov i UFA marketu ale o čom? Samsonov? WTF? Theodore? Nič moc. Jovanovski? Ako deň a noc. Campbell? Nie zlý, ale zobrali ho snáď len kvôli platovému stropu. Ten team stojí pred výzvou, ale ja ho stále vidím, len ako borderline playoff team a na tú hranicu playoff sa pozerá zo spodnej časti.

Súhlasím, že SJ sa posilnilo, ale nedá mi nespomenúť - konferenčné finále 2x za sebou, nie je diera do sveta? :)

Colombus sa veľmi sympaticky posilnil Carterom a Wisniewskim, ale je to naozaj dosť? Platí cca to čo pre Floridu, je to fajn ale trčí z toho 9-10. miesto.

Súhlasím s Phoenixom i Minnesotou. Mali by okupovať posledné priečky. A čo Winnipeg? Podľa mňa bude záležať na Evanderovi Kaneovi.... Má šancu stať sa novým Iginlom.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

San Jose - myslím si, že majú minimálne na finále SC....navyše spomeň si ako obstáli v oboch konferenčných finále...hladké prehry, s Chicagom tuším 4:0 a s Vancouerom 4:1. Teraz vymenili vyhasnutého Heatleyho, o ktorom si v Minnesote myslia, že dá za sezónu 50 gólov a navyše aj Setochugi, hráč, na ktorého hral Thornton, vo mne teda dôveru nevzbudzuje.

Winnipeg - disponuje kvalitnými hráčmi, najmä obrana sa mi pozdáva, ak hráči na sebe zamakajú, tak môžu konkurovať a pobiť sa o postup do play-off. Lídrom je najmä Andrew Ladd a popri ňom rastie Kane...v minulej sezóne mál zranenia a bol chvíľami z formy.
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Uvidíme, ja verím, že Vancouver to dotiahne ďaleko. Možno zas až do finále, kto vie, možno so San Jose ;)
J.O.S.E
King
King

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mam pocit, ze cela nhl nemoze vystat to, ze bruins maju Pohar...ze si to kupili, ze chara je zabijak, ze mali vypadnut v prvom kole...ci sa mi len zda a len ludia na fb su ako dementi?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Podlož nejakým linkom... Chára už dlho nie je všeobecný miláčik NHL, skôr je to rešpektovaný borec á la Pronger, Bruins majú pár hajzlíkov ako Marchand, Lucic a Thomas je dosť výrazná osobnosť = veľa fanúšikov, veľa haterov. Daj si to dokopy a nedostaneš všeobecne milovaný klub, ale zároveň to znamená, že sú k***a dobrý a rešpektovaný.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

https://www.facebook.com/NHL/posts/125117764244547
vacsina komentov mi pripada haterskych a nadavaju tam hlavne fans nucks, habs a vseobecne asi vsetci kanadania
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jáááj, Kanada.... To si mal hneď povedať :D
Dve slová: Cup & Paccioretty
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

NYR na SVK v zapase proti Slovanu.
http://hokej.sme.sk/c/5985376/slovan-si ... ngers.html
Nic zaujimave premna. Ten tym neznasam

Ale zato genialna sprava Stamkos ostava v Tampe :P Ale ten plat? ndpc aj ja chcem tolko zarabat "Stamkos, five years, $37.5 million"
J.O.S.E
King
King

No ten zápas má mať formu exhibície, takže jediným spokojným bude organizátor, pretože v zápase nebude o čo hráť. Rangers sa prídu ukázať a to je asi tak všetko. Zápas nebude mať žiaden náboj, nasadenie, hru do tela a pod.

K Stamkosovi: ako 21 ročný hráč a pri zmluve toľko otáľal, nechcem byť zlý ale sláva mu už stúpla do hlavy. Chlapec by si mal uvedomiť, že bez hokejového umenia Martina St.Louisa by takú skvelú sezónu/ny nemal. V závere základnej časti a v play-off hral viacmenej druhé husle, nakoľko sa ukázal naplno potenciál Purcella, Bergenhaima.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

NHL (aktualne)

Mali ho predať - už nikdy nebude taký dobrý.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No ved to. Ked bola TBL vs Slovan, tak som tam mal svoj vysnivany tym a tiez to nic extra nebolo. Vela prachov zato.

k Stamkosovi: On neotalal. Len sa doladovali detaily podla vsetkeho. So zmluvou suhlasil, ale vraj tam este boli dake minimalne rozdielne poziadavky a tak. http://www2.tbo.com/sports/bolts/2011/j ... ar-244955/

A nikdy nevies, ze nebude taky dobry. Pozri sa na jeho "ucitela" St.louisa. Kazdy ho sprvu hadzal do jamy, ze nema sancu a teraz aky hrac z neho..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

NHL (aktualne)

Môj názor. A tie mám v hokeji často radikálne. Stamkos C už dlho nebude mať na krídle najlepšie playmakerské krídlo St. Louisa. Taktiež jeho štýl je dosť priehľadný: strela z prvej z kruhu po krížnej prihrávky od hádjte koho?
Nehovorím, že nebude patriť medzi hviezdy, ale veľmi neverím, že ešte niekedy vyhrá Richarda, či strelí 50 gólov...
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Tak Sekera sa vyhol arbitráži, zmluva na 4 roky za 11 milionov, celkom ma to prekvapilo, necakal som ze dostane az tolko :).
http://slovaknhl.sk/10024-sekera-sa-doh ... falom.html
J.O.S.E
King
King

Sekera je sám prekvapený z tej zmluvy, včera bol v Športových novinách celý happy.....ale reálne: ak si Sekera myslí, že jeho ice-time bude niekde okolo 20 minút na zápas tak sa mýli....stačí sa pozrieť na obranu Buffala: Leopold, Ehrhoff, Myers, Morrison, Regehr a Gragnani.....to sú 6-ti obrancovia, takže mu zostáva pozícia 7 obrancu v tíme. Počas presiloviek si ani len neškrtne, pretože na to tam bude Myers, Leopold a Ehrhoff a Gragnani.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Súhlas.
Sekera sa upísal do jednej z najnabytejších obrán NHL.
1. Ehrhoff - budúci rok a asi aj o 2 najlepšie platený obranca NHL
2. Myers - dúfajú, že z neho bude franchise D-man
3. Regher - hral za Canadu na olympiáde ako čistý shutdown D, hovorí za veľa
4. Leopold - na svoj vek veľmi skúsený obranca, ktorý ak má priestor tak s prstom v nose robí 30+ bodov
5. Morrison - svoje miesto v treťom páre má isté

Neviem na čom zakladáš mienku ohľadne Gragnaniho, pokiaľ viem nenastúpil on aj ako útočník?
Sekeru tu vidím ako 6. obrancu s defenzívnym Morrisonom v páre. Veľa bude záležať od jednotlivých hráčov akú budú mať formu. Sekeru hore posunú len body. Na druhej strane je isté, že s takou zmluvou ho nenechá sedieť na healthy scratch nikto. Možno preto tá radosť.

Aby som to dal do kontextu: Napr. Jurčina je slušný #5 obranca, ktorý vynikne ak je spárovaný s niekým kto má slušnú rozohrávku a korčuľovanie.
J.O.S.E
King
King

Gragnanimu vyšiel záver sezóny....Lindy Ruff mu dával viac a viac času na ľade, zaznamenal 1+6 v 7 zápasoch play-off. Sekerovi v minulej sezóne vyšlo tuším dvojtýždňové obdobie, kedy zbieral 2 body na zápas, inak slabota. Ale ako hovoríš, s takou zmluvou by mal hrať alebo TRADE v priebehu sezóny, resp. na jej začiatku (veď koľko výmien už bolo takých, keď hráč podpísal viacročný kontrakt a následne bol vymenený). Ak sa bude Gragnanimu tak dariť ako v závere sezóny, bude dostávať toľko priestoru na ľade, tak výmena niektorého z obrancov je na spadnutie. Ako si písal, jedna z možno najlepších obrán NHL. Tiež Lindy Ruff je typ trénera, ktorý dáva príležitosť skôr mladším, menej známym hráčom z farmy, má na nich proste čuch. Sekera je v organizácií Sabres už dosť dlho, a šancí mal niekoľko, čím nespochybňujem jeho kvalitu....ale predsa pre jeho rast by bolo lepšie možno zmeniť klub (môj názor) :wink:
Samozrejme netreba zabúdať ani na ďalšieho perspektívneho beka - Mike Weber, ktorý sa tiež pobije o miesto v prvom tíme.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Priznám sa ten Gragnani mi trošku unikol a dobre, že spomínaš Webera tiež...
K Ruffovi: pokiaľ viem, tak zo softie euros tiež nie je nadšený, čo môže dosť napovedať o Sekerovom osude...
J.O.S.E
King
King

Buffalo dnes podpísalo Jhonasa Ehnrotha a momentálne je 3 mil. USD nad platovým stropom...čo znamená, že niekto bude musieť odísť. Do úvahy by prichádzal čech Kotalík ale on je už dávno za horizontom, a tak mi vychádza Sekera, za ktorého by mohlo Buffalo dostať výber na drafte...napríklad taký Nashville, Islanders nemajú ešte naplnenú platovú podlahu tuším :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Finálna oficiálna verzia:
Prílohy
110722_logos_news.jpg
Napísať odpoveď